Vai jūs piekrītiet uzskatam?

Vai jūs piekrītiet uzskatam, ka sievas vajadzīgas vājiem vīriešiem, lai pavisam neaizietu pa pieskari un ka tās viņus uztur ilgstoši virs ūdens? Nu kā dēla un mātes attiecības. Un ja kkāda iemesla dēļ šī laulība beidzas, tad pie skarbās dzīves realitātes nepieradušais vīrtietis ātri nonāk un beidz dzīvi bezpajumtnieku patversmē, jo ir pilnīgi bezpalīdzīgs?

nakunakutekuteku  Un tomēr viņa griežas...
Autoram pilnīga taisnība,bet tikai pa pusei.Vājums jau neizpaužas tikai dzeršanā.Vājums ir arī nespēja pieņemt lēmumu,peld pa dzīvi kā....skaida un pēc 60 sūdzas un meklē vainīgos.

Raivis_1977  Gribēju te peivienot savu viedokli! Tas kā jau zināms, un ka tāda paruna jau ir, ka, ja nu puisim ir kāda meitene, tad meitene drīzāk izgrezno puisi!
Jo kā labi zinām, ka tā nav viegla lieta kopdzīvē un kopdzīvei ar meiteni!
Drīzāk gan slikti ir kad vispār viņas nav, tādas kā otras pusītes!
Nevienam nenovēlētu to ... Tā ir dzīve starp četrām sienām, un pat vēl ļaunāk! ...
Kaut kad jau viņa būs, ja maz ir tāda tieksme un vēlme uz to ...
Un nemelosim paši sev! Vajag atrast to, ko tomēr vēlamies, un nevis kaut ko vien strēbt uz karstu roku bez maz vai. Vēlāk tad vairāk nožēlos nekā, ka vispār jel ko esi darījis ...
Arī pēcāk pēc šīs dzīves būs tāds kā samērā īss pārskats par šo dzīvi un kā tu tomēr esi viņu nodzīvojis. Vai neesi to tomēr nodzīvojis lieki.
Ja nu tomēr ir vismaz bijušas kaut kādas pūles šaja laukā veltītas, neskatoties uz saniegto vai nesasniegto, tad vēlāk pēckapa dzīvē nebūs nekādas problēmas par to, ka esi vismaz pūlējies kaut ko mainīt šajā dzīvē, un tendenciozi ko maz sasniegt, neskatoties uz nesasniegtiem mērķiem! Jo nav savarīgi arī tomēr sasniegt mērķi, jo, protams, ka ne viss ir tomēr mūsu pašu rokās! Un ja kaut kādi pūliņi tomēr ir bijuši, tad viss ir super! ))

SpoguliitisTM  To 18:43. Slikti ir tad, kad divataa ir viens un viens.

Sanntana  Cilvēks ir kolektīva būtne jau pašos pirms sākumos. Ko tad vientuļie "aiziet pa pieskari" ? Vai tad nu tik vāji ir ? Katrā stāvoklī ir savi plusi un mīnusi. Bet ir patīkami, kad kāds tev pienes kafīju, un silta roka uz pleca ....
Jā,ir ar otru jārēķinās, bet tā ir dzīve kā mēs pieņemam otru. Vai mēs meklējam tikai otrā "blusas". Katrs jau izvēlas savu "cimdiņu".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu