Vērtīgs vīrietis

Kādu vīrieti sieviete uzskata par vērtīgu?

Bachata  Vērtīgs vīrietis ir tāds, ar kuru kopā ir labāk kā vienai.

Hirtella  Tad Mirrors

Reds  "Vērtīgs vīrietis ir tāds vīrietis, kurš izskatās pēc vīrieša." - Nu jā, tas ir baigi svarīgi, jo moderni ir ka nekā cita bez izskata vīrietim no vīrišķības nevajadzētu būt, jābūt klausīgam un rātnam kā jau pirmajā komentārā skaidri aprakstīts - tāpēc arī tāds satraukums par to kā pats izskatās, jo pa lielam jau pilda sievietes lomu.

uzplanaledus  Ar kuru kopā iznāk labs tandēms.

kosrem  Esmu vērtīgs! Nepīpēju, nedzeru, pa kreisi neskraidu. A kā paskraidīsi, ja šeit neviena negrib!

multi  Pēc sieviešu anketām spriežot, tas ir skaists, slaids, brīvs, vesels, bez bērniem un galvenais turīgs vīrietis. Pašas gan var būt klibas un ar pūru.

preilene  Nekad neesmu vīriešus dalījusi vērtīgos un nevērtīgos. Hmmm.. laikam jau vērtīgs vīrietis ir tāds, no kura var iegūt visvairāk un viskvalitatīvāk sev vajadzīgo un, ja nepieciešams, no kura var visvieglāk tikt vaļā, neciešot zaudējumus- pēc kura ir augsts pieprasījums tirgū.

Hirtella  P: Bachata. Vērtīgs vīrietis ir tas, ar kuru kopā ir labāk, nekā būt vienai. Trīspirkstu pieres uzreiz domās, ka vajag ar villu jūras krastā, kur rīkot tusus draudzenēm, kuras palīdzējušas no kandidāta aizbaidīt konkurentes. Vai varbūt villa vajadzīga tāpēc, lai meita var uzdoties par jūrmalnieci čaļu priekšā (vai stallī piedzimusi tele ir zirgs?)
Bet patiesībā cilvēks (V, S nav svarīgi) mierīgi var būt bez nekā materiāla un vērtīgs vienlaicīgi. Kāpēc? Jo viņš ir jauks komunikācijā un ar līdzīgu izglītību.

Vejs  Nevajag vilkt vienādības zīmi starp cilvēka kvalitātes zīmi un viņa pārējo variantu skaitu. Sakarība ir, bet tā ir multifaktoriāla funkcija)
Skaidrs, ka vērtīgs ir tas, kuram ir lietošanas vērtība. Kas tur tik šokējošs? Bez tam iesaku skatīties nevis uz viņa/-s mantiņām, bet uz viņu pašu, jo tas ir vienīgā garantētā lieta, ko jūs saņemsiet. Kā arī nevajag ietekmēties no sabiedrības spriedumiem-sūti visus vērtētājus na**. Kā jau agrāk te teica-par 1 sisto 2 nesistos dod. Jā, un tiem sistajiem vajag objektīvi paskatīties uz tiem (it kā) konkurentiem no karikatūrista viedokļa. Iespējams, tūlīt pielīmēsiet pie spoguļa uzrakstu "citi nav labāki", kas taisnība vien būs.

Sevišķi, jau, protams, iespārda precētie mīļāko meklētāji ar skaisto dvēseli. Nu, tas aizkustina ne mazāk kā vārdu salikums "nevainīga prostitūta".

preilene  Bet varbūt vērtības sāls slēpjas ciltsrakstos? Kā zvēriņiem. Var vadāt pa konkursiem un visiem lielīties - o, redz, manējais zelta kausu un piespraudi novinnēja.

Skarlete  Kādreiz par vīrieša vērtību uzskatīja "zelta rokas"...tagad - kas der visam, tas neder nekam!:))

Geisha  Vieglāk pateikt kāds vīrietis NAV vērtīgs. Ja vīrietis netura doto vārdu tad manā skatījumā tas nav vīrietis.

Samila  Stipru, gudru un bagātu!!!

Hirtella  ar visām labajām īpašībām apveltītu! :)
bet, problēma sākās tur, ka vajag, lai viņš - tāds DBekhems-kurš "hit all points"- arī mūs grib...Tad nākas sakārtot mūsu vēlmes pēc Maslova piramīdas parauga, un ķeselē iekļuvušos raudiņus sijāt-paliek-dvēseļu radinieks ! :) P.S. kuram vēl nav 55.

Piparkuka  Vērtīg ir vīrišķīgs un, kurš māk darīt lietas. Dažāds- ar urbi darboties, ar otu, ar domkratu, ar skrūvgriezni u.c.:)
Sadzirdošs, arī vērtīgs.
Piekristu, ka katrs cilvēks ir vērtība. Izņemot tos, kas dzer odekolonus un sēž vai guļ uz ielas un tml.

Labrador  Šajā laikaposmā aizvien aktuālāk - vīrieša vērtība mērāma viņa ienākumos , īpašumos un statusā. Tam seko dejotprasme. Daudzas sievietes dejotprasmi liek pirmajā vietā. Protams. jābūt precētam. Un ienākuma avotam pēc iespējas kriminālakam. Tāpēc par veiksmīgākajiem un vērtīgākajiem vīriešiem tiek uzskatīti korupcijas skandālos iesaistītie personāži. Tādi , kā Ilons Masks b, Latvijā tiek uzskatīti par luzeriem. Zogosu krāpnieku Latvijā sauc par mērķtiecīgu cilvēku ar aktīvu dzīves pozīciju.

Felde  ...mazturigi viriesi parmet sievieteem,ka tas gribot tikai naudu...
...maza auguma viriesi parmet,ka sievietes ir resnas...
...bez auto vaditaja apliecibas un bez savas dziivesvietas-taadi parmet,ka sievietem vajag tikai mantu...
...sskkirtie parmet bijusajaam,ka alimentus izkrapj,un tikai lupatas sev peerk...
...precetie parmet sievietem kuras atsaka,ka taas esot frigiidas...
Miilie,cik jums gruuta dziive! :)
20.03 Ja virietis nav nnunna..spej sevi nodrosinat,uznemties atbildibu par saviem tuvaakajiem-vins ir veertigs! Un nevejag parmest sievietem,ka vinas meklee viirieti,ne lupatveidiigos....

Karkade  Vērtīgs būtu tāds vīrietis, kurš neko neprasot ,netraucējot un dzīvojot pa gabalu, aiz tā, ka es viņam ļoti patīku, katru mēnesi man kontā ieskaitītu pāris tūkstošus eiro. Viņam varētu būt visas iespējamās sliktās īpašības un viņš varētu darīt visu ko viņš vēlas.

Piparkuka  Jā! Felde ideāli.. un Karkadē vēl +!

rupers  Sievietes jau teiks ka iejūtīgs, mīloš gādīgs vīrišķīgs ..Muļķības , visu nosaka maka biezums !!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu