Ko kad grib gudri vīrieši ?

Kas vīrietitim ira vajadzīgs : maucīga kucīga sieva , sesksuāli kas dot tikai viņam vai intelģenta sievietiete ar institucionālu izglītību un kas nedoda nevieniem tā riktīgi neko ?Bet ira kārtīga un māju tīra ar visām vakariņām nodrošina un citas igdienas ekstras arī .Bet kucīgai sievai tikaj seks interesē . Bet daudz un dikti ar vīru un visur .

ketija64  Virgo
Gudri vīrieši neskandalējas :)

preilene  Aivar, man aizdomas, ka Tu centies noniecināt sievietes. Ja Tu nedzīvo galīgi sabrukušā mājā meža vidū, ar plēvēm logu vietā, tad problēma ir tikai Tevī. Jo es nezinu nevienu sievieti, kurai bail no Tevis pieminētā.
Un par kādu darbu Tu runā- pensionāriem ir pensija. Pilsētas dzīvoklīti var izīrēt un dāmai kāda papildus naudiņa ienāks. Un dzīve skaistā lauku sētā ar burvīgu saimnieku- kura lai to negribētu.

Virgo  Ketij, bet te iekš Oho aizrādīt vīriešiem uz pareizrakstības kļūdām sievietēm ir tāda "medusmaize".......un tad nu es nenoturējos un kritu kārdināšanā......:)

Felde  Cik esmu sapratusi,Aivars dzivo vienseeta,Vinam nav auto(arpus majas tiek reti,Bet,iespejams-par to autu maldos),apkartne ir aizaugusi,jo plaut lidz vasaras saulgriezziem nedrikst! Tadman rodas jautajums.Aivar,kas ir tie smagie darbi,ko dari-kaa virietis? Sapratu,ka zeme ir ap 2h... Teici,ka smagie darbi gulstas uz viriesa pleciem....? Cik saprotu,viss,ko dari-daru ari es,un man ir izdariti visi sieviesu darbi,un man ir perfekti tiirs gan maja,gan aaraa...
Pirms noniecini sievietes,paskaties uz sevi,nevis raksti te visadas mullkibas par smago dziivi,slinkajam sievietem,un visada veida paverdzinasanam un melnajiem speekiem!

ketija64  Virgo
Nu ja, tas ir stāsts par skabargu un baļķi :) savas kļūdas neredzam..par kļūdam tā ir tikai nevainīga piekasīšanās..skandālu nav :)

multi  Nez vēl nesen delfos statistika bija publicēta, ka gandrīz 30% mājsaimniecību nav dušas/ūdensvada/ slapjās tualetes mājās, tad kādi vēl veļas, trauku automāti? Par tēmu, ņemu to kūcīgo sievu, iztikšu bez dzejas vakariem, bet seksu vajag.

AivarsN  Jau sen esmu pamanījis,ka šajā klubiņā esmu baltais zvirbulis. Esmu sapratis arī to,ka guļošos modināt pirms laika,ir bezjēdzīgs un nepateicīgs darbs. Pietiekami labi zinu,kas un ar kādiem līdzekļiem ved šo pasauli pretī iznīcībai. Tāpēc ir grūti vienaldzīgi noskatīties,kā cilvēki cītīgi izpilda visas šīs pašiznīcināšanās instrukcijas un vēl ir pārliecināti,ka tas viss attīstības vārdā. Tie,kuri agrāk,vai vēlāk ir pamodušies un sapratuši,kas ar šo pasauli patiesībā notiek,kardināli maina savu attieksmi un dzīves stilu. Dzīve iegūst noteiktus mērķus, kļūst daudzveidīga un aizraujoša. Nav daudz līdzīgi domājošu sieviešu. Tās pašas vai nu precētas,vai attiecības neietilpst plānos, dēļ kādiem augstākiem mērķiem. Ja notiks brīnums un tādu satikšu,tad būs man sieva. Bet saiet ar kādu kopā, tikai tāpēc lai būtu,ir slikta doma,zinu no pieredzes. Tā ka, par mani nebēdājiet. Man ir ļoti piepildīta un interesanta dzīve,arī bez sievietes līdzās. Pārsvarā protams uzturos mājās,jo vienmēr ir ko darīt. Taču pietiekami regulāri arī kaut kur aizbraucu. Un jā,man kā vienam cilvēkam,ir maza,ekonomiska mašīnīte.
Felde,tev pašai prieks par sevi,ka padari gan savus,gan vīriešu darbus. Bet vai ne reizi neesi aizdomājusies,ka tieši tāpēc,vīrietim tev blakus, vienkārši neatrastos vieta?

solimarja  Ne jau izglītība vai maucība, ko nosaka attiecībās. Savstarpējā cieņa un atklātība var daudz ko uzlabot gan gultā, gan citur. Tagad ir tik daudz informācijas, ka grēks to neizmantot, lai pilnveidotu savu seksualitāti, kulinārijas prasmes, ja tikai to novērtē. Portāls bankrotētu.

saulite34  Tie,kuri agrāk,vai vēlāk ir pamodušies un sapratuši,kas ar šo pasauli patiesībā notiek,kardināli maina savu attieksmi un dzīves stilu. Dzīve iegūst noteiktus mērķus, kļūst daudzveidīga un aizraujoša. [c]

Tagad nezin cik gadu sēdēšanu iepazīšanās portālā sauc par daudzveidīgu un aizraujošu dzīvi,un mērķis ir vēl nezin cik gadus atrasties šeit un čakarēt sievietēm smadzenes,ar savu iepazīties nevēlos,bet visām rakstīt un klāstīt savus fantāzijas lidojumus,un pēc tam publiski izteikties nicinoši par sievietēm.

SKUTERS  Pirms iespringt un sākt filozofēt, paskatieties ,,jautājuma uzdevēja" profilu. Nekas nemulsina?

AivarsN  Saulīt,bet kāpēc gan man vajadzētu visu dienu,no agra rīta,līdz vēlam vakaram tikai fiziski strādāt? Kā pīppauze,tā ielūkojos šeit,vai Draugos. Starp citu,tur tagad tieši tiek apspriesti jautājumi par mūsu valsts un visas civilizācijas okupācijas vēsturi un kā tai pretoties. Kas notiek ar mūsu valsti un kā to mainīt vēlamajā virzienā. Tieši tas mani pārsteidz,ka šeit vēl nemana pat atmodas pazīmes. Un ne jau es vienīgais te tāds,kurš nevēlas iepazīties,bet izmanto PA,lai apmainītos viedokļiem un privātā sarakstē dalītos informācijā ar saviem domu biedriem. Mans mērķis nav izbesīt sievietes,bet gan iedvesmot paskatīties uz šo pasauli no cita skatu punkta,jo patiesībā viss ir pavisam savādāk, nekā izskatās.

spulgaciite  Bieži gudri vīrieši paši nezina, ko grib.:)

Love_hope  Ko var gribēt cilvēks,kas gramatiski pareizi pat savu domu vārstījumu nespēj uzrakstīt? Par kādu gan vīrieti var spriest,ja šādi sievieti spēj nosaukt?

saulite34  Starp citu,tur tagad tieši tiek apspriesti jautājumi par mūsu valsts un visas civilizācijas okupācijas vēsturi un kā tai pretoties. Kas notiek ar mūsu valsti un kā to mainīt vēlamajā virzienā. [C]

Tādu runātāju kā tu ir daudz,tikai ar tiem darbiem ir pašvaki.Mūsu valstī daudzi dzīvo fantāziju pasaulē,kur kāds atnāks un viņus darīs laimīgus.Tu no sākuma sevi izārstē no tās divkosības un tukšās muldēšanas,un tad atļaujies nicinoši izteikties par sievietēm.

AivarsN  Saulīt,pret okupācijas režīmu nevar cīnīties tiešā veidā,jo viņi visu kontrolē. Taču ir pasīvās metodes,kuras okupantiem ļoti nepatīk,jo rada nopietnas problēmas.
Nekritizēju es visas sievietes,bet tikai atbildu tām,kuras cenšas mani aizskart.

saulite34  Tu no sākuma ar savu smadzeņu okupantiem tiec galā ,un ,ja tu nejūties brīvs un laimīgs,tad pats vien esi vainīgs,un,ja tu ar saviem penteriem nelīstu visās tēmās,tad neviena sieviete tevi te neaizskartu.

Felde  ...Aivar,man nav sliktas pieredzes,un nenonicinu viiriesus-ja vien vini ir cienigi par taadiem saukties! Man blakus bija virietis 30 gadus.... Un tiesam Viirietis! Un pec vina naaves,netaisos savaakt kadu savaacamo... :) Tapec ciinos! Dziive turpinas,neesmu ne pagrimusi,ne nossllurkusi.... Dziive ir skaista! Un es tiesam ceru,ka satiksu vel jauku cilveku,ar kuru rastos sapratne! Un dziives pabeernus,kas nespej ruupeties par sevi,kurnu vel par kaadu.... Nee! Nevajag! Bet man tiesam loti nepatik,ja cilveks,bezjebkada privaatuma spriedelee par sievietem kaa taadam.... izniiciibam..muuzzibu...religiju... Aivar,lai cilveks citiem skalotu smadzenes- pasam ir jabut lloti zinosam,izgliitotam,ar peredzi,piemeriem,faktiem... Nu nevar katrs neveiksminieks klut par visziniiti! :) Ja esi tik gudrs-nospraud merki,riiko seminarus,pulcini cliidzigi domajossus.... nevis savu mistiku sludini katraa teemaa! Lai veicas!

burleska  10:01- "Tu no sākuma ar savu smadzeņu okupantiem tiec galā" - diemžēl ļoti precīzi. Cilvēkam, kurš dzīvo viens, savā iedomu pasaulē, rodas no realitātes ļoti atrauts, melni balts priekšstats par to, kas vispār notiek pasaulē. Izdevīgi- neko aktīvi nedarīt, kopt savu mazo gabaliņu un nosaukt to par pasīvo pretošanos. Vienkārši slinkums un mazvērtības kompleksi apvienoti ar vēlmi būt ļoti īpašam. Jo tad, kad kaut ko mēģinātu reāli darīt, būtu jāatzīst, ka nekāds īpašais neesi, bet zaudēt šo ilūziju ir diezgan briesmīgi, tur tiešām stipram cilvēkam jābūt :)

AivarsN  Neviens cilvēks nevar zināt visu,bet uz to vajadzētu tiekties. Man ir mērķis un ļoti daudz domu biedru un atbalstītāju. Neesmu sasniedzis tādu līmeni, lai rīkotu seminārus,atvērtu kanālus. Es pats vēl tikai mācos no citiem,kuri ir daudz gudrāki par mani un dalos iegūtajās zināšanās ar tiem, kuriem tās nepieciešamas. Kad biju vēl jauns un muļķis,es arī domāju līdzīgi,kā tagad daudzi no jums. Bet tad,īstajā brīdī saņēmu informāciju,kura sašķobīja manu mierīgo,vienmuļo dzīvi un izpratni par pasauli. Nebija viegli to pieņemt,bet daudzu gadu laikā, iegūstot arvien jaunu informāciju no visdažādākajiem avotiem,man ir izdevies salikt to puzli,kuru parazīti tik pamatīgi sajaukuši. Ne jau par visu un konkrēti es savos komentāros rakstu. Nav viegli dažos teikumos atspoguļot visu sarežģīto pasauli, cilvēkiem,kuri par to neko nezina un negrib zināt. Vai tas ko līdzēs,ja pateikšu kur atrodas mūsu civilizācijas pakļaušanas vadības centrs un tā filiāles un kā tas viss tiek realizēts? Tas tiešām būtu par traku iepazīšanās portālam. Piedevām, tāpat ar izskalotām smadzenēm,neviens nenoticētu,bet pats varu sev radīt liekas problēmas. Ir jau arī tāda pieredze. Ne visa šejienes auditorija ir tik balta,pūkaina un nezinoša, par ko es te rakstu. Nav šajā pasaulē nekā mistiska. Ir tikai patiesība,kuru zināmas aprindas cenšas rūpīgi slēpt no cilvēkiem,aprokot to melu gūzmā,lai netraucēti valdītu pār visu pasauli,naivi iedomājušies,ka ir pārāki par Dievu un spēs iegūt nemirstību.

Geisha  Iespējams, ka tikai OHO ir sastopama īpatnēja sieviešu suga kura neko neprot un nesaprot, bet tikai sēž gadiem portalā, meklē naudas maisu kā arī mēģina likvidēt vīriešus kā sugu. Es dzīvē tādas nekad neesmu sastapusi. Man pazīstamās sievietes ir gan ar rokām īstajā vietā, gan arī galvā viss ir kārtībā. Patīkamas sievietes. Daudzas dzīvo vienas, bet tikai tādēļ, ka nevēlas jebkādu vīrieša gabalu. Vienkārši meklē vīrieti uz kuru varētu paļauties un sadzīvot ar viņa tarakāniem. Kur Aivars tās briesmones atrod nezinu. Varbūt pasūta Ali Exprsā caur Ebayu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu