Greizsirdība

Kā cīnīties ar/pret greizsirdību?
Vai to maz var izskaust?

multi  Nepietiek, ka otra pusīte zem tupeles mājās, vajag ragnesi apklusināt! Lai daudz nesprēgā :D Pareizi saprotu?

AivarsN  Es jau citā tēmā tikko uzrakstīju savu attieksmi pret zinātnes pārmērīgi ,,apgaismotajiem." Ljekainīt,kā gan Tu domā pierādīt pirmā vīrieša efekta neesamību? Ar slavenu zinātnieku vārdu,vai personīgu piemēru?😃 Nesoli pierādīt to,no kā pats neko nesaproti. Spilgts piemērs tam,ka modernā zinātne ir tā pati vien reliģija un ticīgie tik pat dedzīgi fanātiķi.

Ljekainiitis  Zemes apaļums, tas, ka Zeme nav Visuma centrs - nav jāpierāda. Bet Tev jau četru vaļu teorija labāk patīk. I tad paliec pie tās. Tik citiem savas pseidozināšanas un sazvērestību teorijas neliec klausīties.
Katrā ziņā jebkurš kvalificēts ģenētiķis Tavu bullšitu 3 minūšu laikā pie vietas noliks. Nevajag nekādu slavenību.

mezjinieks  Greizsirdība -mazvērtības komplekss, nepiekrītu, vismaz ne manā gadījumā. Jā, esmu greizsirdīgs, precīzāk biju, tagad šķiet, ka ka man šīs īpašības vairs nepiemīt, līdz ar to nevaru piekrist viedoklim, ka laika gaitā šī īpašība progresē.
Vajadzētu tomēr iedalīt greizsirdību dažādās kategorijās.
1) Slimīga greizsirdība, kad kašķis iet vaļā dēļ skatiena, vārda, dejas, aizkavēšanās utt.
2) Mīlas greizsirdība, kad esot laulībā, tu vēlies būt visur un visā kopā ar šo cilvēku, būt vienots veselums. Kad esi greizsirdīgs, kad kāds tavu sievu dejojot cieši piespiež sev klāt un čukst viņas austiņā vārdus, no kuriem viņa jautri smej, kad Līgo vakarā kāds ved izrādīt romantiskās dabas ainavas un pēc tam piedāvā ierādīt naktsmītnes vietu, kad sieva naktī,guļot, izrunā galīgi sveša vīrieša vārdu.
Manuprāt, savstarpēji saderīgam pārim, abiem ir jābūt zināmā mērā greizsirdīgiem, līdz ar to viņi abpusēji pauž savas jūtas vienam pret otru, izrādot, ka nav viens otram vienaldzīgi.

Geisha  Greizsirdība MAZĀS devās ir pat ļoti vēlama. Sliktāk ir tad, ja otram ir pilnīgs pofigs par tevi.

Felde  Aivar,vislielakais murgs,kas sacereets! :) Un vel tas teikums par prezervatiivu... Ne labprat to saku,bet!-taa ir fantastika,vai plaanpraatiiba! Izveelies ko veelies! Manuprat-ggenetika tiek nodota otram-uz ielas,kad ieskatamies aciis... :) :) Kronis visam!-es par to prezervatiivu!!! :)
:) Gumija+Ssuunas=Ggeneetika Tu pats saprati,ko uzrakstiji? Piedod.Murgs!

AivarsN  Jo vairāk cilvēks ir apmuļķots,jo grūtāk viņu par to pārliecināt,ka ticis spmuļķots. REN, tāpat kā daudzi Youtubes kanāli,tiek uzturēti ar vienu mērķi,-diskreditēt neatkarīgo zinātnieku un patiesības meklētāju centienus atmaskot šo noziedzīgo sistēmu,pēc kuras pasūtījuma,savtīgu aprēķinu vadīti zinātnieķeļi,gatavi publiskot un aizstāvēt jeb kuru sistēmas pasūtīto teoriju, lai cik absurda tā arī nebūtu. Tā zinātne tiek novirzīta pa maldu ceļiem,parazītiskās sistēmas plānu īstenošanai. Tā radušās visas tās lielā sprādziena,perfektas sistēmas rašanās no haosa,vienas sugas nejauša pārtapšana par citu un visas pārējās feikās teorijas,kuras ielikušas zinātni stingros materiālisma rāmjos,liedzot iespējas tālākai attīstībai. Visu cieņu zinātniekiem,kuri riskēdami ar savu dzīvību,sekmīgi atmaskojuši parazītiskā grupējuma un viltus zinātnes patiesos nolūkus un atklājuši cilvēcei īsto,šīs apbrīnojami daudzveidīgās pasaules uzbūvi un likumus,pēc kuriem tā darbojas.

labvakar  Vislabāk, ja partneris nedod iemeslu. Diemžēl sievietēm dažreiz patīk izaicināt un tad brīnās.
Nedomāju, ka greizsirdība ir mazvērtības komplekss. Ja tiešām mīl, tad baidās otru pazaudēt. Ja nebaidās, tātad nemīl.

Felde  Un tas biji Tu,kas man reiz teica,ka man neesot ne jausmas-kada ir lauku cilveku ikdiena,kur darbs pec darba-ka ne paspet apdariit.... Izradas,ka var sedet,skatiities fantastiku...un te rakstiit palagus.... Zini,es saprotu,ka mes daudzko nezinam,bet spriedeleejumi par religiskam lietam,ggeneetiku.... piedod,neiziet no praata taa gumija.... absurds! Vienigais,kas varetu but no partneru daudzuma-veneeriskas slimibas..un taas gan ietekmee beerna veselibu-arii gariigo, bet Tu te taadus murgus apgalvo,ka ne noklausiities! :) Labi,diskusija beigta!

runcs51  Greizsirdība-viens no draņķīgākajiem cilvēces izgudrojumiem.....

AivarsN  Felde. Izlasi mana iepriekšējā komentāra pirmo teikumu un tad kārtīgi padomā,vai tiešām tas vispār pieņemtais lohotrons ir tik pamatīgi iekapsulējies smadzenēs,ka nerodas pat vismazākās šaubas? Bet nav jau brīnums. Reliģiju nozombētos jau tik pat grūti atgriest dzīvē. Es neesmu uz to specializējies. Eju kopā ar tiem,kam pa ceļam,bet necenšos pārliecināt pretimnācējus mainīt virzienu,jo katram ir brīvās izvēles iespējas,lai cik absurdas arī tās būtu.
Un ne jau vasarā es ar pašizglītošanos nodarbojos,ja vien tas nav saistīts tieši ar dārza darbiem. Jā,šogad apgūstu jaunu bioloģiskās lauksaimniecības metodi. Ar reliģijām nekad neesmu aizrāvies, sevišķi jau pēdējā laikā,kad tik daudz par tām zinu. Arī par cilvēku smalko uzbūvi daudzu gadu laikā ir izdevies sameklēt pietiekami daudz informācijas, lai būtu vismaz elementārs priekšstats,kā viss darbojas un ko īsti vēlas sociālie parazīti.

Piparkuka  Vienkarši dabiska emocija, kā patika, bailes, mulsums, sajūsma, prieks, skumjas u.c.
Rodas dabiski un tas nav kontrolējami, tikai- prātā apsverami.
Taču uzrašanās- nav nokontrolējama. Vai tad jūs nokontrolējat sajūsmu vai skumjas vai prieku vai dusmas. Uzreiz, momentā.
Nē. Neiespējami. Pēc pāris sekundēm vai minūtēm jau var nokontrolēt vai padomāt- kas izraisīja, kāpēc. Reaģēt vai nē.

raina1970  Greizsirdība- tā varētu būt neziņa, nepārliecība-par savu vietu/nozīmīgumu-otra cilveka dzivē, kad gribas būt tam cilvekam svarīgam, vajadzigam, mīlētam, cienītam, u.t.t.Un te nestrādās sakāmais- esi pašpārliecināts, tu tak zini, ka esi labākā izvele, -un viss parejais no šīs sērijas.Cilveks var būt par sevi pārliecinats kā par personību- bet vot par to, kas viņs ir otram- tur nu būs neziņa, jo- otra prātā neielīdīsi. Greizsirdība- tā ir normāla štelle, to daba ir devusi ar nolūku,neba jau tāpat vien.. Ja cilvēks saka, ka vispār neizjūt neko tamlīdzīgu- var apsveikt- nav nācies nonākt situācijās , kad būtu izjutis, vai cits pieņemums- konkretam cilvekam tas otrs , teiksim tā- nav īsti prioritāte dzīvē... tā- var būt, var nebūt... To, ko velās sev-- nu diez vai gribēsies dalīt ar vēl n-tiem indivīdiem..Cita lieta, par ko parasti šausminās-tās ir izpausmes, ko dara cilvēks, kurš jūt greizsirdību. Nu tur jā, galejībās krist nevajadzetu gan.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu