Poligāmija?

Saprotams, ka daudzi par to ir fantazējuši. Un cik noprotu pie mums tas nav aizliegts ar likumu. Bet ne tik daudzi to lietu praktizē.

Ieraksts wikipedia.

Poligāmija ir laulību veids, kad vienam no viena dzimuma laulātajiem ir vairāki pretējā dzimuma laulību partneri. Poligāmijai ir divas formas: poliginija un poliandrija.

Daudzās valstīs poligāmija ir aizliegta ar likumu. Tajās valstīs, kur tā ir atļauta, nav plaši izplatīta.

Polignija - Vīrs un vairākas sievas. Poliandrija - Sieva un vairāki vīri.

Tas vienkārši ir kāds fetiša paveids? Vai tā ir smadzeņu trauma?
Bet vai tad visi kam ir interese lietā par ko lielākā daļa nefano ir traumēti?

Vai varbūt tiem cilvēkiem sirdī ir vieta vairāk kā vienai dvēselei?

Piparkuka  Jā, LIGLAi tikai varētu piebilst- labi, ja arī bērni būtu, pa 3 katrai, katrā pilsētā. Tad jau būtu ok...:) Un lai pats uztur! Tad vispār ok.

Asenizators  15:25 karš nav plānots tuvākā nākotnē, tātad viņas i sadzimušas vairāk.

mezmalis  Būtu tāda iespēja ,es izmantotu ,pat ,ja tas ar likumu būtu aizliegts...
Kopš bērnības vēlos daudz sievu un bērnu.. Viena liela un laimīga ģimene!

Bet mūsdienās grūti realizēt - finansiālā puse un princešu neremdināmās vēlmes!

Lai visādas slinkas baltrocītes uzturētu ,tur jāapgūst zagļa arods - tas ir - jālien par deputātu vai cauruma lāpītāju kāda uzņēmuma padomē!
/vai arī jātēlo fiktīvs darbinieks ,kurš it kā strādā 200h mēnesī un bez viņa konsultācijām it kā neiztikt.../

labapa  Ekonomiski tas ir izdevīgāk, samazinas izdevumi uz koplietošanai. Bet mēs jau daudzas paaudzes esam mācīti, ka jābūt tikai vienam partnerim. No nodokļu iekasētāja viedokļa vieglāk rēķināt tagad gan tam nebūtu tik lielas jēgas kā iepriekš. Nākamais kas varētu būt par pamatu ir veselība arī varbūt arguments- jo mazāks kontakts ārpus jo drošāk. Bet kā jau katrai lietai ir savi plusi un mīnusi. Saprotu, ka lai atgrieztos pie tā atkal būtu daudz un ilgi jāstrādā. Tieši tāpat kā uz doto brīdi ar viendzimuma attiecībām

Letija  Man jau patīk šitie vēsturnieki!
Sapņojiet vien par savu poligāmiju!
Bet vēl jau ir arī otra puse, resp., otrs dzimums un, ja viņi ir normāli domājoši, tad jau - kas Jums atliek - vien rakāties vēsturē.

kjirsis_X  Cilvēki būtu daudz laimīgāki ja beigtu izlikties un atļautu to ,kas jau tāpat notiek. Laulība 1/1 ir relatīvi nesenu laiku ieviesums.

Piparkuka  Interesanti gan, vai gan šie te vīrieši (te) iedomājas, ka tās sievas ietu un strādātu un pelnītu?! Smiekli nāk. Nē, būtu pašam visas un visi bērni jāapgādā.
Gudri runāt un sapņot jau nav liegts. Tiešām smieklīgi, ka tā sapņo:)))) Tieši kas būtu EKONOMISKI IZDEVĪGĀK- uzturēt vairākas sievietes un 2 vai 3x vairāk bērnu vienam??!!:)

siikaa16  Atļaušos palabot Gesiha.
Nebiedē vīriešus! Kuri bērnībā izslimojuši cūciņas neiestājas neauglība. Vīriešiem, kuri saslimst pēc pubertātes vecuma var rasties sēklinieku iekaisums, bet tas reti izraisa neauglību.

Polignijas atbalstītāji pat nav spējīgi apprecēt vienu sievieti.

Minka_Runcim  vīrietim ar sirdi tur nav nekāda sakara. tās vietā ir krāns. Tas arī izvēlas ģimenes modeli .
jautājuma autors viens no tiem. Labi , ka atklāti pasaka uz ko tiecas.

Geisha  Ja ņemam no vēstures tad reti kurš pāris nodzīvoja līdz sirmam vecumam, jo vīri krita karos, bet sievietes mira dzemdībās. Kad bija beidzies sēru laiks tad meklēja sev jaunu dzīves biedru, jo nevarēja laukos iztikt bez saimnieka vai saimnieces. Un viena sieviete arī nedrīkstēja dzīvot viena. Atlika tikai doties uz klosteri. Tagad protams ir citi laiki, citi tikumi, bet Visums gan savus likumus nav mainījis.

riebekle  Sanāca reiz saruna pie kafijas tases ar kādu gudru vīrieti, viņš teica, ka kaut kur lasījis, ka sievietei vajag 5 vīriešus. Kaut kur viņam piekrītu. Sava loģika tajā visā ir. Varbūt tas tā pārspīlēti izklausās, bet vienā cilvēkā nekādi nav iespējamas dabūt visas tās kvalitātes, lai tiktu apmierinātas visas vajadzības - garīgās, emocionālās, prāta, fiziskās, materiālās un varbūt vēl kādas. Var jau gudri stāstīt, ka "tas vienīgais man ir viss", bet tā nav. Un droši vien tieši tāpat ir vīriešiem - tajā vienā vienīgajā kaut kā ir par maz, tāpēc ar laiku meklē kādu vēl, kas papildinās to jau esošo. Tās ir manas domas.

labapa  Re kur jau arī parādas tas, ka cilvēks ir tā iecklējies tajā ikdienā. Ielīdis savā rāmītī, ka nespēj pat paskatīties uz ārpusi. Bet tāda jau mūsu sistēma
Geishai un pārējām vēstures piesaucējām -
Es nevēlos poligāmiju , bet pieļauju iespējamību, ja tā būtu pieņemta mūsu vidē, ka noteikti ar to sadzīvotu. Bet vispār arī centos analizēt, kādēļ tad mēs dzīvojam kā dzīvojam.

Raivis_1977  Viss viens un tas pats! - Tas tā līdzīgi tāpatās kā tiesas pēdējā laikā vērsās pret praidu, un to apsūdzībās un vispārīgākā izvērtēšanā ap to ...

Raivis_1977  Ir jau tāds teiciens, - Neroc bedri citam, lai, - lai rok pats! ...

rokons  Jédzieni tiek te drusku jaukti. Patiesi ir zemes, kur daudzsievíba ir atļauta, gan parasti ar ne vairák ká 4 sievá.
Noteikums - visas sievas jānodrošina vienādi. Visi bērni ar pilnām tiesībām.
Svarīgi ir izprast sievas lomu. Viņu pienākums ir audzināt bērnus un aprūpēt vīru. Pat svinībās sievas ir atsevišķi nodalītas, un vīri svin tā kā paši saprot.Piem. uzaicina vēderdejotājas vai ko citu izdomā
Viss ir citādi ka mēs esam pieraduši

av2  Nekaada traggedija nebuutu. Ja var emocionali, un materiaali pavilkt , kaapec nee. Bet, nu cilveeki jau ir ar tik daudz aizspriedumiem piebaazti, ieprogrammeeti, kaa te saka, nozuumeeti , ka reali , pat ja legalizeetu, daudz jau nebuutu to triiniissu attieciibu sabiedriibaa.
Ssodien tas viss notiek slepus, melojot, teelojot.Kaadreiz, kad naak gaismaa kas, izraadaas, ka nu taadi "sveetie" iisteniibaa ir...taadi passi, kaa mees pareejie.

Love_hope  Lielākā daļa nav spējīgi vienu atrast un apprecēt,kur nu vēl 2 sievas 🤣
Sievu un mīļāko drīzāk maksimālais

AivarsN  Nez kāpēc dažiem vēdisms asociējas ar Indiju. Jā,Indijā ir saglabājušās Vēdas,taču viņu reliģijām ar tām ir visai maz kopīga. Tāpat kā šeit kristietību, tāpat indiešiem parazīti piespēlēja falšas reliģijas,līdz nepazīšanai izkropļotu vēdisko mācību formā. Vēdisms nekad nav bijusi reliģija. Tās ir ļoti vispusīgas un pilnīgas zināšanas par Visumu,pasaules uzbūvi un darbības principiem,detalizēts vēstures notikumu apraksts, tehnoloģijas, attiecības, psiholoģija un visas citas zināšanas,kas nepieciešamas pilnvērtīgai un laimīgai dzīvei. Vēdas ir saglabājušās no senās,nesalīdzināmi augstāk attīstītās civilizācijas,kā šobrīd mēs. Viņi jau toreiz paredzēja,ka iestājoties Svaroga naktij,tumsas spēki pakļaus mūsu civilizāciju un novirzīs pa degradācijas un iznīcības ceļu. Tāpēc arī tika atstātas Vēdas,lai pēc atbrīvošanās no galaktikas sociālo parazītu ietekmes, būtu pieejama šī instrukcija,garīgās evolūcijas atsākšanai. Pirms sociālo parazītu okupācijas,visa cilvēce bija vienota un dzīvoja pēc vēdisma principiem. Un tas nemaz nebija tik sen, par ko liecina neskaitāmi artefakti un arhitektūras pieminekļi visā pasaulē,kurus parazīti nepaspēja,vai neuzskatīja par vajadzīgu iznīcināt. Visbiežāk tos pielāgoja kā kristiešu kulta celtnes.

Hirtella  Krančels iekoda dalmācietim astē. 2 reizes. Poligāmija& cūciņas---

Selfconfident  Ar mūsu ieražām un likumiem, ja tautietim gribas poligāmiju, viņam visi nav mājās. Parasti tās nelikumīgās sievas un vīri ir pa malām. Bet mājās tikai 1.

MazaisMopsis  rokon tajās zemēs sievietei ir mājlopa loma vai apkalpojošais personāls. Tur ar mīlestību, interesi pa to kā sieviete jūtas ,ko vēlas vispār nav nekā kopīga.
Tās ir sievieti nīstošu vīriešu izdomātas tradīcijas.
Sievietes tur piekrīt, jo jau no bērnības skalotas smadzenes , ka tu nekas neesi un tavs dievs ir tavs vīrs. klausi viņu- dari ko liek.
tie kuri te fano par poligāmiju ir izteikti egocentriķi kuriem vispār neinteresē sievietes jūtas. Mīlestība = svešvārds un romantiskas muļķības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu