Teatris

Vai kadreiz beigsies shis teaatris? Shii mantra ko skaita sievietes..mekleeju nopietni..algu pieklajiigu.gimenes veidoshanai utt.. smiekliigi..vissam portaala daliibnieceem jau mazbeerni..kurus kaa likums beerni uzgruuzh vecmammaam..un ko dariit ar tādu omiiti? Vinai tak laika viirietim buus apalja nulle..lai uz teātri ietu?

runcs51  Ja par topiku-to,ka jautājums anketā´´iepazīšanās mērķis´´ ir tiešām idiotisks,jau esmu kādreiz teicis citos komentos.Nu nevar veidot attiecības´´ar mērķi´´-tās tad vairs nav īstas-to var saukt vai nu par komerciju,intrigu,vai afēru-kā kurā gadījumā.Un tās ´´nopietnās attiecības-tās jau arī var izveidoties tikai laika gaitā(vai neizveidoties nemaz)-un spontāni.

Zinta  Te vietā būs šīs attēls. Nevarēju te to ielikt- tikai saite. Super!
https://www.facebook.com/1121314404707475/photos/a.1121320498040199/1124212591084323/?type=3&theater

uzplanaledus  Tēmas pieteikums ir apmēram šāds:
Es gaidu meitenes, pidirallā, pidirallā,
Kas stādīs rozītes, pidi ridi ridi rallallā. /2x

Bet nāca vecenes, pidirallā, pidirallā,
Un stāda pujenes, pidi ridi ridi rallallā.

:D

Hirtella  tu jau neesi daudz labāka, par to raganiņu, tā, kas sevi dēvē par zintu! un vispār, pis prom no mūsu saita

ieva03  Te ir ne tikai omītes,bet arī opīši,kas tapat kā omītes mīl savus mazbērnus.Visu cieņu man pazīstamam opītim,kas mīl un nodarbojas ar saviem mazdēliņiem,visu cieņu.Tas prasa laiku,un neatliek vienmēr laiks satikties,lai kā gribētos.Tā ir,bet nu var jau arī atrast lauku priekš sevis,ja vien ir vēlme.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu