Kas tas ir? Pozicionēšanās soctīklos.

Parasti man vienalga, bet pēdējās dienās sakāpa...
Kas ir tas, kas liek cilvēkiem publiskajos (pasvītroju-PUBLISKAJOS) sociālajos tīklos sevi pozicionēt? Un runa nav par slavenībām, “sabiedrības dāmām” vai zīmolu virzītājiem. Bet par cilvēkiem-vulgaris! Abi dzimumi.
Te es ar bakalaura vāciņiem, te es precos, te man sīcis atskrējis, te es Kubā, te es gudri šārēju kāda cita izspļautu domu graudu, te es savukārt ar jaunām skropstām, bet te man jauns mocītis/vāģis..utt. Un vēl tā ģīmja iebāšana pa visu bildes rāmi ar nedabīgi mākslīgu smaidu.
UDS? Tupums saita funkciju uzstādīšanā? Lielīšanās, ka es live?
Kas tas ir?

Felde  :)

AivarsN  Un kam kāds labums no tām lielsaimniecībām? 3300ha saindētās platībās pat sezonā darbu atrod vien 30 cilvēki,pusi platībās apsējot ar kviešiem,bet otru pusi ar rapsi,kuru pamatā izmanto degvielas ražošanai. Ne tur darbs,ne normāla pārtika,ne ienākumi valstij. Lauvas tiesa aiziet ārzemju tehnikas,tehnoloģiju un pesticīdu ražotājiem. Ne jau slinkums iznīcināja Latvijas laukus,bet gan kliedzoši nevienlīdzīgais līdzfinansējums starp pirmās un otrās šķiras Eiropas valstīm un ielikteņu valdības nepopulārie lēmumi un likumi. Stiprākais un viltīgākais aplaupa vājāko. Tur arī visa tā veco dalībvalstu lielā labklājība un jauno dalībvalstu posts un iznīcība. Tāpēc nav ko brīnīties,ka Latvija ir viena no līderēm pašnāvību skaita ziņā, iedzīvotāju aizbraukšanas un sociālās nevienlīdzības rādītājos. Kas jūs tā pārsteidz,ja cilvēki zaudējuši ticību šai valstij,nodzerās un nolaižās līdz dzīvnieku līmenim? Pilsētā daudziem par darba imitēšanu parazīti maksā neadekvāti lielu atalgojumu,lai visiem būtu motivācija pārcelties uz pilsētu,kur vieglāk kontrolēt un liekos utilizēt. Lauku teritorija tiek mērķtiecīgi atbrīvota no iedzīvotājiem. Visticamāk lai atbrīvotu vietu kara spēlēm un radītu vēl nesagandētās dabas oāzes,kur pasaules lielākajiem parazītiem,pavadīt vecumdienas.

Hirtella  Aivar, tu esi lielisks.
Ko piebilst? Labākais līdzeklis pret mīlestību no pirmā skatiena ir otrais skatiens. Un ka mašīna ar piekabi sacensībām neder. Adieu!:)

AivarsN  Hirtella,par pirmo daļu piekrītu. Taču vai neesi dzirdējusi,ka kravas mašīnām ir īpašas sacensības un pat traktoriem tiek rīkotas vilkšanās sacensības? Mani ļoti pārsteidza redzētais,kā simtgadīgs,ar tvaiku darbināms traktors,bez piepūles aizvelk jaudīgāko un modernāko Jon Deer. Ne viss jaunais ir labāks par nepelnīti aizmirstu veco. Kaut vai tie paši elektro auto. Pirmais tāds tika prezentēts jau 19.gs pirmajā pusē,bet 19.gs beigās pārsniedza ātrumu 100km/h un arī nobraukt ar vienu uzlādi varēja turpat 100km. Visu 20.gs šos auto neļāva sērijveidā ražot. Beidzot esam sagaidījuši to amnestiju. Par to tiešām prieks.
Paldies par diskusiju! Veiksmi!

Piparkuka  Kā man viens cilvēks teica, kad bija meklējis mani Facebookā un neatrada un es teicu, ka tur neesmu! Ka es esmu laimīgs cilvēks. Varu tikai piekrist:)

AivarsN  Kopš pametu Facebook,dzīve tiešām kļuvusi mierīgāka. Tas ir pārāk uzmācīgs portāls.

Labrador  Vienkaarshi , cilveeks dziivee nav tas kaads veeleetos buut.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu