Velreiz par tarakaaniem

Noveerojums no personiigaas pieredzes..ja sieviete pluss miinus izskatiiga komunikabla taa kaa likums ir pieguleetaajs...tas ir dabiigi..likumsakariigi..bet izbriina tas ka seit visas izskata tikai precinieku kandidatuuras..taada sajuuta ka patiesaa dziive vinjaam visaam ir tur aaraa uz ielas...bet seit ienaak kada bagāta mulkja mekleejumos....un kameer nav taafs atrasts..tikmeer gulees ar kaadu preceeto kaiminju..bet seit klaarees par moraales normaam utt..

Dvinsky  ... attieksme pret viirieti, kursh sarakstaas ar vinja sievu, shad tad kafejniica, teaatris utt. Kas tur slikts? Man arī nekādu pretenziju.

Suzi  Ja nepatīk, tad liecies mierā, jo neviens Tev morāli neuzspiež.

Piparkuka  Pilnīgi pikrītu Tracer par tiem administratoriem, jo jau kopš seniem laikiem te šķiet, ka ir daži, kam patīk domāt (nez, kā ir īstenībā....), ka viņiem pieder šis portāls, šīs diskusijas un viņi var kaut ko noteikt/apspriest cilvķus utt. Tieši tēmu/viedokļu sakarā.
Vai, piem., kuri (kuras!) zin, ko, kurš, cik un kad ir te rakstījis 10 gadu laikā.
Un kur nu vēl to, ka kādam ir 5 vai 10 niki utt.
OK, mēs dažreiz saprotam, ka 2 niki ir viens un tas pats, jo cilvēks saputrojas:)
Bet tā- li to ZINĀTU, uzmanītu, pat zinātu nosaukumus utt- kaut kas "kosmisks"...

Tur tiešām tad te jāstrādā un jāliek spec. tēmas, kā, piem. tas Chris vai tas "plikais skrejošais no Liepājas" te liek- tēmas, lai kaitinātu. Speciāli. Lai uzturētu sarunu un portālu.

Selfconfident  Mans novērojums ir tāds, ka ja kāds satraucas par citu tarakāniem, tad viņa paša prusakiem jau ir aptrūkusies vieta.

ieva03  Katram mums savi putniņi vai tarakāni,bet nu tie ir mani,un kada daļa par tiem citiem.Un pilnīgi piekrītu,ka sieviete gulēs tikai ar to vīrieti,kurš viņai patiks,nu ne jau ar kuru katru.

Labrador  Ja sievietes vizuaalais peec 5 ballu sisteemas ir 3 un vairaak , tai reaalajaa dziivee ir partneri un piedaavaajumi. Pat neskatoties uz preceetas statusu. Portaalos regjistreejas taas sievietes , kuraam deelj vizuaalaa , rakstura vai prasiibaam neizdodas attieciibas realitaatee. Muusdienu sievietes skatiijumaa viirietis ir resurss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu