Sieviete ogogo

Kādai jābūt sievietei, lai rastos vēlme ar viņu iepazīties?

Felde  07.59 Piekritu! Ja virietis sievieti dievinaas,vina bus tiesi taada kaadu vins to veelesies....
...pieredze... :) (nu jaa,ir virietis jaamil,bet taadu virieti iemiili ar katru dienu vairaak..un neatgriezeniski...) runa ir par patiesumu,ne izmantosanu...

PatiesibasKalns  Priekš manis personīgi.
Ne tikai seksīgai, ne tikai gudrai, bet vēl seksuāli atvērtai.
Šķiet man patīk meitenes labākas par mani.

SpoguliitisTM  Kareiviigajaam ir savas veelmes.
Normaalaam pietruukst iniciatiivas.

makonjstumejs  Tev ir labi jāpazīst sevi un skaidri jāzina, ko ir vēlme iepazīt. Tad viss notiek.

JurisK  Tas, laikam, ljoti individuaali. Paskatoties uz jaunu sievieshu grupu bildeem, parasti ir kaadas 2-3 no desmit, kuras shkjiet interesantas. Bet reti kura jauna sieviete paliek bez viirieshu uzmaniibas. Citiem citas shkjiet interesantas.

JurisK  Konkreeti par tevi - taalumaa veersts skatiens profila bildee rada iespaidu par nosleepumainiibu, un tas pievelk uzmaniibu.

tracums82  Viss ir tik vnk..........vai nu ir jūtu ķīmija, vai nav. Pārējais viss ir proza.

Drole  >> JurisK

Konkreeti par troljljutantes cinnijas jauno, triisdesmito niku:

https://www.youtube.com/watch?v=ktlQrO2Sifg

:D

nazis  Kā mums patīk visu norakstīt uz jūtu ķīmiju un maģisku enerģētiku (fiziku)! Ķīmija un fizika ir proza, ķīmijai un fizikai nav emociju. Visi šie procesi ir emociju izraisīti, un emocijas, pārdzīvojumi ir tikai augstāka saprāta privilēģija, ar pliku fiziku un ķīmiju nekas nebūs, tās ir tikai sekas.

sauljuks  ...Visi šie procesi ir emociju izraisīti, un emocijas, pārdzīvojumi ir tikai augstāka saprāta privilēģija,...

Ļoti nenobrieduša saprāta, gribētos piebilst! :) Ja vēl emocijas ir izbaudāms prieks, tad brīdī, kad sākas pārdzīvojumi, ir skaidrs, ka cilvēkam ir gana daudz jāaug... un ne jau augumā!

Ar pliku fiziku un ķīmiju kā reiz viss sākas! :) Tas nu gan nu jau ir pierādīts fakts. Viss pārējais ir atkarīgs no cilvēka brieduma pakāpes! ;)

nazis  sauljuk! Vai tomēr nebūs par sausu un zinātnisku? Neskatoties uz pierādījumiem, kas konstatēti pēc notikuša fakta. Nobela prēmija tam, kas pierādīs, ka ķīmiskās reakcijas var vadīt no attāluma.
Kādā veidā gan no attāluma var ietekmēt manas ķīmiskās reakcijas? Vēl vairāk. Ja es skatos fotogrāfijā vai izlasu tekstu datora monitorā? Tā ir mana iztēle, iztēle tāpat kā atmiņa un domāšana ir emocionāla, un ķīmija tikai emociju sekas.

burleska  Ķīmiskas reakcijas vadīt no attāluma? Diez, kas ar šo jautājumu domāts? Bet dzīvē- kaut vai smarža, ķermeņa aromāti- tīrākā ķīmija, kas rada ķīmiskas reakcijas citā cilvēkā. Iekāri vai atbaida. Slavenie feromoni, teiksim, arī :) Un vēl- citrons, skābs, uzberu cukuru, ēdu, sula nonāk uz mēles, saldskāba. Nu ko, nazi, radīju reakcijas? Mute ir pilna ar siekalām? :)

Chris1986  Man tomēr kkā slinkums jemties ar citiem cilvēkiem

neko  "Ja virietis sievieti dievinaas,vina bus tiesi taada kaadu vins to veelesies.."

Vai tomēr nav otrādi?:)

Dvinsky  Sieviete ogo, būtu labāks tēmas virsraksts :D

Rha  Sexiga , bez tarakaniem!! ;)

Felde  Neko.ja vīrietis domā otrādi- ganjau ta ir.Normāls cilvēks vēlas mīlestibu.novērtējumu.uzslavas.cienu.....Tikai tad.kad to visu zaudējam.saprotam īstās vertības! Te

preilene  Ja man vajadzētu iepazīties ar sievieti, tad man būtu svarīgi, lai ar viņu kopā ir interesanti un jautri, lai intereses un uzskati saskan, lai var uzticēties – visi priekšnosacījumi vieglai un labai draudzībai.

Un tieši tas pats svarīgs, iepazīstoties ar vīrieti. Nu labi, vīrietim vajadzētu arī smukam būt.

nazis  burleska 12:03
Citrons un cukurs, saldskāba garša. Jā, es to jūtu, taču man nav mutē citrona ar cukuru. Tā ir mana iztēle un atmiņas, kas šo garšas ilūziju radīja, jo man uz mēles nekādas reakcijas objektīvi nenotiek. Kur šeit it ķīmija?
Vīrieša prātam ar sievietes loģiku, kur a priori viedoklis ir noteicošais, nav iespējams un nav ieteicams strīdēties.

ne_meklejumos  Kas dvēselei tīkams, to acs par skaistu uzskata.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu