Vai divu tipu cilvēki?

Vai tiešām tā ir, ka cilvēki iedalās grupās? Šoreiz par pozitīvajiem un negatīvajiem. Šķiet, ka pus pasaule ir iestrēguši savos paurīšos aiz saviem ierobežojumiem.
Vai tad dzīvē tā jau nepietiek mēslu, lai vēl visu laiku gruzītos? Meklētu ideālus pasaulē kur to nav. Vai tad vienkāršāk nav pasmaidīt papriecāties par kādu muļķīgu joku un baudīt vienam otru? (šoreiz to nedomāju seksuāli)

mairita1971  Bet varbūt satikšu garīgo līderi,kas iemācīs man elpot vieglāk.Varbūt esmu tik pesimistiska,bet jo vairāk klausos,jo vairāk pienāku atkal pie secinājuma,ka tā ir vienīgi tiekšanās pēc varas un uzmanības.

av2  Man darbaa ir viens taads.."pareizas", ar izteiku "es"sindromu. Teelo pareizo, bet vienmeer ir tik sasodiiti negatiivs pret visiem....:( Ko lai saku, jaapiekriit viedoklim, ka katraa cilveka ir kas labs.....ja taa kaartiigi vinnu"izpurina" :))
Smagi cilveeki, neviens negrib pat astraadat ar taadiem kopaa.Kaa viniem iet maajas savaas dziivees, nestaados priekssaa.

Tessa  vienkarsak nav. man derdzas muljkjiigi joki un es nebushu kopa ar cilvekiem, ar kuriem man nesapas humora izjuta, kuri ir vulgari, familjari, aprobežoti utt. tas arii vel nav par sesku, bet par kopa bušanu.
nenak ne prata baudiit, ka autors raksta, sev nepiemeroto cilveku kompaniju. vienkaršs piemers (ja atmetam daudzas opcijas, nedomaju, ka autors ir glups): regulara piespiedkarta komunikacija ar gopņikiem. nu, teiksim, vinji dziivo kaiminjos. regulara abpusejas kompanijas baudiishana, cik ilgi tas notiks? nu, tada cieša, ar bamšljiem, jocinjiem un visam ekstram?
vai riebeju blice. nu tak tu esi tik pozitiivs, davai, baudi.
ne, nu var jau nest gaismu. rekur babulji to pat mekle. var uznjemties šo celo darbu, bezmaksas izglitot un apskaidrot. megini, kas tev neljauj?
un vienlaiciigi neaizmirsti smieties un baudiit.
par pofigistiem nepiekritiišu. var jau kadu ignoret, bet ja apstaklji liek but kopa-darbs, piemeram. nesanak turet distanci. tad es paskatiishos uz to pofigistu :DD

SKUTERS  Dzirdot vārdus ´´garīgais līderis´´, man gribas ķerties pie pistoles. Par maz vēl ir bijis Mensonu, Asaharu, par dažādiem gebelsiem nemaz nerunājot!?

Keitija  Šķiet ka arī pats esi iestrēdzis savā paurītī dalot cilvēkus grupās......padomā....

riebekle  Kāpēc tu šoreiz nedomā seksuāli? Kas noticis? Atdzisi?

SpoguliitisTM  Ir cilveeki ar kuriem smaidu un baudu un ir cilveeki ar kuriem to nedaru.

preilene  Ir tādi cilvēki, kas visā redz tikai slikto. Viņi vienkārši tādi ir, tā viņiem patīk un citādāk viņi nemaz nemāk.
Ja Tu sevi pieskaiti pie pozitīvajiem, tad Tevi nemaz nevajadzētu ietekmēt šiem negatīvajiem cilvēkiem (vienīgi, ja radu lokā kāds tāds, ar kuru šad tad tomēr jākontaktē), jo pozitīvie dabīgi izvairās no negatīvajiem - atgrūžas.

JurisK  Cilvēki ir bara dzīvnieki, visas tās savstarpējās attiecības ir uzvedības likumi,lai dzīvotu un izdzīvotu barā, saņemot pēc iespējas vairāk resursu sev. Katrs pats dzīves laikā, patiesībā jau diezgan agri, izveido savu, sev it kā piemērotāko, uzvedības modeli. Optimisti, pesimisti, valdonīgie, padevīgie, drosmīgie, bailīgie, kautrīgie, bezkaunīgie. Lērums tam visam nianšu. Psihologi, socioantropologi(vai ka sauc tos cilveku uzvedības pētniekus) to visu pēta, pelna ar to maizi un tādā veidā tāpat piedalās bara dzīvē. Uzvedības tipi jau ir sen apzināti, sadalīti un gudrās gramatās ierakstīti. To ir vairāk par divi, bet ne pārāk daudz. Reti kurš var iziet no bara. Tas ir - būt neatkarīgam no bara. Pat ļoti bagāti un ar milzīgu varu apveltīti cilvēki ir tikai bara elite, kuriem tāpat jāpieliek pūles, lai savu kumosu nosargātu.

uzplanaledus  Juri K., precīzi aprakstīts, bet tomēr gribas ticēt, ka var būt arī savādāk, ka ir cilvēki, kas sarot, kādi likumi valda, un spēj būt citādi.

dveselesradiniece  Pār ziedošu pļavu lidojoša sūdu muša pamanīs tikai sūdu, bet bite - ziedus pilnus nektāra. Viss ir galvā. Ko gribam (vai varam) saskatīt, tas noteikti tiks pamanīts un piesaistīts.
Ja esi cilvēks ar pozitīvu domāšanu un dzīves uztveri, tādus cilvēkus vairākumā sastapsi un pozitīvo redzēsi.

JurisK  Jā, uzplanaledus, ir tādi cilvēki - dīvainīši. Vai nu visu mūžu nodzīvo ka ciema muļķītis, vai kļūst par slaveniem māksliniekiem, zinātniekiem, jaunu ceļu gājējiem, pa kuriem pēc laika aiziet arī viss bars. Tos dīvainīšus pēc tam visi slave kā ģēnijus.

uzplanaledus  Starp citu, bars ļoti uzmanīgi raugās, ko kāds bara loceklis ir tādu pasācis, ka var no tā bara atdalīties :)

ice_ledija  Es neesmu ne optimiste,ne pesimiste,kaut citi ta nez kapec doma,ka esmu pesimiste,cikstule un vel sazin kas.....es esmu REALISTE....un vel man patik izdomat vairakus planus b,ja a nesanaks...bet no otras puses patik dzivot sodienai un neodmat,kas bus rit...
man laikam ir personibas dubultosanas...:D

fargo  "Vai divu tipu cilvēki?"
nē, no ir vairāk kā divi.

"Šķiet, ka pus pasaule ir iestrēguši savos paurīšos aiz saviem ierobežojumiem."
nē, sk.pirmo atbildi. visi neiedalas divos tipos, tāpēc nav nekādas puses.

"Vai tad dzīvē tā jau nepietiek mēslu, lai vēl visu laiku gruzītos?"
kāpēc tu to dari? negruzies. atslābsti, kā pats vēlies.

"Vai tad vienkāršāk nav pasmaidīt papriecāties par kādu muļķīgu joku un baudīt vienam otru?"
iespējams, tas ir vienkāršāk. bet vienkāršāk par ko? konkrēti.

fargo  tu vēlies, lai citi ir pozitīvi. tā?
pamēģini sākt ar sevi.

par pēdējo komentāru.

tu izdari apgalvojumu. tad, uz šī apgalvojuma pamata, izdari secinājumus.
un mana atbilde ir par to, ka:
1. apgalvjums neatbilst patiesībai;
2. jau pat tikai tāpēc, secinājumi iznāk aplami;

ar teikumu "Vai tad dzīvē tā jau nepietiek mēslu..." un turpinājumā jau ir tikai lirika ar pamācību. es tai nepiekrītu.

viss ir 100% par tēmu un tomēr, tu neargumentē, bet diskvalificē oponentu - "trakonama iemītnieki, gvelž, bez apdomas, ieciklēties, nelaimes čupiņas".
mēs neesam nelaimes čupiņas. lai arī ne ideāli, bet vairumam vecmēbeļu dzīve noris stabili.

argumentē, pats par savu tēmu. ja vajag, var gari un plaši.

Lapsa18  Manī ir viss:pozitīvais tad,kad es patīku sevi un citi man patīk,esmu negatīva un asa mēlē,ja to prasa blakus esošā sabiedrība un pelēcīga(vienaldzīga),ja garlaicīgi.Domàju,ka cilvēka personība ir daudzšķautnaina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu