Sapņu pilis

Vai mani vieniigo tracina taa sieviešu muuziigaa veelme uz pilnveidoshanos.meerkju izvirziushana? Visaadi kursi maaciibas utt..un tas viss ja sievietei jau ap Piecddesmit..kad tad dziivosiet cieniitaas? Saulesmuuzhu? Varbutt taa vaina ka esat virnas sleepjas tajaa hiperaktivitaatee?diezvai viirietis nostraadaajis fiziski darbaa gribdes vakaraa izklaides

Hirtella  burleski, netērē laiku, vīrietis1973 ir no brāķa puķītēm ar viduvēju IQ, šaurām acīm un bezformas seju.nu, jā, un vispār tas nav vīrietis.

virietis1973  Burleska,tā tas varētu būt,ja vien par idiotu uzskatam tikai un tieši tādu cilvēku,kā aprakstiji.Bet jautājums ir kur citur.Kāpēc cilvēks turpina mācīties pusmūžā?Lai vēl vairāk apzinātos to,cik daudz viņš nezina?.D Jo vairāk mācies ,jo vairāk apzinies cik esi dumš.D Dzīvojot ar tādu apziņu,ātri var nostāties blakus idiotam.D

burleska  Vīrieti1973, dažādu iemeslu pēc- pirmkārt, tehnoloģijas attīstās. Man, teiksim, darbs visu laiku piespiež apgūt kaut ko jaunu. Otrkārt, grib pārkvalificēties, beidzot var darīt to, par ko varbūt kādreiz bērnībā sapņojuši. Treškārt, grib justies harmoniskāki un laimīgāki, tad atkal dodas uz cita virziena kursiem. Pasaule ir tik interesanta. Un, ja kas, cilvēks, kas visu laiku apgūst kaut ko jaunu, noveco daudz lēnāk arī fiziski, nemetās visādas smadzeņu kaites un tā... Teiksim, parkinsona slimniekiem iesaka risināt krustvārdu mīklas un tml.

burleska  Hirtella, man patiesībā diezgan maz interesē, kas aiz kura tēla slēpjas. Ja mums sakrīt vēlme dotajā brīdī parunāties, kāpēc ne ;)

kokote  Vai Torpēdiņš vēl vienu niku ieviesis, vai arī klubiņš apdalīto, nelaimīgo vīriešu papildinājies? Tāda postpadomju atrauga un domāšanas stils iz katra nosodošā palīgā sauciena.

kokote  Vispār jau kopš senlaikiem cilvēka daba nav neko daudz mainījusies, tikai lielākā daļa indivīdu spēj pieņemt un transformēties līdzi dažādām pārmaiņam, bet citus tas sašutina. Autors man atgādina jau Blaumaņa aprakstīto Taukšķi.

Smaila  Pilnveidošanās ir dzīves sastāvdaļa. Un mani neinteresē vīrieši, kas strādā fizisku darbu. Vismaz vienai augstākajai izglītībai jau nu vajadzētu būt.

uzplanaledus  Šodien biju Brīvdabas muzeja gadatirgū un nopirku zeķītes no jaukas pārdevējas. Klāt bija arī vārds un uzvārds, kas šīs zeķītes adījusi. Paskatījos internetā, un atradu interesantu rakstiņu, ka trīs pensionāres ap 70 sākušas adīt zeķes un izveidojušas biznesu. Vai tā nav interesanta dzīve?
Kuršiem kursu pēc varbūt nav lielas jēgas, bet varbūt arī ir, ja cilvēks tajā rod prieku.

Jokapeeec  Muļķīga diskusija. Katrs dara ar savu dzīvi ko vien vēlas.

Geisha  Lv ir tik daudz un dažādi kursi, nodarbības, interešu klubiņi, deju kolektīvi, krustiņšūšanas pulciņi, utt. Neko sliktu neredzu. Kad vēl biju Lv arī apmeklēju gan astroloģijas skolu, gan vācu valodas kursus.
Sieviete pēc 45 gadiem savus bērnus jau ir izaudzinājusi, māju uzbūvējusi, veci kopā ar blaktīm no savas mājas izplivinājusi kā vecu tepiķi. Nu tad KO viņai darīt? Pilnveidojas.
Tai pat laikā vīrieši vēderiņus uzaudzējuši, noguruši guļ uz dīvāna ar aliņu un skatās sporta raidījumus.

MazaisMopsis  Uzplanaledus... lieliski , ka šīs ōmītes ir atradušas nodarbi. Esmu domājusi par to ko darīšu vecumā. Vērojot, klausotes radies iespaids ka vecumdienās cilvēki jūtas vairāk vientuļi. Tad arī sapratu, ka tas atkarīgs no paša, ja senjors ir aktīvs, pozitīvs , darbīgs tad arī dzīve viņam interesanta. Cilvēks ir radīts attiecībām. Tas arī rada dzīvesprieku, laimes sajūtu.

Raivis_1977  Tad kāda laimes sajūta jums visiem ir šeit??! ...
Zināms, ka dzīve jau tāpatām ir smaga, bet dzīvot to smagi ir (vēl smagāk)!!
Katrs ir savādāk varbūt virzīts, un arī es meklēju šeit kādu uz abpusēju simpātiju pamata otru pusīti ...
Arī arzemēs meklē caur internetu ...
Sorry, ar ko tad Latvija būtu gan labāka šajā aspektā??!
Nemālēsim sev acis ciet ar kaut kādiem iedomu seksa pārpilniem piedāvājumiem, kura gan nemaz neeksistē ...
Ārpus šī portāla ir tāda pati dzīve, un lielas atšķirības nemaz nav ))

burleska  Man ir viens sapnis- ja tie, kas liek īkšķīšus uz leju, arī pamatotu, kas tieši komentārā nepatīk, tas būtu tik interesanti :) Jo reizēm es saprotu- kāda intereses aizskaru vai pārāk amorāla esmu :D Bet reizēm pilnīgi neitrāls komentārs un nezin cik īkšķīši uz leju... Teiksim, tādā stilā- "Man garšo āboli" un 12 īkšķīši uz leju :D Vai tas nozīmē, ka tiem licējiem āboli negaršo? :D

virietis1973  Hirtella,uzkāp plika kokā un nokliedzies trīs reizes"Esmu vāvere".Tevi aizvedis tur, kur tev jābut.

burleska  Raivim:
----Tad kāda laimes sajūta jums visiem ir šeit??! ...
-Reizēm ir saulīte un forša diena :) Un jauki cilvēki gan tuvumā, gan tālumā... Un, ja vēl kas foršs noticis...
----Zināms, ka dzīve jau tāpatām ir smaga, bet dzīvot to smagi ir (vēl smagāk)!!
-Nē, dzīve tikai reizēm ir smaga, dažos posmos :) Nu tā, objektīvi smaga. Citos viss atkarīgs no uztveres, var tā riktīgi pa vieglo arī dzīvot ;)
----Katrs ir savādāk varbūt virzīts, un arī es meklēju šeit kādu uz abpusēju simpātiju pamata otru pusīti ...
-Arī meklē? Arī neder, ne visi mēs te kaut ko meklējam. Es, teiksim, nemeklēju, man parunāties patīk :)
----Arī arzemēs meklē caur internetu ...
Sorry, ar ko tad Latvija būtu gan labāka šajā aspektā??!
-Nu ja, kurš tad to apstrīd :)
----Nemālēsim sev acis ciet ar kaut kādiem iedomu seksa pārpilniem piedāvājumiem, kura gan nemaz neeksistē ...
-Iedomu sekss man tiešām nekad nav piedāvāts, kur nu vēl acis ar to sev aizmālēt :)
----Ārpus šī portāla ir tāda pati dzīve, un lielas atšķirības nemaz nav ))
-Nē, ir gan pat liela atšķirība :) Te ir daudz un dažādi cilvēki apkārt, kas pavisam no citām pusēm atklājas :)

Chris1986  Viss atduras sievietes izskatā - smukās veido attiecības, nesmukās mācās kursos

Garoznieks  Netieksies augstāk, neizzināsi ko jaunu, tad dzīve paliks vienmuļa, neinteresanta.
Tikpat nesaistošs vari palikt pats, ilgi neveidosies, neturpināsies labskanīgas attiecības. Sievietei vajadzīgas emocijas, vairāk pozitīvas, dzīves skaistumam un novērtēšanai – bikuci, arī ne tik.
Piekrīti, nu cik ilgi pavilksi ar partneri, ja dien dienā būs viens un tas pats – aliņš, tv, saruna par laika apstākļiem: "jā, Pēterīt, šodien vējš pūš citādāk!". Jā, Ance, pūš stiprāk :))

Agate24  Uzzināt kaut ko par sevi un pasauli ir tā dzīvošana...pretstatā baudām.

janisb  =>burleska pēc teksta "Man garšo āboli" var padomāt, ka Tu esi ābolu tārps, bet tārpaini āboli, kur nu vēl ar tārpu iekšā, lielākajai daļai nepatīk :D

uzplanaledus  Cilvēks kļūst vientuļāks, kad lielais skrējiens ar bērnu audzināšanu ir pierimis. Attiecību reāli ir mazāk. Kursi ir arī attiecības ar citiem cilvēkiem, pie tam ar tādiem, kam no tevis neko nevajag.
Cilvēks ir sabiedriska būtne, tikai ar internetu var būt par maz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu