Vērtīgs vīrietis

Kādu vīrieti sieviete uzskata par vērtīgu?

Kaskaade  Vērtīgs iraid tāds, kurš atbilst konkrētās sievietes vērtībām. Vienai svarīgi, lai mīl kaķus un ciena rembrantu, citai lai prot metināt un kartupeļus norakt.

Felde  14.19 ...manispec kaut zelta stienni koferiitii,ja nebusi viirietis-viriskigs,atbildigs,miiloss,manii neizraisitu interesi! Makam ir jaabut! Tik biezam,lai man nebutu jaauztur! Neciesu viriesus,kuri sievietei prasa naudu.... -izmantotajus! Man ir ienakumi,viirietim ir,nu luuk-jau pietiekosi! Un tev nav taisniba.

Karkade  Precējies, nedzīvo kopā rupers. Saka... maka biezums.... Tas nav maka biezums, bet vīrieša atbildība par ģimeni, māka nopelnīt ne jau miljonus, bet lai nomaksātu rēķinus un bērnus pabarotu, apģērbtu un izskolotu. Ir kad tas ir uz sievietes pleciem un vel tādu tēviņu, ar tādiem uzskatiem jāuztur.

Piparkuka  Kāds sakars ar maku!!
Lai ir ienākumu, protams, lai nav tā, ka sieviete vēl maksā par otru...
Taču vīrieša vērtību nu GALĪGI tas nenosaka.

Karkade  Vīrieša vērtību nosaka ieņemamais statuss sabiedrībā, harizma, kopīgas intereses un kaisle. Tas man. Citu slāņu sievietēm ir kas cits.

Piparkuka  Statuss sabiedrībā- hmm, pilnīgi vienalga. Galvenais ir statuss savā apkārtnē- draugu vidū, un tml.
Pilnīgi pat pietiek, ja ir cienījams manās acīs.

Karkade  Pipatkukai ka tik dabūt. Viss pilnīgi vienalga. Ka tik pudeles draugi atzīst. Un tad jau cienījams.

Labrador  Latvijā viens no vērtīgākajiem vīriešiem ir par smagiem noziegumiem apsūdzētais , no amata atstādināts , taču joprojām amatu ienemosais domes priekšsēdētājs A.🤡

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu