Cik veselīga ir bieža riekstu izšaušana?

Uģis Kuģis ieteica 40 dienu atturēšanās periodu un pēc iespējas retāku riekstu izšaušanu, jo tā organisms zaudējot milzīgu fosfora un cituvērtīgo vielu daudzumu? Nu, lāb, tas jau Kuģis, bet vai kāds zina, kā ir patiesībā? Teiksim riekstu izšaušana reizi dienā vīrietim ir pozitīvs vai negatīvs process no medicīnas viedokļa?

ieva03  Ko tu, torpediņ,vari noņemties ar to uģi kuģi,kas viņš tev par gudrinieku liekas,kaut kādi murgi...

Mazaa_naarinja  Itkā zelta vidusceļš veselības vārdā esot 2-3x nedēļā. Biežāk nav labi priekš vīriešiem - kaut kas bija ar pārāk zemu testosterona līmeni. Bet tas gan jau individuāli. Un retāk - nevienam nav veselīgi. Tāpat kā ēst retāk kā 2-3x dienā nav veselīgi.
Pie tam šādu biežumu iesaka ievērot pāriem, kuri grib tikt pie bērna, jo šādā laikā sperma paspēj atjaunoties pilnīgi.

Pillerina  Nu, pūslis un zarna arī regulāri jāiztukšo, citādi esot akmeņi un citādi cieti agregāti, un liekais svars, un pumpaina āda, un kas tur vēl.
Tikai nez kāpēc tāpat pilns ar vēžiem sabiedrībā gan zarnās, gan plaušās, gan dzemdēs, gan pupos.
Personīgi zinu dažus ar prostatas problēmu ārsta uzskaitē, kas reāli bija/ir lieli jākļi. Vismaz paši lielās - man prostata, jālieto zāles. Taustits jau nav - ir vai nav problēmas :-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu