Kā noturēt vīru?

Skatos, manējais apstiprinājis Draugos.lv ugunīgu meiču. Kā viņu aizbaidīt?
Standarta metodes, ko esmu pielietojusi līdz šim (bomzīga izskata kapučaini pumpaini tīņi, mātesmāsa Zemessargu kostīmā pie tanka, es blakus policijas auto utml) uz viņu neiedarbojas!
Tad vēl es izpētīju, kurā sociālajā saitā viņa apgrozās, un tajā regulāri postēju, cik mums ar vīru laimīga dzīve un kā viņš mani mīl (mani vecāki gan palīdzēja viņam izdomāt, ka mani jāprec, viņam bija cita meitene, daudz skaistāka un turklāt teicamniece-bet no Jēkabpils, nevis kā mans tēvs-Rīgas ārsts))...
Un iedomājaties-tas viss nelīdz!!!
Tā sēž viņa Draugos kā sēdējusi!!
Un atšķirībā no citām viņa cienītājām mani jau Draugos neaicina, lai NETEIKTU VAIRĀK!
Kā viņu aizbaidīt????
Kā piesaistīt vīru atpakaļ tikai man vienai????

Flints  Ei, pasažieri uz apakšējā klāja, kas jūs vispār šeit neapmierina? Esiet pateicīgi! Kāds taču ir tērējis savu dārgo laiku un resursus un pūlējies izveidot profilu un sacerēt šo tēmu, toties tagad pārējie var maķenīt kliedēt savu nomācošo garlaicību un pabarot izsalkušo pašapziņu, sniedzot nopietnus vai nenopietnus ieteikumus, izsakot kritiku vai nopēlumu, vai vienkārši pairgoties. Patiesībā nav taču īsti svarīgi, vai pasažieris, kurš ievietojis tēmu, ir vienā oriģinālā izpildījumā vai vairākās sērijveida kopijās, cik ticamas ir viņa sniegtās ziņas un vai tēmā aprakstītajai situācijai un tālāk izteiktajiem precizējumiem ir jel mazākais sakars ar īstenību. Galvenais mērķis – izraisīt atbildes reakciju, psihiskās enerģijas atbrīvošanu un uzņemšanu - tiek sasniegts… :)

riebekle  Vispār nevienu nevajag turēt vai noturēt. Ja gribēs, pats turēsies un noturēsies.

neiet  17:52
Tiešām dīvaini. Viendien sit pie krūts un bļauj ka galīgi neinteresē citu dzīves, otrā jau steidz dot padomus. Tikai viena lieta nemainīga, autors muļķis, bet ļoti gudra/s.

Geisha  15.18
1.Es savu vīrieti NETURĒJU, bet gan sakrāmēju koferi. Intereses pēc paskatījos Draugos pret ko viņš mani nomainīja. Un tikai.
2. Kādas vācieša intereses es te lobēju? Viņš ne vienu nemeklē. Ar ko Tu varētu viņu interesēt? Ja Tev interesē cittautieši tad ienāc ārzemju iepazīšanās portālā un izvēlies pēc saviem kritērijiem.

mezmalis  Vai karstuma dūriens piemeties?


Pilsoniskā atbildība. Ar steigu jāglābj tas vīrs no tās aptaurētās sievas nagiem!

Laimnese  Prātiņ nāc mājās....

av2  Ssitaais ir trolla "next level" ? Kaa nortureet izdomaatu viiru? Da nekaa, lec no Vanssenieka. Virtuaala.

meistars40  Atvaino, Aelita, bet Tu neesi gudra. ....mēs ar mammu kaut ko izdomāsim...!
Jebkurš normāls vecis palēkdamies bēgs, ja viņa vietā domā sieva ar savu māti.

Geisha  Kad man kaķis sāka čurāt ārpus kastītes es viņam atvēru durvis, lai iet kur acis rāda. Nevar kādu piespiest mīlēt vai cienīt.
Mamma uzvilks znotam kājās Spāņu zābakus, lai piespiestu meitu mīlēt? Kāda māte tāda meita. Aļo, garaž!!!!

nedolce_negabana  Vāks! Te nevienam nav humora izjūtas? Atbildēt nopietni uz tiiik stulbu ierakstu? Švaks jau tas humors, bet cilvēks centies, cik nu tā prātiņa...:))

Pilskungs  Autore, tu esi nožēlojama ...

runcs51  Tā tik ir dura......

Ruuperta  Es atvainojos, apmāta kuce.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu