Sieviete ogogo

Kādai jābūt sievietei, lai rastos vēlme ar viņu iepazīties?

Chris1986  preilene, un cik gadiem vēl jāpaiet, līdz atmetīsi arī šo prasību "vīrietim vajadzētu arī smukam būt" ? :D

Zinaida_Prokofjevna  nazi 10:48, labu laiku kā pasaulē vidusmēra skolniekam ir zināms, kas ir instinkts, kas reflekss, kas ir hormons, kas impulss, kas dzimumdziņa un, kas ir bļaurisms.

riebekle  ""Risinājums taču ir pavisam vienkāršs - esiet katrs pats par sevi! " Nu ja - tur jābūt īpšām prāta spējā, lai kaut ko tādu pateiktu! :D Man tik interesē, kura, tāda recepte ir palīdzējusi? "(c)


Vot, Sauļuks ideāli pateica - jābūt vienkārši pašam, neko nevajag tēlot, neko piespēlēt. Un jā, konkrēti man tāda "recepte" ir palīdzējusi. Jo esot pašai, tādai, kāda nu esi, atkrīt vēlāk tas posms, par kuru vīrieši žēlojas, sakot, ka "sākumā viņa bija tāāāda, bet re kā mainījās". :)

Raivis_1977  Primārā ir pati Tava profila bilde, sākotnēji, un kā tu to pozicionē, ar kādu empātiju, un kāda tai ir tava paša emancipācija tai kā piskaņa pilnīgi noteikti!
Kaut gan, vajag izspekulēt veidus un izdibināt tos kas patiešām ir iedarbīgi, un pastāvīgi pozicionējoši mainīt kaut maz no visa tā ...
Kas mainīsies tas pastavēs! - Viedi vārdi!
Ir lietas un visām tām lietām ir atkal savi ieroči, kas nemainīgi palīdz mums!
Tikai meitenēm ir pastāvīgi sava iedomu fobija, kas nekad nemainās!
Bet arī tad, visu var lauzt, un lietām var piedot piegaršu, un citu dzīves redzējumu un skatījumu uz lietām!
Un vai tad kāds uz ielas kuru katru reizi ar tevi iepzīstās??!
Gribētu, lai arī pretējā fonā kaut kas mainītos no tā, un no meiteņu pieejas, bet arī redzams, ka nemainās nekas, tāpat kā no puišu pieejas puses litām ...
Tāpēc saku, ka ir lietas un ir veidi, kuriem ir iedarbība. No reizes pat liekās, ka kaut kā idiotiski skan, bet nē!
- Jo, tam visam ir ļoti dziļa un būtiska nozīme apakšā, ka mēs pat nevaram izspekulēt no sava viedokļu skatpunkta par būtisko, un kas patiešām ir būtiski visu šo lietu analīzē ...
Nekad nesaki, ka visu zini!

Raivis_1977  Man liekas, ka ja ir sliktas domas mūsos, tad tās palīdz vairāk sevi veidot, un tādējādi sevi izkopt, nekā tad, ja ir tik vien kā labas domas, kuras nemaz pat nekādu būtību pat nemaina, ka tikai domājam par visu labu tikai ... D)

Piparkuka  Vislabākajai!...

mairita1971  Katra sieviete uzplaukst,kad satiek savu vīrieti.Visskaistākā sieviete ir iemīlējusies sieviete.

Piparkuka  Un viss ir tā, kā nazis saka.

sauljuks  nazis, tad tā ir iztēle, kam nav nekāda sakara ar reālo cilvēku! :) Tu esi iemīlējies iztēles auglī un radījis endorfīnus pats sev ar iztēles palīdzību! To var viegli izdarīt un nav grūti noķert patīkamas emocijas. :)

Grūtības sākas, kad cilvēks kļūst reāls...

Es neesmu sausa un zinātniska, bet ar prātu saprotu, kas ir kas... tas gan netraucē aizrauties, ilgoties, iedomāties, iztēloties un skumt... laiku pa laikam... labāk dzejoļi rakstās! :)

Selfconfident  Dažam patīk pilnīgās, dažam nepilnīgās. Gaumes ir dažādas. Es esmu ogogo cik pilnīga.

mezmalis  Man arī patīk tās pilnīgās gogo dejotājas!
Acis neatrausi ,kad tāda parādās telpā!

Ja vēl pieprot vēderdejas ,tad vispār laime pilnībā!

MazaisMopsis  mezmali tu esi tas kuru pliku un onanējošu no nūdistu pludmales šodien savāca ?

Kurts69  lai būtu vēlme iepazīties sievietei ir jābūt interesantai. Lai gribētos aprunāties. No savas puses piebildīšu, ka vēlme iepazīties un pārgulēt nav sinonīmi.

mezmalis  09:20,

-Neesmu tik pasists ,lai 40 grādos vilktos vēl uz pludmali!
Uz pludmali iešu ziemā!

Epifanija  Sievietei vīrietī ir jāizraisa interese neko nedarot, vienkārši ar savu ārieni, tādēļ meitenes vienmēr padomājat par savu izskatu un manierēm..

Chris1986  Jā, klausiet Epitāfiju un nekādā gadījumā neveriet vaļā muti, jo tad visa burvība pagaisīs

av2  Taa padomaaju, palasiiju. Jaa, sievietei ir jaabuut smukai...gan apggeerbtai, gan....ne...apggeerbtai. Un tikai tad naak viss paareejaas. Nu tur....3 izglitiibas , ponna par atomioem utt
Primitiitiivi ? Bet taisniiba.
Man veel lloti svariigi ir , lai tas "kliksskkis" buutu vienkaarssi abpuseejs, nu lai tu juutu, ka arii vinnai triic sirsninna...pieskaroties tikai . Kaut kaa taa. Jaa taa nav, tad nav vispaar nekas.

Agate24  Mūsdienās cilvēki par maz iedziļinās. Galvenais tikai patēriņš. Un tāds vīrietis, kam nav mugurkaula arī nekur neder. Viņam jāmāk tikt galā ar savu sievieti...nevis paciest. Jāaudzina, jāpacīnās...nevis jäbēg un jācieš.ir vajadzīga pretstāvēšana...

tracer  Jocigi

Labrador  Latvijā sieviete skaitās tāda , kā veiksmīga profesija. Ņemot vērā reproduktīvā vecuma sieviešu deficītu. Jebkurai , pat visneglitakajai raganai iepazīšanās portālos klubos ir garantija , ka atradīsies gaumei un prasībām atbilstošs vīrietis , kurš uzturēs , visu nomaksas un pakļausies. Ja sievietes vizuālais pēc 5 ballu skalas ir 3 un vairāk par viņas uzmanību un iespēju būt par kajslauki ar bankomāta funkciju , ar zobiem , ragiem un nagiem , cīnīsies desmitiem situetu vīriešu. Daudzkārt minēju par dažām mazizglitotam , iedomigam , bet vizuāli pievilcīgām 40 - gadniecem. Tur turīgi , situeti vīrieši gatavi viens otru norakt , kautiņi dēļ viņām regulāri.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu