Vai veerts?

Vai veerts rakstiit sievietei un aicinaat uz kafiju sievietei kura gadiem meklee to iisto?

PatiesibasKalns  Atradās princese.

Tessa  piekriitu riebeklei, Aivaram galiigi galva aizgaja ciet. man gan darzs, gan maja, gan viss sakopts, gan manikiram nopelnu pati. bet tadus tirlinjus nevilkshu, neapcakošu un nebaroshu, kaut gan man nav zhel tereties normaliem cilvekiem, kuri man ir tuvi. jo vinji ir normali, nevis vaimanfrīži-neveiksminieki-zantimpiseji.

mikeliene  Nu tad jārunā randiņi parkā uz soliņa,viens otram paturēsit rociņu,sajutīsi vai ir vērts aicināt uz kafiju..Par tām nabaga sievietēm,kuras to vien kā gaida ka kāds izmaksās kafiju?! Tādu vēl neesmu sastapusi,drīzāk otrādi,ja būtu vērts,sieviete izmaksātu pati gan kafiju,gan ko vairāk..Bet,kad palasa šādus žīdulēnus,tad kādu laiku pāriet dūša iet uz randiņiem..Bet dzīve turpinās..

riebekle  "Riebekle. Bet par to jau es runāju,ka sievietes mūsdienās izmaksā dārgi,bet pielietojums tikai viens un tad arī,ja galva nesāp. ...."

Un kādu pielietojumu tu gribi? Traukus mazgāt, ēst taisīt, māju tīrīt, dārzu ravēt, govi slaukt?
Un, protams, to visu par skaistām acīm un pliku drāzienu? Un kāds tev pašam ir pielietojums? Aliņu pļumpēt, hoķi skatīties, gudri _irst un dīvānā pirst?
Ja sāksim meklēt pielietojumu, tad būs cik garš, tik plats un abās pusēs.

Virgo  Un kādu pielietojumu tu gribi? Traukus mazgāt, ēst taisīt, māju tīrīt, dārzu ravēt, govi slaukt?
Un, protams, to visu par skaistām acīm un pliku drāzienu? Un kāds tev pašam ir pielietojums? Aliņu pļumpēt, hoķi skatīties, gudri _irst un dīvānā pirst?
Ja sāksim meklēt pielietojumu, tad būs cik garš, tik plats un abās pusēs.
...pēc šitāda atvainojiet "vēmiena" piekrītu teicienam - vīrieši pie prostitūtām iet nevis tāpēc ,ka tur būtu labāks seks, bet gan tāpēc ka prostitūtas vīriešiem nečakarē smadzenes....

Tessa  nevajag meklet attaisnojumus savam maziskumam un piesaukt prostitutas. tad ejiet un dziivojiet ar tam, galu gala, naudu majas ar atnesiis un jums rekjinus paliidzes samaksat.
nevaretu iedomaties, ka neko vai fargo ceptos par kkadiem 30 eiro pusdienam bez seska. vai av2, kaut man ar vinju daudz kur nesakrit viedoklji. vai vel paris adekvatie oho pasazhieri.
un labi, ka tadi vispar ir. citadi ka palasas spermotoksikozu nomociitos un ar minimalo algu aplaimotos pie prostitutu gajiejus, gribas nocelt Vanšu tiltu ar vardiem "visi celji valja"

Virgo  09:43...atvaino , bet ar tādu domāšanu varbūt tomēr vajadzētu palūgt palīdzību psihoterapeitam..

Nate  4 stundas viņa tevi intervēja. Visu laiku cerēja, ka eksāmenu izturēsi. Mocījās, mocījās, līdz beidzot saprata, tomēr nē. Priecājies, ka uz otro kārtu neaicināja.

sauljuks  nu bāc, tagad jāmeklē rokā visi tie, kas man savlaik kafiju un kūku (!!!) izmaksājuši, bet nav iepatikušies, lai naudu atdotu!

He-hei! Piesakās! Kurš jūtas apčakarēts?! ;) :D

Bez tam - kas ir 4 stundas? Ir bijuši randiņi, kur puse dienas pagājusi, kur puse Latvijas apskrieta vizinoties vien... ir visādi bijis, bet tomēr nekas nav salīmējies... ko nu?

Sienazutrenkataja  Śis jau nav jautăjums..jautăjums būtu...neesmu ne skops..ne ļauns...bet kăpĕc sievietes mani nevĕlas?
Tãlāk būtu jāpadomā..kāpēc lai viņas vēlētos un kā to panākt☺
Kafijai ar jautăjumu būs maz kopīgā..

preilene  Nav vērts.. vispār nav vērts iepazīties.. tie ir vieni vienīgi zaudējumi- zaudē laiku, naudu un veselo saprātu, pēc tam domājot, kā tad tā, ka šī uzreiz pie Tevis neievācās.

riebekle  Sauļuk, tagad droši vien esi parādnieku "melnajā sarakstā" ierakstīta! Gaidi parādu piedzinējus! Turies!

rupers  Galīgi garām ,tāskas šei ir ilgāk par 5 gadiem ir iedomājušas sevi par izvēlīām princesēm ...

riebekle  "Galīgi garām ,tāskas šei ir ilgāk par 5 gadiem ir iedomājušas sevi par izvēlīām princesēm ..."(c)

Fūū /atviegloti nopūšas/ Es vēl tik ap divi gadi, es vēl sevi varuKaralienēs ierakstīt! /piekārto kroni, uzkrāso lūpas, iekārtojas ērtāk tronī/

AivarsN  Alus un hokejs mani nesaista. Kaut kā jau ar mājas un dārza darbiem galā tieku arī viens pats. Ja sieviete man nekur nav gatava palīdzēt,bet tikai labi izskatīties,tad kāda slima suņa pēc man būtu jāpacieš viņas maisīšanās pa kājām? Lai tak turpina vien tjūnēties tālāk savā pilsētas dzīvoklī. Varbūt kādam pilsētniekam tāds interjera dekors noder gumijnieces vietā.

Tessa  tieshi ta, Aivar. un sievietes arii lieliski tiek gala ar savam majam un darziem, plus vel daudz strada un viss vinjam ir kartiiba, visu paspej, arii labi izskatas.
tad kakogo hrena pec vinjam ir vajadziigi shitadi tirlinji? m?

AivarsN  Tieši tā! Nav vērts bojāt nervus. Mierīgi turpinām dzīvot katrs savā ierakumu pusē.

Felde  16.10 Piekriitu! Bet,ja pagaditos kads,kurs nepavisam nav tirlinns..... :) kuram ssai dziive vel ir uz ko tiekties,kuram nepietiek ar to vien,ka dienu nomaina nakts,bet gadalaiki-nemainiigi mainaas... es veeletos kaadu feinu viirieti!
Aivar,ari laukos sievietei jasakopjas,tas ir tikai normaali,musdienigi! Un nejau prieks kaada.... Tikai prieks sevis! Jebkuram cilvekam jadzivo sava dziive,un tas,ka blakus neviena nav,vel nenoziimee,ka jastaigaa aizpernajas apenes,caurspidigas zekkes,spekainiem matie,melniem nagiem... Tas ir pretiigi! Taadi cilveki ir pretiigi! Un tad nu lai smird taalaak!

Paula6  Ir vērts! tikai ja nav izdevies satikt savu īsto ne pirmajā, ne otrajā vai pat trešajā reizē, tad: 1. vīrietim ir nevis publiski jāizliek sava neizdošanās un vainu pārliekot uz visām sievietēm (neatkarīgi cik ilgi katra šeit atrodas), bet nopietni pārdomājot savas sarunas un sameklējot problēmas vispirms sevī; 2. tā vietā lai nevīrišķīgi gaustos par "kafijošanai" iztērēto naudiņu, labāk būtu drosmīgi atzīt savas kļūdas attiecībās ar pretējo dzimumu un pajautāt citu domas; 3. ne vārda nav par sarakstē skartajiem jautājumiem un vai vispār tāda ir bijusi, vai ir noskadrots, ko katrs īsti vēlas?; 4. ja ne 1 x randiņo, tad tomēr ir sajūta, ka vīrietis ir ieciklējies uz sevi un nav klausījies otra teiktājā, ja 4 h laikā nav ne nieka sapratis, bet sieviete, izskatās, gan; 5. pirms pārmest otram, arī mistisko krāpšanu, kāds biji pats? lai gan neizslēdzu, ka viena daļa sieviešu arī izmanto tādus vīriešus kā autors, bet ne portālam, ne sievietēm (visas nav vienādas) nav tādu lielu vainu, tik vīriešiem un arī sievietēm, šad un tad nav "acu pierē un nedzirdīgas ausis vai cer, ka iekārojamais gabaliņš viegli nāks". Ja vīrietis redzēja, ka "tās actiņas mirdzēja", tad kāpēc neuzdeva sev jautājumu - kāpēc es neesmu viņas gaumē pat pēc 4h sarunas??? Normāla sieviete sapratīs, vai tu viņu vēlies vienam vakaram vai ilgākam laikam, bet vīrietis, kurš runā par sievieti kā pielietojumu, būtu pelnījis kārtīgu pļauku un ar tādu vispār nav ko runāt. Lai mīlētu pretējo dzimumu, vispirms ir jāizturas ar cieņu vienam pret otru, bet šeit no tā nav ne miņas...tā kā vaina jāmeklē ir sevī pašā. Padomā, autor, varbūt tevī viss vēl nav miris...

Chris1986  Nu ja, nu ja - kaķi par visam varītēm cenšas sevi iemānīt sevi suņiem un vēl tā, lai suņi domātu, ka paši to grib :D Pareizi jau te izskanēja, ka kaķiem un suņiem nav nekas kopīgs, atskaitot, ka jaunībā saiet kopa uz pārošanās laiku, lai suga varētu turpināties un nākošās paaudzes mocīties tālāk :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu