Izglītība

Līdz šim uzskatīju, ka izglītība nav nekāds rādītājs. Cilvēki piedzimst ar zināmu inteliģences un intelekta pakāpi un iespējām un oficiālais kādā nebūt universitātē iegūtais papīrs nav rādītājs.

tak tagad, atkal un atkal saņemt vienvārda vēstules no cilvēkiem bez augstākās izglītības, nemaz nerunājot par pareizrakstību un interpunkciju, sapratu, ka šeit, šajā portālā laikam būs jāuzstāda augstāka latiņa.

Gramatiskās pārrakstīšanās kļūdas pieļauju pati. Kaut ko izlaboju, kaut ko nepamanu. Tas nav galvenais rādītājs. Bet sarunas veidošanas prasme, teikuma konstrukcijas, vārdu izvēle - nianses, kas saraksti padara interesantu - lūk, tas ir svarīgi! Cik reti šeit izdodas saņemt vēstuli, kuru ir patīkami un interesanti lasīt!

Kāds ir Jūsu viedoklis un personīgā pieredze par izglītības ietekmi uz cilvēka komunicēt un rakstīt spējām?

AivarsN  Tikai tagad to lāpu cenšas spdzēst,bet trauku piepildīt ar mēsliem.

Piparkuka  Nē. Pārdomājot par rakstīšanu un tiem, kas pretī bijuši ar plašu, interesantu, aizraujošu, dažādu utt utt. valodu, domām, patiesi gudri- nē. Izglītība to nenosaka.
Varbūt mācības latviešu valodas stundās gan (rakstība, garumzīmes u.c.).

junijs  aprakstot saulrietu viens pierakstīs pilnu burtnīcu bet otrs pateiks vienkārši pizģec

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu