Vai veerts?

Vai veerts rakstiit sievietei un aicinaat uz kafiju sievietei kura gadiem meklee to iisto?

Stika  Fūūū, kapeik&isējs, kurš aptaisījies pēc pilnas programmas.😁 Dāmas, neiekrītiet uz šitādiem!😎

Letija  Pārsmējos.
"Tele, kas strēbj visu ko".
Un te vēl kāds dod nopietnus padomus?!

Virgo  Varbūt vari nopietni apsver domu par prieka meitām.... pusalgu tur točna neatstāsi, četras stundas velti muti nedzesēsi un būsi "apkopts" augstā līmenī.... joks...

SpoguliitisTM  Ja simpaatija buus abpuseeja, tad - jaa!
Nu un veel ir shis tas, kuram jaabuut vienojosham.
P.S. Bet principaa lai tikai padzertu kafiju...? Jaa, ja ir taada... slaape :)

SpoguliitisTM  Bet taa publika kura tanii pashaa vakaraa ir gatava kafijot - garaam! :D

AivarsN  Priecājies,ka viņa no tevis atstājās jau pēc pirmā randiņa. Vai nu iesācēja,vai novērtēja,ka nekāds dižais grābiens nesanāks un vairāk nav vērts laiku tērēt. Pirmais randiņš jau ir tikai tāda izlūkošana, lai kādi arī būtu mērķi. Uzmanīties jāsāk vēlāk,ja jūti ko aizdomīgu. Profesionāles atstās ne tikai bez naudas,bet arī bez pajumtes. Par pirmajiem randiņiem man nav sliktas pieredzes,lai gan ir gadījies arī vairāk patērēties. Dažas dāmas strikti uzstāj,ka par sevi maksās pati. Laikam negrib justies parādā. Citas neiebilst,ja kavalieris izmaksā. Tāda nu ir dzīve. Ja bail no vilkiem,tad nav ko pa mežiem vazāties.

fargo  ja tu gribi labu sievieti, tu nevari pats būt... mazs. tāds mazs prismikajuščijsja, čmorišains, raibs suns, kas uz "viņām visām" ir dusmīgs. nevajag! esi saprātīgs, liels čalis un lietas izkristalizēsies. tev tiks tava sieviete pievesta klāt. tikai neizpakaļot savu dzīvi ar savām rokām. tur ārā ganas pārāk dažādi cilveki, bet ja tu spriedīsi pēc ierāvējām vai durām par sievietēm, tad pie kā tu nonāksi.
to nedari. dari visu godīgi, pēc labākās sirdsapziņas. tai skaitā randus. un alga atnāks. tikai negaidi to kā nepacietīgs, izlutināts bērns.
būs. ļauj notikumiem iet savu gaitu.
esi randos. domā uz priekšu. plāno. nemēģini uzlekt virsū katrai, ko sastopi. ļauj upei velt tās viņļus un bus.

https://www.youtube.com/watch?v=n0ykM1ALggE

ESENI  hm ,jocīgi ka vīrietis jauta vai vērts?!jau tā jūs gandrīz jau esat izmiruši kā mamonti:)))runa iet pa īstiem vīriešiem ,kuri prot uztaisīt skaistas atiecības !Nezinu vai tādu vīrieti es laistu prom ,bet lētāk protams uz reiz no šejienes uz gultu:)))Kāpēc mēs meklējam tik ilgi?!pie kafijas tases sākiet vaimanāt,ka visu sievai esat atstājis un pats nabadziņš tagad uz ielas ....ja jūs esat normāls vīrietis un protat dzīvot ,bet ne sūdzēties cik grūti ,mums tas vajadzīgs ,kāpēc mums viss ok un tiekam ar visu galā?!kur ir tie normālie vīrieši ?!biju šeit kādi pieci gadi atpakaļ un vakar no jauna piereģistrējos ,skatos tie paši vēl sēz un nevienai viņš nav vajadzīgs ...skumji:(lūdzu nedomājiet ,bet rīkojieties !!!!uz manu adresi arī saka ,nu tev jau rinda ....un tā domā visi ,bet pirmo soli nesper ,un sanāk ka visi domā un es palieku viena ...skumji ...

draboss  Redz kā man veicas, pat neatceros kad būtu aicināts kafijot, kaut 8. vai vēl tālākā vēstulē.

kokote  Fargo 17:45 > bučbučbučas :)

Felde  Ir verts! Iespeejams tam iistajam jabut neatlaidiigam! :)

Piparkuka  Tu jau nezini....
Protams, ka ir. Un tieši tāpēc. Jo tas vari izrādīties Tu.
Otrkārt- Tu jau nezini, vai viņa tiešām meklē, pie tam gadiem. Varbūt viņai gadiem kaut kas ir, tikai ne tas, kas vajadzīgs.

Skarlete  Autors labi pārzin oHo jūtīgās tēmas!:)) Apsveicami, pat vecajām kumodēm šūplādes esi atvēris!:)

Piparkuka  Protams, ka NEVAJAG nekādas kafijas! Uzreiz. Vispirms vajag sarakstīties. Tas ir pierādījies.

burleska  Mhmmm, dāma domā, ka ieinteresējusi, ka vīrietis viņas skaisto dvēseli saskatījis, ja jau četru stundu garumā uzsauc, vīrietis, savukārt, domā, ka vakarā būs sekss pa lēto. Dāma, to beigu beigās sapratusi, izgrozās, pasakot, ka vīrietis nav viņas gaumē, jo par viena vakara seksobjektu negrib būt, un vīrietis publiski apspriež, kāda viņa krāpniece. Es arī ieteiktu pa taisno izvēlēties maksas pakalpojumus! Te nav vērts, nav vērts... :)

VECA_PIEPE  "sievieteem tik beediigi ka vajag kai kaads kafiju nopeerk.."(c)

Tik bēdīgi jau nemaz i nav, bet samērā jautri var dabūt izklaidēties...un galvenais, ka vienmēr tā var dabūt paēst par velti, ne tikai kafiju padzert!
Es parasti izvēlos 3 čomus 3jiem randiņiem dienā- brokastīm/pusdienām/vakariņām.

Brokastošanai izvēlos to čomu, kuram, ta skaidrs kā diena, ka jau randiņa 15.min. varēšu teikt:
"Tu esi pārāk labs priekš manis, es neesmu Tevis vērta,...bet Tu droši varēsi arī turpmāk man izmaksāt brokastis!"
(15.min. ir pietiekoši, lai izdzertu kafiju un apēstu kādu bulciņu)

Pusdienām izvēlos tos čomus, kuri ir FV, FA, IG, DG vai PA aktīvisti, lai varētu arī interesanti patērzēt...par laika apstākļiem, putniem, mākslu vai par populārākajiem Ohujiņa personāžiem,...nu tā uz 35.min. vai 45.min. Galvenais, pusdienojot ar aktīvistu, ir saglabāt intriģējošu ieinteresētību turpmākajām tikšanās reizēm:
"Uīīīīīīīīī,...ta es takš Tev nepaspēju izstāstīt,...ja Tu zinātu ko XXXXX (tiek nosaukts populāra personāža nickname) viņš/viņa publiski iepostēja...hi-hi-hi!
Ui, man vairs nav laika,...labs i, uzsauc atkal mums kopīgas pusdienas....es Tev ko tādu pastāstīšu hi-hi-hi. Labs i, čau!"
(čmok čmok, draudzīgas bučas uz vaiga. 35.min.- 45.min. pusdienas ir noēstas un intriga saglabāta)

Randiņam *vakariņas* es pietaupu to čomu, kurš man ir iepaticies un protams, kurš ir viens no mēmajiem Ohujiņa ļimonāriem- palasot publikācijas, divu domu nav, ka šamējo te ir slānis biezais,...nu tas tā, ja nu kas...un, ja vakaru iesveras pavadīt restorānā vai krogā,...pastaigas naksnīgās pilsētas ielās ar galapunktu hotelis Jēkaba Kazarmās/viesnīca VIPpersonām/villa/pils/rezidence Jūrmalas kāpu zonā...un tā...

Galvenais ir neciest badu.

meenesgaisma  Apsurds domāt, ka ir izmantotāja dēļ kafijas krūzītes. Neuzprasījās jau uz restorānu Bibliotēka Nr.1. Kafijas vispār maksā sākot no 1.5eur. Izmantotājas dēļ kafijas vien neietu ārā no mājas. Priecājies, ka atradi sievieti, kurai interese bija mēģināt iepazīt Tevi neviss baudīt Tevis sniegtos labumus. Vispār jau normāli vīrieši parasti paši piedāvā izmaksāt vakariņas vai pusdienas neviss skopojas un sniedz kafiju.

Drole  Nabaga tante 4(!)h cietaas, cerot, ka aicinaas arii papusdienot, bet taa kaa viirelis izraadiijaas stipri knauzeriigs, vinjai vakaraa naacaas veikt dabisko atlasi. :D

ketija64  "Nabaga cietējs",sanēma 53 eur GMI,gribēja iepazīties un iepatikties..bet nekā,izkrāpa afēriste mēneša pabalstu :))
Cerēja uz sexu un kotletēm ,bet pat zupiņu nepiedāvāja :) Traki

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu