Sapņu pilis

Vai mani vieniigo tracina taa sieviešu muuziigaa veelme uz pilnveidoshanos.meerkju izvirziushana? Visaadi kursi maaciibas utt..un tas viss ja sievietei jau ap Piecddesmit..kad tad dziivosiet cieniitaas? Saulesmuuzhu? Varbutt taa vaina ka esat virnas sleepjas tajaa hiperaktivitaatee?diezvai viirietis nostraadaajis fiziski darbaa gribdes vakaraa izklaides

burleska  janisb, Tavs komentārs ir mans šī rīta prieks, paldies :D Pat nav, ko atbildēt :D

preilene  Veselam cilvēkam tā kā vajadzētu būt vēlmei pilnveidoties. Kāda jēga tad dzīvot? No rīta celies, izroc savu grāvi, parij un ej gulēt? Un tā lielāko daļu savas dzīves? Izklausās bēdīgi.

uzplanaledus  Jādara tas, ka dzīvi padara interesantāku, priecīgāku, laimīgāku.
Jo tajā grāvī būsim visi, vienalga , kā pilnveidojušies.

raina1970  Viss ir labi- ar mēru. Jebkuros gados.Vai tie būtu adīšanas -tamborēšanas, valodu mācību, personības pilnveidošanas, dziedāšanas, vai dajebkādi citi kursi.. Un nav jau arī tā, ka tas vīrietis pārvelkas mājās katru dienu gluži vai komā no noguruma, un neko citu kā krācienu uz dīvāna nevar no viņa gaidīt..Pēc pieredzes varu teikt, ka - cilvēks , kurš neinteresējas ne par ko, ja nu vienīgi - par kotletem un tv, vai ir nepārtraukti nogurumā un vienveidībā iestidzis-- ne sev ne otram nav interesants, un attiecibas arī nav tās labākās.Visu pārejo- laikus, resursus, kopā būšanu, kopīgas interese-atsevišķas intereses- ja ir vēlēšanās -var samenedžēt.

Hirtella  ej strādāt arī tu, raina, palīdzi savam vīrietim, ja viņš tev ir kas vairāk, nekā bankomāts. Ir pavisam reāls pētījums ar kukaiņiem, ka tie ,kuri strādā, mirst daudz ātrāk.

raina1970  Hirtella- nu gan sasmīdinaji tanti Rainu.. līdz penzijas gadiem vel gana tālu, strādāsana man visu dzivi ir bijusi interesanta un darbīga,kad bija ģimene- tad nu saimniekošana tika virzīta pa sadarbības ceļiem- bankomata statusā vīrs netika iecelts..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu