Vai veerts?

Vai veerts rakstiit sievietei un aicinaat uz kafiju sievietei kura gadiem meklee to iisto?

mairita1971  Meitenes,būs jāsametas nabadziņam.Citādi trauma uz mūžu.Sieva parasti izmaksā dārgāk,tā ka esi makten ietaupījis.Skatāmies pozitīvi.

Caune  Uz otro kafiju vismaz sanāca ietaupīt, jo no attiecībām tik pat nekas nesanāktu. Attiecības būtu labi veidot ar cilvēku, kurš patīk, bet tēlot 4 h ka patīk tele- tad jābūt izcili izkoptai aktiermākslai.

Veesma  Bet kā uzzināsi,ja neaicināsi? Un kāpēc tas jāiztirzā publiski? Gribi uzmanību vai dubļus uz galvas? Ja ir interese,aicini un punkts. Savādāk ar neuzzināsi kas ir tas "īstais" pasaku princis. Veiksmi 😉 !

Chris1986  meenesgaisma, es gan nekad neko neizmaksātu sievietei, kas "absurds" raksta ar "p" :D Tā tomēr ir principa lieta, ka tik zemu latiņu nevar nolaist

meenesgaisma  Chris
Tāpat nevienai nav interese Tevi satikt!

puuuka  o jā...pēc tavas anketas saprotams,kad esi tas īstais un vienīgais,kādai....bet tikai kurai,un kādai vajadzībai?!?...četras stundas kafija un pus algas nav,ko nu stāsti,droši vien bija,kas stiprāks,lai dāmu tiešām varētu uz gultu dabūt, a nekā,meitietis laikam saprata tavos "labos´´ nodomus...atvaino,ja maldos,lai gan ja man ir taisnība,tu tāpat viņu noliegsi,tu tak tāds balts pūkains....bet viss šis secinājums radās tikai vienreiz izlasot tavu anketu

riebekle  Bļā_viens! Nu cik var tās kafijas piedāvāt, vai šampanieti uzsaukt? Jau pa ausīm nāks ārā, un reāls alkoholisms!!! Da labāk būtu šopingā aizveduši. No kafijas ta ko pateikt varat? Kafijas biezumos zīlēsiet - der vai neder tā dāma? Pēc šopinga uzreiz var redzēt, derēs vai nederēs - jāskatās, uz kādiem veikaliem iet, uz Centrāltirgu, Rimi vai mc2, vai uz kažoku bodi, vai uz apakšveļas salonu, vai varbūt pa taisno pie slotām un birstēm. Vot! Un tad izvērtējiet - varēsiet to sievieti atļauties vai nē, vajag tādu vai nē.

Chris1986  Njā, izlasot visu šo dāmu komentāru kavalkādi, kļūst skaidrs: "Veči, bez maksāšanas nekā ņebūs!" Domājiet viegli viņām tās kājas plest? Pamēģiniet paši! :D

riebekle  Jā, Torpēdi, pamēģini pats sevi kādam paplest. Vot! Redzēsi kā tas ir.

AivarsN  Iepirkties jau katra mācēs. Īstās pārbaudes var notikt virtuvē,vai burkānu dobē. Kādreiz līgavas izvēlējās pēc viņu rokdarbiem,pavārmākslas un gaumīgām puķu dobēm pie mājas. Tagad pēc tā,kā viņa prot izklaidēties un iepirkties. Bet vai dēļ tā vien ir vērts ņemt par sievu? To jau var noorganizēt ar jeb kuru kaimiņieni,vai darba kolēģi. Vai kāds iegādātos auto tamdēļ vien,ka tas tikai labi izskatās,neko nezinot,vai tas vispār kust? Bet dāmas laikam iedomājušās,ka viņām ar to pietiks.

HOUSE  Un pāri oho lido kraukļi un žēli ķērc, nav vērts, nav vērC! :)))

riebekle  AivarN, aļo, starij garaž! Tagad neko krustdūrienā cakot nevajag! Visu nopērk gatavu, burkānus arī! Un zini, cik maksā normāls manikīrs??? Da tu tos burkānus lētāk visam gadam nopirksi nekā tiem burkāndobē aplauztajiem nagiem manikīru izmaksāsi! Vot! Reāli esi atpalicis, vismaz par pusgadsimtu.

VECA_PIEPE  "...pats nesen iegraabos uz lielaaku summu kaa kafija.daufz lielaaku..." (c)

NEVIENS, saprātīgi domājošs vīrietis, kurš no tiesas būs iztērējis lielas naudas summas savas mīļotās sievietes labā,...par šādiem tēriņiem nesūkstēsies virtuālas-svešas publikas priekšā, ne arī viņš par to atļausies sūkstēties savu paziņu lokā!

Chris1986  Vecā_P, par kādu "´mīļoto sievieti" tu runā? Par to, kas atnāk uz anonīmo randiņu? :D Un cik labi, ka dāmas vienmēr zin, kādam ir jābūt "īstam vīrietim" - tik kā tu domā, tas kādu vīrieti kkā kustina? :D

VECA_PIEPE  "...iegraabos uz lielaaku summu kaa kafija.daufz lielaaku..." (c)

Chris, par kādu lielāku naudas summu tad še iet runa? Tas tēriņš tad tiek lēsts par 2.vai 3kafijas krūzītēm+ kopiski izdzertais šnabis un pāris gurķu šķēles uzkodai? Nē, nu tad gan viš ir iegrābies pa kruto!

SpoguliitisTM  P.S. Tikai atshuj taas, kuras savu vientuliibu ir gatavas notirgot par tasiiti kafijas. No mana viedoklja, ne tikai pusotrs eiriitis buus par daudz, bet arii 0,80 ir paarmaksaats! ;)

AivarsN  Riebekle. Bet par to jau es runāju,ka sievietes mūsdienās izmaksā dārgi,bet pielietojums tikai viens un tad arī,ja galva nesāp. Pat parastām ierīcēm ir vairākas funkcijas,kuras nopērkamas par pieticīgu cenu. Taču par sievieti jāmaksā kā tagad par elektrību,vai gāzi,kaut vai vispār nelieto. Tad kas tur ko brīnīties,ka vīrieši pazuduši un tikai retais parakstās uz kafiju? Jau tai vienai seksa reizei cilvēks varbūt ilgi naudu krājis,bet pēc tā fiksi bēg, lai nepieprasa abonēt.

PatiesibasKalns  Nē, nav vērts!

av2  var jau teikt, ka autors bliezz ar lielgabalu pa zvirbulliem te, bet...sava dalla taisniibas vinnam gan jau ir.
Nezinu, man taa gan nav gadijies nekad, ka..."4 stundas kafiju utt" , un beigaas "chau"...bet , kas zina, laiki mainaas.
Es gan uz randinnu eju, ja eju vispaar, tad ar sievieti, kuru tomeer esmu iepazinis jau kaadu laiku, taa teikt, izrunaats ir jau daudz.
Afeeristes nav traapiijussas.

Hirtella  hello, boy, kāda tev daļa, kā viņa pret citiem taviem sugas brāļiem izturējusies. hvz, ko šie paspējuši šai nodarīt! to gan ir vērts paskatīties, kā viņa izturās pret saviem asinsradiniekiem, mazākajiem brāļiem astaiņiem, maziem bērniem
žēl, ka rūgumpodi izpaužas atkal
bet nevar gribēt, lai varde dziedātu kā lakstīgala

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu