Kā noturēt vīru?

Skatos, manējais apstiprinājis Draugos.lv ugunīgu meiču. Kā viņu aizbaidīt?
Standarta metodes, ko esmu pielietojusi līdz šim (bomzīga izskata kapučaini pumpaini tīņi, mātesmāsa Zemessargu kostīmā pie tanka, es blakus policijas auto utml) uz viņu neiedarbojas!
Tad vēl es izpētīju, kurā sociālajā saitā viņa apgrozās, un tajā regulāri postēju, cik mums ar vīru laimīga dzīve un kā viņš mani mīl (mani vecāki gan palīdzēja viņam izdomāt, ka mani jāprec, viņam bija cita meitene, daudz skaistāka un turklāt teicamniece-bet no Jēkabpils, nevis kā mans tēvs-Rīgas ārsts))...
Un iedomājaties-tas viss nelīdz!!!
Tā sēž viņa Draugos kā sēdējusi!!
Un atšķirībā no citām viņa cienītājām mani jau Draugos neaicina, lai NETEIKTU VAIRĀK!
Kā viņu aizbaidīt????
Kā piesaistīt vīru atpakaļ tikai man vienai????

kokote  Kurš atkal jaunu feiku uztaisīja? Nu neticu, ka ir tik prātā apdalīti cilvēki.

Sanija013  gudij, es "vazājos" pa sociālajām vietnēm, tikai, lai uzmanītu vīru. Negribu viņu zaudēt, jo līdzvērtīgu viņam pilnīgi noteikti neatradīšu. Gribu arī izpētīt konkurenti, lai zinātu, kā viņu aizbaidīt. Pati iepazīties nevēlos, jo līdzvērtīgu manam vīram es pat nevienu nezinu!
Jā, es neesmu bez variantiem, bet tie nav tādi kā viņš!
Gan mēs ar mammu kaut ko izdomāsim.

Tie jau izklausās pēc slimiem Suņa murgiem. Meitenīt, Tev ar steigu jāiet pie psihologa! Skumji ka Tavi vecāki nevēl savai meitai laimi. Ar varu NEviens, NE kad NAV bijis un NE būs mīļs. Ar VARU NE kad NE vienu NEnoturēsi. Agri vai vēlu gājējs aiziet. Zaudētāja paliksi Tu.

multi  Veci ar pilniem riekstiem nevar laist ne pie datora, ne ārā no mājas. Ja ievērosi šo zelta likumu, tad atkritīs lielākā daļa problēmu.

Geisha  Nekad ne vienam vīrietim neesmu skrējusi pakaļ vai kaut kā viņu mēģinājusi piespiest mani mīlēt. Bijušais Draugos atrada sev draudzeni. Mēģināja manī izraisīt greizsirdību. Nesanāca. Protams, ka es apskatījos ko viņš atrada. Ja viņam tajā brīdī jauna draudzene šķita jaukāka nekā es tad laimīgu taciņu. Mantas sakrāmēju un laimīgu ceļu novēlēju. cik zinu tad tā idille nebija ilga. Tikai kamēr viņš viņu izvilka no parādu bedres. Bet, nu kungam atpakaļ ceļa gan vairs nav.
Vai es atradu labāku? Neatradu gan, bet varbūt rīt atradīšu. Kaut gan patreiz dzīvoju ar kungu. Dzīvot vajag šeit un tagad nevis kādreiz.

Flints  ”Aelita”! Ko Tu te velti niekojies, labāk aizejiet ar mammu pie kādas būrējas, kas nodarbojas ar melno maģiju. Tā darbojas. Viņa Tev ”aizbaidīs un piesaistīs” visu, ko gribēsi. Tikai vēlāk nesūdzies, kad dzīve kļūs par elli… :)

Felde  Vīri nav jātur.tie jālaiž....ja ir gājējs lai iet!Tev varu ieteikt būt sieviškīgai. Ja nopietni.stulbs jautājums. Nu ja neapmierini viņu.nekas nelīdzēs.nebūs šī.būs cita!

ketija64  Turi aiz "olām" no visa spēka :) varbūt noturesi!!! 😉

Araabs  Aelita Mauķelsone ir absolūts feiks.Pastulbs vīrieša sacerēts murgojums.Bet vispār,jautrību jau vajag:))

SKUTERS  Kas tas par feiku?!

preilene  Oi, kas par tēmu.
Bet nu metodes esot dažādas - vari iebarot viņam kaut ko, tādā veidā piesaistot sev (šo metodi gan mīļākās izmantojot).
Var tētis aiziet aprunāties ar grēkāzi.

Bet vispār - kāpēc gan sievietei vajadzīgs tāds apkārtskraidītājs? Bojā tēlu, veselību. Var taču vīra kungam kādu īpašu tējas vakariņu sarīkot un tad viss, kas bija viņa, kļūs par Tavu.

Luusila  Ā, šis trollis jāuzskata par jautrības nesēju?
Kaut kā pašvaks tas humors.
(nožāvājas)

Ladybug456  Pilna pasaule ar līdzvērtīgiem vīriešiem! Ne jau Tavējais vienīgais, kurš "draugos" vazājas!!! Domāju , ka te atrastu i tādus , kas "sit pušu" Tavu "līdzvērtīgo".

fargo  paklausies>
https://www.youtube.com/watch?v=o73pqQ9Gzt4

trollis vai cits, tās lietas skar visus. un daudzos jautājumos. vnk paklausies. tad padomā. sevis dēļ.

Love_hope  Top 1 muļķīgākā diskusija. Vīrs nav jātur,ja gājējs,tad aizies. Uztraucas par vīru,bet sēž iepazīšnās portālā 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Gunitaa  Neapkauno sevi - staiguli tāpat kā mironi neapturēsi.

Piparkuka  Visstulbākais ir vīriešu tēlošana- muļķa tēlošana, domājot, ka ir baigi humorīgs, sarkastisks, asprātīg un tml. Tēlo dzīvi.
Vai tāds celtnieku humors.
Pretīgi un muļķīgi.
Pats sev patīk, pats par sevi smejas un pats domā, ka ir super gudrinieks.
(līdzvērtīgi ir sievietēm uztaisīt smuku meiteņu profilus un čakarēt vīriešus- arī izcili stulbi).

m600  Tā notiek kad skaistas un gudras sievietes vietā izvēlas hvz ko ka tikai no metropoles. Interesanti kā autores vecāki pārliecināja čali ka jāprec viņu meita? Respektīvi cik liela naudas summa vai ekvivalents mantā?

kruela  .....atvainojos....bet...uz cita nelaimes laimi neuzcelsi.....lūk arī iznākums......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu