Ko kad grib gudri vīrieši ?

Kas vīrietitim ira vajadzīgs : maucīga kucīga sieva , sesksuāli kas dot tikai viņam vai intelģenta sievietiete ar institucionālu izglītību un kas nedoda nevieniem tā riktīgi neko ?Bet ira kārtīga un māju tīra ar visām vakariņām nodrošina un citas igdienas ekstras arī .Bet kucīgai sievai tikaj seks interesē . Bet daudz un dikti ar vīru un visur .

preilene  Atvaino, bet nu jau tas sāk izklausīties pēc kādas sektas vai zombēšanas organizācijas.

saulite34  Ir tikai patiesība,kuru zināmas aprindas cenšas rūpīgi slēpt no cilvēkiem,aprokot to melu gūzmā,lai netraucēti valdītu pār visu pasauli,naivi iedomājušies,ka ir pārāki par Dievu un spēs iegūt nemirstību.[c]

Un,ja pareizi saprotu,tad tev ar savu patiesību arī gribas valdīt pār visu pasauli,būt pārākam un gudrākam par Dievu un iegūt nemirstību.

burleska  Aivar, tikai viens vienīgs jautājums, ko labu Tu un Tavi domubiedri ir devuši pasaulei? Izņemot Tavu dabīgi iekopto zemes pleķīti, kurš Tev varētu būt arī bez šīm idejām par absolūtajiem pasaules valdniekiem un nez ko vēl? Jā, Tev ir visu laiku aizņemtas smadzenes ar šo "Šausmas, šausmas", bet kāds praktiskais labums no tā? Tikai Tavs jaukais zemes pleķītis iegūst nepatīkamu auru, jo domas taču negatīvas...

Felde  12.06 ...un vinss ir atklaajis ruupigi sleepto patiesibu! :)
Re kaa! :) Bet,ja pavisam nopietni,man ir pilnigi skaidrs,ka isti labi ar tevi,Aivar,nav! Un saprotu,ka centieni iepazities,un dabut sievieti-arii ir problemas,jo nepazistu nevienu taadu,kura pec ssadiem murgiem veletos tikties...kur nu vel tuvibu...

ketija64  Aivaram
Ja reāli dzīvotu dabīgi ,tad bez interneta :) ,tā ka nevajag liekuļot par dabīgu dzīvesveidu :)

AivarsN  Es norādu uz šīs pasaules trūkumiem un nepilnībām,bet pats cenšos dzīvot tā,kā uzskatu par pareizu. Sliktas emocijas neturu, tāpēc manai mājai ir ļoti laba aura.Mans mērķis nav valdīt pār kādu,kur nu vēl pār pasauli. Varaskāri ir tikai parazīti,kuri tāpēc sagrābuši varu. Man labāk patīk redzēt apkārtējos cilvēkus brīvus,neatkarīgus un laimīgus,nevis kā nastu nesējus dzīvniekus,kuri pacietīgi turpina nest tiem uzkrautās nastas,pat nenojaušot,ka tiek izmantoti. Ļoti daudz cilvēku ir jau sapratuši,ka kaut kas ar šo pasauli nav kārtībā. Jo attīstītāka medicīna,jo vairāk slimu cilvēku. Arvien vairāk tiek sagandēta planētas ekosistēma,kaut kādas tehniskās attīstības vārdā,bet arvien vairāk cilvēku ir nelaimīgi, cieš badu,vai spiesti ēst nepilnvērtīgu pārtiku. Dabīgie,veselīgie materiāli tiek aizstāti ar neveselīgiem mākslīgajiem,kuru izgatavošana ir ļoti energoietilpīga un rada katastrofālu piesārņojumu. Monsanto gatavojas saņemt prioritāti, patstāvīgi noteikt,kurā reģionā kādas indes lietot un ĢM kultūraugus audzēt,liedzot iespēju valstīm pašām izvēlēties. Ja jums tas viss šķiet jauki un apsveicami,tad kurš patiesībā pārstāv sektas intereses?
Felde,Tu maldies! Ir daudz sieviešu,kuras ir jau atmodušās,arī tādas,no kurām man ir daudz ko mācīties. Bet kā jau rakstīju,ir citi iemesli, kāpēc ne ar vienu no viņām neesmu kopā. Ko labu esmu paveicis sabiedrības labā? Kopā ar citiem cilvēkiem turpinu atmaskot un izjaukt parazītu mafijas plānus,aizstāvot dabu un cilvēciskās vērtības. Palīdzu atmosties tiem,kuri ir tam gatavi. Piedodiet,ja kādam nelaikā patraucēju miegu! Dusiet vien tālāk!

ketija64  Ai Aivar ,bet kā tad ar internetu ,tur tik daudz negāciju :) un tāds starojums,tas taču grauj mājas labo auru :))
Ja pats būtu tāds "atmodinātājs un atmaskotājs" ..tad patiesības izsalkusī tauta pie mājas vārtiem rindā sēdētu :))

anastasija79  Aivar ,nopērc vispirms veļas automātu un tu redzēsi ,kā tas atvieglos tavu dzīvi ....

Tessa  ko jus vinju kaitiniet, tik un ta vinja viedoklis bus pareizais, vinjsh ir mesija, kuram ir jaapgaismo neattiistiiti prati, bet apgaismiiba atnaca ar fizisku darbu, tikai kadu, jo cik var noprast no Aivara stastiem, ne ta maja kopjas, ne zale pljaujas, jo (..daudz iemesli, ljoti daudz), un arii tam nav laika, jo draugos ir domubiedri un janes gaisma.

a ko. cik mes neredzam visadus koučingus, seminarus, treningus, kur neapgaismotie pavelkas un maksa naudu par kanjepem. jo ir aitas un ir cirpeji, Aivars pagaidam puscelja, jo tas kanjepes, jopcik. nebutu tas!!

saulite34  Kopā ar citiem cilvēkiem turpinu atmaskot un izjaukt parazītu mafijas plānus,aizstāvot dabu un cilvēciskās vērtības.[c]

Tā atmaskošana un izjaukšana tikai notiekās sēžot visādos portālos un rakstot garus palagus un izsakot savu sašutumu.Uz citu neko vairāk tu vienkārši neesi spējīgs.

mairita1971  ES gribu visu pati,bet vienkārši nav spēka.

AivarsN  Internetu var izmantot ļoti dažādi. Ieviesa to galvenokārt tāpēc, lai piesārņotu cilvēku prātus ar lielu daudzumu surogātinformācijas,traucējot smadzenes lietot to paredzētajam mērķim. Lētas izklaides,spēles padara atkarīgus. Virtuālā saziņa aizstāj reālu tikšanos un attiecības.
Taču internets kalpo arī izglītības ieguvei un ideāls veids,kā zibenīgi izplatīt sistēmai neērtu informāciju. Tāpēc jau tuvākajā laikā sāks ieviest cenzūru,liedzot nevēlamām personām piekļuvi sistēmu atmaskojošiem
materiāliem , pagaidām tādā kā testa režīmā. Biedēšana ar vīrusiem nenostrādāja,jo šo viltību ātri atmaskoja.
Dārzs man izravēts un aplaistīts. Pateicoties siltajam laikam,lieliski aug pat mūsu klimatam nepiemērotas kultūras. Svētdien var atļauties nedarīt neko nopietnu.
Un jā, viens no iemesliem kaņepju aizliegšanai,ir sistēmas rūpīgi karināto makaronu neturēšanās uz ausīm,kad tiek uzpīpēta ,,zālīte". Pašam to lietot nav vajadzības,jo neko īpaši jaunu neatklāšu,bet ar tādām vainām neslimoju, lai lietotu to dziedniecības nolūkos. Taču daudziem tas varētu būt vienīgais glābiņš.
Nav jau vairs senie laiki,kad sludinātāji kājām apceļoja pasauli,nesot tautām savu mācību. Internetā var vienā dienā pabūt vairākos semināros un informēt vairāk cilvēku,kā kādreiz daudzu gadu laikā.
Mairita,es arī tā esmu juties. Nedaudz samazini prasības pret sevi. Necenties viena pati paveikt tik pat daudz,cik citi divatā. Varbūt atradīsies kāds,kurš ar prieku paveiks tieši to,kas tev vienai ir par grūtu.
Komentāriem ir limits, tāpēc nevaru atbildēt uzreiz un katram. Jauku svētdienas vakaru visiem!

saulite34  Internetā var vienā dienā pabūt vairākos semināros un informēt vairāk cilvēku,kā kādreiz daudzu gadu laikā.[c]

Un,kas tad labs cilvēku dzīvēs no tavas patiesības ir izmainījies,pārstājuši ēst ,ģērbties un dzīties pēc pasaules mantas.

AivarsN  Cilvēce šobrīd atrodas tuvāk iznīcībai,kā jeb kad agrāk. Taču tieši tagad ir vispiemērotākais brīdis to apturēt. Jo vairāk cilvēku spēs atmosties un apvienoties kopīgam mērķim,jo lielākas izredzes. Patiesībā tikai daži cilvēki vada visas galvenās norises šajā pasaulē. Ap 600 miljoni viņiem uzticami kalpo,ticēdami,ka ir īpaši izredzētie un pat nenojaušot,ka tiks uzmesti,kad vairs nebūs vajadzīgi. Pārējie ir tikai līdzskrējēji,kurus neviens pat neuztver nopietni. Šī,uz meliem balstītā piramīda ir ļoti nestabila un var sabrukt jau pie mazākā satricinājuma. Tāpēc situācija pasaulē nebūt nav tik bezcerīga,lai nolaistu rokas un pakļautos liktenim.

saulite34  Tavi murgaini palagi cilvēci no iznīcības tāpat neizglābs.

Labrador  Atkarībā , kāds vīrietis tiek uzskatīts par gudru - akadēmiķis , kurš dzīvo trūkumā , vai neizglītots , bet viltīgs bledis , kurš dzīvo pārpilnībā.

Labrador  Tas , ko min Aivars , reāli notiek pasaulē , tikai īpaši nekur netiek publicēts. Sistēmai vajadzīgi nedomajosi dārzeņi , kuru vajadzības un intereses aprobežojas ar primitīviem instinktiem. Tiek pasniegta un mācīta tikai sistēmai izdevīga informācija. Nedaudz pieredzeju padomlaikis - tad visi , kuriem bija savādāks viedoklis , arī tika uzskatīti par stulbeniem , neliešiem un tika izolēti un reāli viens cilvēks vai cilvēku grupa pret sistēmu bija bezspēcīgi. Kā teica Gēbelss - dodiet man masu informācijas līdzekļus un es no tautas izveidosu cūku baru.

AivarsN  Ja visi būtu tik vienaldzīgi pret pasaulē notiekošo,tad Zeme jau sen vairs nepastāvētu. Tā būtu vienkārši iznīcināta,vai padarīta neapdzīvojama,kā daudzas citas planētas agrāk. Taču Zeme ir ļoti īpaša, tāpat kā tās pamatiedzīvotāji. Tikai tāpēc tika pamesta teorija par izcelsmi no pērtiķiem, lai slēptu mūsu diženo pagātni. Ja kādam tā šķiet ticamāka,tad tā ir viņa brīvā izvēle.

SaulLi  Kurā laikā Tu, Aivar, aprūpē savu īpašumu un darbojies darbnīcā, ja te drukā tos garos palagus? Pazūd ticamības fakts par dzīvošanu laukos :)

saulite34  Sistēmai vajadzīgi nedomajosi dārzeņi , kuru vajadzības un intereses aprobežojas ar primitīviem instinktiem. [c]

Un, tie domājošie dārzeņi neēd,neģērbjas,dzīvo mežā zem eglītes,visur skrien ar kājām un par naudu vispār nekad neko nav dzirdējuši un kad tie domājošie dārzeņi tiek pie varas,tad tūlīt pat izveido savu sistēmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu