Vai jūs piekrītiet uzskatam?

Vai jūs piekrītiet uzskatam, ka sievas vajadzīgas vājiem vīriešiem, lai pavisam neaizietu pa pieskari un ka tās viņus uztur ilgstoši virs ūdens? Nu kā dēla un mātes attiecības. Un ja kkāda iemesla dēļ šī laulība beidzas, tad pie skarbās dzīves realitātes nepieradušais vīrtietis ātri nonāk un beidz dzīvi bezpajumtnieku patversmē, jo ir pilnīgi bezpalīdzīgs?

rokons  Spirts jau sievieti neaizstaaj. Kas prot peldeet, negrims ar vai bez sievietes, bet rekzeem naakas sastapties ar Agresiivaam auklem, kas par katru cenu grib viirieti ievirziit sev veelamaa gultnee.
Pat te ir pietiekami daudz sievieshu, kas veelas kopdziivi un lauliibu, kaut jau 50 sen nosvineeti.
Virieshu anketaas shaada paraadiiba nav paaraak biezha, kau nebuut nav nodzeerushies.
Laba viela paardomam.

Letija  Starp citu, vājumam ir daudz un dažādu seju!
Tā nav tikai dzerošā fizionomija.
Vājš ir vīrietis, kurš, vesels būdams, nevar apgādāt ģimeni.
Vājš ir tas, kurš melo, krāpj, nodod savus tuvos cilvēkus.
Sevišķi vājš ir indivīds, kurš paceļ roku pret sievieti, bērniem.

Minka_Runcim  vēl Letijas viedoklim var piebilst , ka izvirtuļi, babņiki ir vāji , jo pār viņiem valda instinkti un viņu krāns. tāpat kā tikai seksa meklētāji.

Felde  16.21 ssoreiz japiekriit! piellauju ka pilseetas to ta neizjuut,bet laukos-visi!!!-briivie ir nodzerusies! Un mazpilseetas arii ir looti daudz pleeguru! Man ir vairaaki ciemi,kur meedzu but,pie vecakiem,pie masas....-vieni nodzerti muulli! pie veikaliem bariem-seezz,dzer... aiz stuuriem urinee... Lauku idille! Tie ir tie briivie,kuri ieskaitiiti-procentuaali kaa nnemami viriesi. Jaa,daudzi pie mammitem mitinas,un,ja vel spej nomazgaties,tad sevi uzskata par labiem preciniekiem. Visi normaalie ir pie vietas! Ja nav,tad ir kada cita uts......

kruela  ....s teiktu tā - sievas vajadzīgas gan stiprajiem, gan vājajiem....stiprie vēlas par kādu rūpēties, vājie - lai par viņiem rūpētos.....

saulite34  ka vīrieši dzer, jo ir vīlušies dzīvē, slikti jūtās, un alkohols palīdz kaut uz brīdi aizmirsties un būt atkal priecīgiem. Domāju, ka vilšanās dzīvē ir cieši saistīta ar vilšanos savās sievietēs, kas nedarīja, kā viņi uzskatīja, ka viņām ir jādara[c]

Daudziem vienkārši garšo alhokols,tāpēc arī dzer un savām dzeršanas problēmām cilvēks vienmēr atradīs ko vainot.

av2  mullkkiibas arii par to, ka " reti kurss viirietis peec 50 neciinaas ar alkohola atkariibu"
Es vispaar nezinu nevienu, kas ciiniitos ar to. Un tas ir, varu teikt jau...lielaa dallaa siis pasaules. Vispaar, padomaaju, zinu gan vienu, iedomaajies , VIENU viirieti, vinnam gan veel nav 50, un kuram visas briivdienas, sveetki..paiet skurbulii. Tie cilveeki, kas ir kopaa...ap vinnu, taa ir traggeedija, tas jau nu ir fakts.

Felde  18.15 Un ko darit sievietem,kuram sadzimusi beerni,un viriesi pamet,aiziet pie citas,vai ari vienkarsi nodzeras? Vai dziives gruutibas ir jaslicina graadigajaa??-tas ir vaajums! Kaapec viriesi ir tik vaaji? kaapec dzer? kapeec pasnaavibas?-sievietes del? Neviens cilveks nav taa verts lai pakaartos vai nodzertos! Nevajag mekleet attaisnojumus,taadu nav! Ja ir psihe traumeeta,ja nav rakstura-vainiigs tikai pats! Ja nespeej pateikt nee.... tad ar galvu nav kaartiibaa!

kruela  Chris1986 ...nu...par visiem es nezinu....un otra ādā ielīst arī nevaru - kāds nu kuram tas mērķis....Un kad sākas piļīšana??? ""Ja teicu ka izdarīšu, tad izdarīšu, un nav ko ik pēc pusgada atgādināt!!!""??? Vai tad???

AivarsN  Pastāv dažāda veida attiecības starp laulātajiem. Gan mātes un dēla,gan tēva un meitas,gan brāļa un māsas. Protams,reizēm arī normālas vīra un sievas. Izskaidrojumi vis dažādākie. Raksturs,audzināšana,bet varbūt vienkārši iepriekšējā dzīvē viņi tie arī bija viens otram,ko tagad attēlo attiecībās.

ketija64  Chrisam 1986 noteikti NAV dēla :) ,tāpēc šitā runā.
Es kā dēlu māte varu pateikt,ne visus vīriešus sievas var izrīkot,ir izglītoti ,gudri vīrieši,kas strādā labi atalgotus darbus ir nopirkuši dzīvei visu vajadzīgo un nav iemesla nodzerties, ja neizdodas laulība :) Viss atkarīgs no paša vīrieša.

Piparkuka  Galīgi garām!

mairita1971  Zinu gadījumus,kad vīrietis saņemas tieši pēc šķiršanās.Varbūt vēloties pierādīt bijušajai,ka bez viņas nepazudīs.

Selfconfident  Vīrs un sieva ir svēta savienība, tikai tādā cilvēks var būt pilnīgs. Te nav vieta runāt par vājumu. Bet neviens nav pilnīgs, katram ir savi vājie punkti. Tikai savienībā ar otru var dabūt sev trūkstošo. Protams, ka šādai savienībai izjūkot vīrietis un arī sieviete ir kā no laivas izmesti un spilgtāk izjūt savus iztrūkumus. Par pataloģiskām laulībām, protams, ir pavisam cits stāsts.

Vaukskis  Es piekrītu daļēji- tam, kas sākumā rakstīts, bet beigām nē ! Sievas ir vajadzīgas ne tikai, bet arī vājajiem vīriešiem.

AivarsN  Felde. Laukos dzer tāpat kā pilsētās,tikai pilsētā nevar atļauties dzert tur pat pie veikala. Tāpēc tāds negatīvs iespaids par laukiem. Piedevām,laukos tu neatradīsi nevienu bomzi,ne ubagu,nemaz nerunājot par blēžu un kabatzagļu armiju. Lai cik zemu kritis cilvēks,smagi pārdzīvojot vientulību,viņš savai iztikai tomēr nopelnīs. Parazīti nedzīvo laukos.Vismaz tā ir mūsu pagastā. Par citiem novadiem neesmu tik labi informēts. Un starp citu, vēl var pastrīdēties par to,kuri vairāk dzer. Tie dzērāji,kuriem ir sievas,kas viņus vāc un aprūpē, var izskatīties labāk,par tiem,kuri dzīvo vieni un paši par sevi spiesti rūpēties. Tiem vientuļajiem vīriešiem,kuri spējuši atgūties no šķiršanās traumas, tieši laukos pie dabas,ir lielākas sevis pilnveidošanas iespējas,pat ja nav tā oficiālā darba pie kāda vergtura.

uzplanaledus  Tā kādreiz mēdz būt, kā rakstīts tēmas pieteikumā. Bet to nevar vispārināt. Sievietes ir stiprākas savā būtībā, viņās ir vairāk mīlesības un tapēc arī lielāka izdzīvošanas spēja.

AivarsN  Sieviešu maigo dabu un mīlestības izpausmes vislabāk var iepazīt skatoties profesionālās sieviešu cīņas bez noteikumiem.😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu