Velreiz par tarakaaniem

Noveerojums no personiigaas pieredzes..ja sieviete pluss miinus izskatiiga komunikabla taa kaa likums ir pieguleetaajs...tas ir dabiigi..likumsakariigi..bet izbriina tas ka seit visas izskata tikai precinieku kandidatuuras..taada sajuuta ka patiesaa dziive vinjaam visaam ir tur aaraa uz ielas...bet seit ienaak kada bagāta mulkja mekleejumos....un kameer nav taafs atrasts..tikmeer gulees ar kaadu preceeto kaiminju..bet seit klaarees par moraales normaam utt..

SpoguliitisTM  Kaadam manam pazinjam jautaaja, kaada ir vinja attieksme pret viirieti, kursh sarakstaas ar vinja sievu, shad tad kafejniica, teaatris utt. vinsh teica - Pozitiiva! Es veel vinjam buutu ar mieru piemaksaat.
Anekdotei par sievieti, kurai dziivee ir vajadziigi vairaaki dziivnieki, ir pamats.
Tas pats ir ar viirieshiem.

AivarsN  Ja nav sievas,tātad nav arī sievasmātes,bet lai ieraudzītu prusakus,jeb tarakānus,tad jābrauc ekskursijā uz pilsētu. Savādi, kāpēc šie radījumi, tāpat kā paši pilsētnieki,ir spējīgi dzīvot tikai ļoti lielās kolonijās,bet laukos pie dabas,viņi nespēj eksistēt. Kukaiņiem ja ne vienā,tad blakus dzīvoklī vienmēr atradīsies ēdiena paliekas un kamēr vienā indē, tikmēr citā dzīvoklī var patverties. Vai te nav saskatāma zināma līdzība ar daudziem un dažādajiem veikaliem cilvēkiem? Un arī pazaudējot darbu vienā vietā,to ir cerības atrast citā. Tikai nav nekas dzirdēts par prusaku iecienītākajām izklaides vietām. Tātad viņiem vēl ir ko mācīties no cilvēkiem.

mezmalis  Kādi tur mūsdienās vēl piegulētāji , pilna šūplāde ar mantiņām - vibrējošām un ar strāvu sitošām ,garām ,resnām un apaļām , vienmēr stāvošām , pīkstošām un dūcošām , visādas smēres utt - tur tak nav laika uz večiem skatīties , kamēr mantiņas visas notestēs , visa gribēšana uz vīriešiem būs beigusies...
Spēlējas dāmas uz vella paraušanu ,saitā ienāk tikai ar tarakāniem pamērīties ,kurai to vairāk!

-Autor ,kā zini ,ka viņas ar precētajiem guļ ? Vai stāvēji blakus ar svecīti un veici uzskaiti , vai vienkārši parkā nointervēji viņas , un visas atzinās ,ka guļ klusām(tas ir-nekrācot) ar precēto kaimiņu!?

preilene  Kuras tad īsti, pēc autora novērojumiem, šeit uzturās? Negribētās vecmeitas vai tās pluss mīluss izskatīgās, kurām dzīve un izpriecas ārpusē bet šeit precinieku meklē? Vai tās ir vienas un tās pašas? Gan gribētas, gan negribētas, bet vecmeitas. Kaut kā sapinos.

Piekrītu neko (11:57) komentāram – izskatīgajiem un feinajiem cilvēkiem priekš izklaidēm ir varianti, bet ar ko gribētos ilgtermiņā būt kopā, pagaidām, iespējams, nav. Tā nu viņi izklaidējas, bet lūko arī pēc kāda, kas derētu kā dzīves partneris. Traki ir tiem, kuri nav derīgi ne izklaidei ne kā dzīves partneris. Bet nu tāda ir dzīve un nevienam nav pienākums būt kopā ar tiem, kuri nekam nav derīgi.

Piparkuka  Es tikai nesaprotu to- šķiet, ka draugiem.lv (2004. gads) arī ir vecs- 19 gadi. Kur nu vēl tādi Facebook, kas radīts 2004. gadā, kas ir 15 gadi. Un Oho ir 15 gadi.
Kāpēc gan lai kāds nebūtu tur/te/šur??!!
PILNĪGI idiotiska tēma, kur nu vēl tās uzdevēja un dažu komentētāju domu gājiens.
Tad jau var teikt- ja tu dzīvo Rīgā, ko tu te dzīo, jau sen jābrauc kur citur...Tu jau te dzīvo 50 gadus, iesēdējies.

ne_meklejumos  Sasmīdināji, šeit nu gan bagātie meklējami, nez ko šeit viņiem meklēt.

Virgo  Reizēm uz "vērtību" skalu derīgi paskatīties arī no otras puses
.... sieva ar mīļāko ņemas pa gultu, pēkšņi zvans pie durvīm. Sieva iekliedzasī: Vīrs! ...mīļākais atviegloti nopūšas: Fūuuuu, ....beidzot....

VECA_PIEPE  Ekstrēmie tarakāni:

"...te taapeec neviens normaals cilveeks neliek teemas." (c)

Šito izlasot, droši, ka ir lieki jautāt šīs uzsauktās tēmas autoram:
a ko Tevis ielikta tēma te dara?
(pakasa pakausi)

Rouzita  lai cik patiesas izbrīnas pilnas tēmas te nebūtu- tomēr tās ir interesantākas/daudzveidīgākas nekā tās, ko tiražē par KIVI

riebekle  Tarakāni ir katram. Vai putni. Vai kas nu tur kuram tajā smadzenē mīt. Tikai jautājums, kā katrs tos savus pterodaktilus savāc. :D

MazaisMopsis  TRACER ko tu te mocies ...dzēsies ārā !

Skarlete  ...un autors nav ne precēts, ne kādai kaimiņš...tur tā sāpe, jūtu līdzi!:))

Rouzita  reizēm interesanti pavērot kāda autora sāpju pilnos kliedzienus. bet vai pēc klaigāšanas viņam rodas kāds risinājums??

kvarts  nestreso, katrs izklaidējas kā grib....

av2  Nu bet,kas traucee , piesit kanti, ja kaada patiik te. Tici man, vinnas ir...tiiri patiikamas iisteniibaa. Jaa, varbuut kaada jau ir sapratusi, ka ir laiks palik nopietnaakai, bet tas nenoziimee, ka vinnas ir ar mieru dziivot bez sex. Nu nav oHo sievietes tik....ledus aukstas.

raina1970  Laikam jau tā lielā sāpe ir par to, ka autoram neviena smuka madāma nav piekritusi atvēlēt savā gultā vietu tāpat- piegulētāja statusā..par smukām acīm..varbūt- visas momentali grābj aiz čupra un taisās stiept uz precēšanās iestādi?Vai arī prasa bankas konta izrakstu? Domāju, ka autoram nav vispār nekādu madamu, ne seksu, ne precēties gribošu, jo , nu jā... dikti jau nu daudz visādu pretenziju, neapmierinātības, nesaprašanas, kašķiguma u.t.t.Nu nav tāds cilvēks interesants, ne tā ne sitā..

Vaukskis  Piparkuka, informācijai- tieši dr.lv ir 15 gadus vecs, jo darbību uzsāka 2004.gada martā, feisbuks radās apmēram tajā pašā laikā, taču senāks par tiem ir šis portāls, kurš radās ap gadu tūkstošu miju ! Atceros, ka pirms vairāk nekā 17 gadiem jau šeit skatījos saliktas visādu slavenību bildes, pēcāk tas bums pārgāja uz oranžo portālu.. .

DanaL  Kas to būtu domājis, ka šeit ir tik daudz apbižotu vaimanātāvīriešu. Jau zināju, ka te ir daudz nelikvīdu, bet tik biezā slānī?

Vispār man glaimo, ka kaut kādi sveši onkuļi ir tik informēti par manu intīmo dzīvi, un tā pārdzīvo, tā pārdzīvo...
Tiešām prieks.

mierigais1  ...precētais jau nekur neaizmuks,bet tādi,kas meklējumos...:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu