Uz ko dāmas būtu gatavas dēļ savas lielās mūža mīlas?

Jaunas dāmas vienmēr ir aktīvākas un elastīgākas.Nebaidās veikt savā dzīvē kādas pārmaiņas-vai tā būtu dzīvesvietas maiņa vai kas cits.Ar gadiem dāmas sāk ierūsēt un neko savā dzīvē īpaši mainīt negrasās,jo ir pieradušas pie sava piepirstā dīvāna,pie sava darba, kaut arī varbūt tas būtu cetrālatejas kasieres darbs un protams ka tādā garā nesanāk tikt pie ilgi kārotā prinča ja nu tikai baigi nenoveicas un tas nedzīvo blakuspadjezdā.Mana dāma bija izņēmums un mainija visu,gan dzīvesvietu,gan darbu un ir vinnētāja,jo beidzot tika klāt pie savas lielās mūža mīlas!Tad uz ko dāmas būtu gatavas dēļ savas lielās mūža mīlas?Vai arī dāmas gaida lai tikai kungi ir kaut kam gatavi?

siikaa16  Tā lielā mīla viņu neprec, bet tikai netā liela. Viņu esi izreklāmējis tik skaisti kā preci nevienam nevajadzīgu, bet ka tik kāds savāc.

Geisha  Uz ko gatava? Pārceltos uz dzīvi pilī.

Karkade  Varbūt gribas dažreiz savu pieredzi dot kad nav jāsteidzas atrast citādu sakaru pielietojumu būtiskos darījumos, smeļot iedvesmu ilgtermiņa kopīgi draudzīgos atklātos atklāsmes mirkļos pētot bankomātā ievadītās ciparu kombinācijas.

magone99  Vai tad liela mūža mīlestība ir tikai dāmām?? Ko gatavi mainīt kungi???

Deavids  Ehh bumpastik! Tu vēl neesi sapratis, ka sievietes smadzenēs nepastāv doma kaut ko dot vīrietim pretīm, pat ja tas ir viņas ideāls. Viņas ar domu, ka viņai vīrietim, kas būs jādod ir pilnīgi svešas.

Doties ar domām, ko vīrietis dos viņai, viņas prāts ir pastāvīgi nodarbināts.

Sievietes nav saprātīgi radījumi, ar kurām ko saprātīgu var sarunāt, vienīgais, ko ar viņām var darīt, tas ir manipulēt. Citu attiecību veidu sievietes nesaprot.

Tas diemžēl ir tā. :(

Chris1986  Lai viņas dara ko darīdamas, ka tik mani liek mierā. Tas ir viss, ko es no viņām vēlos

bellasnov  Nav tādas lielās mūža mīlas.

Molliiga  Mainīties uz labu!:D

Deavids  Mainīties uz labu!!!!!!!

Šeit ie tēma
http://meeting5.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1375491
Kā pareizi salīdzināt savu draudzeni ar citām

Neatradās gandrīz neviena kura būtu gatava mainīties uz labu,
pat ja ir nostādīta konkurences apstākļos.

av2  Paveicaas tai Tavai damai, kura bija pirms esoss tagad.
Jo cilveeks ir vecaaks, jo vairaak mantu, iipassumu, iekaartota sadziive, karjera utt. Lai visam tam pateiktu attaa, nu nezinu....Jauniibaa tas ir vienkaarssi, jo parasti esi pliks, kaa bazniicas zzurka , un vienkaarssi ir vienalga, kur saakt stroit savu dziivi. Smuki, ja tas ir apvienojumaa r lielo lovi, bet nav oblegaati.
Un tadat , ta a te ... saliidzinaat ssiis divas situaacijas ir galiigi aplamaa. Bet iespaajami ir, kaa kaadam naakas atteikties no pilniigi visa, lai buutu kopaa ar dziives miilestiibu.. Un ja taa ir tiessam iista, abpuseeja, var tak ABI izsveert situaaciju, un izveeleeties optimaalo, ne taa?

Felde  Lai cik jociga nebuutu teema un tas autors... :) palasot komentus,sskiet,te tiesam nolasijusies cilvecini,kuri ir apdedzinajusies,cietui un viilusies! Ir miilestiba! ir muuza milestiba! ir milestiiba pusmuuzaa! Ir!
Un te pat piekritisu 23.56....
Jebkuras attiecibas ir ieguldijums,darbs... Miilestiba arii ir jasaudzee,jastrada.lai taa dzirksteliite nenodzistu... lai tam otram esi iekaarojama,valdzinosa,saprotama,gribeeta... Un zinu,ka ir viriesi,kuri domaa tiesi tapat! Nu nav visi staigulli! Iespejams,milestiibai ir dazzadi liimeni,kad zuud kaisle,jaapiessauj uguntina..... Apsveicmi ir viriesi,kuri velas izmeginat visu....(sexaa),ja to nerod pie savas milotaas,saak skraidit apkart,vainiga ir sieviete,ja liedz fantaziju piepildijumu...un,ja maajas esi gaidits,ja ir sapratne,virietis vienmer censas but aizvien labaks,milaks...Darbs iet no rokas,un macinnss pilns! Miileta sieviete zied,milets virietis ir Viirietis!

av2  Felde - perfekti.

Caune  Man gribētos domāt ka mūža mīlestība var gadīties uz sevi. Bat, ja paveicas tiktāl, ka ir atttiecības, kurās pieņem, atbalsta, sadzīvo un ir kopīgs nākotnes redzējums, tad, kaut vai uz Mēnesi var doties. Trakāk, ja neder turienes klimats, tad jāpārceļas atpakaļ uz Zemīti. Bet vienmēr jāizvēlas sev pieņemamākais variants. Par sevi, vistuvāko, jāpadomā vispirms. Kad pašam ir labi, tad arī apkārt ir labi. Pieciešana agrāk vai vēlāk izvērtīsies par konfliktu.

kuks10  Centrālatejas kasiere... rēcīgi😃

Chris1986  nu ja, par veselību, naudu, bērnu audzināšanu un citām lietām cilvēki saprot, ka tās var nākt tikai ar ieguldīto darbu, bet par mīlestību domā, ka "mūža mīlestība var gadīties" - tipa, kā lielais laimests loterijā, jāpērk tik biļetes. Tur jau arī ir visa tā problēma

krumuzagis  droši, ka visu, ko jau līdz šodienai ir izdarījušas, bet nu ar sirmiem gariem matiem gan ielas ar slotu nevaidzētu vicot, kommon uzvalkšlipšbikši saņemās pensiju no 45, sievietei jāvelta savu dzīvi mākslai

scheriff  Felde - Bravo!
Kaut Tavus rakstītos vārdus daudzi spētu izlasīt un viņu sirdis sajust.

Geisha  Vienīgais vīrietis kura dēļ sieviete gatava pilnīgi uz visu, kuram atdos pēdējo maizes kumosu, negulētas naktis, mainīsies pati, celsies, kritīs, ies caur uguni un ūdeni tas ir viņas dēls vai mazdēls.
Vīrietis sievieti izmanto savām vēlmēm un vajadzībām. Un kāpēc tad, lai sieviete neizmantotu vīrieti ar savu pievilcību, maigumu, sievišķību, lai izdzīvotu un izaudzinātu savu ideālo vīrieti (dēlu)?
Pēc definīcijas vīrietis ir devējs, bet vajag jau arī kādu kam dot. Ja nav vīrietim sievietes kurai dot tad vīrietis jūtas nevajadzīgs. Sieviete var dzīvot un izdzīvot bez vīrieša, bet vīrietis bez sievietes ir tikai tāds puscilvēks. Visdrīzāk vīrietis vientulībā nodzersies, vai sēdēs OHo ar dubļiem apliedams sievietes. Turpretī sieviete atradīs ko darīt (dejas, pulciņi, ceļojumi, izaugsmes karjera, kaut vai izšūs krustiņdūrienā vai adīs zeķes).

ketija64  :) "Mīlestība divreiz neatnāk", tāpēc viss jau ir bijis,rozā brilles kritušas utt. Neko īpašu nedarītu vienīgi ,ja tai "mīlai" būtu dārzs ,iespējams to koptu :) DĀRZU :)

saulite34  Visdrīzāk vīrietis vientulībā nodzersies, vai sēdēs OHo ar dubļiem apliedams sievietes. Turpretī sieviete atradīs ko darīt (dejas, pulciņi, ceļojumi, izaugsmes karjera, kaut vai izšūs krustiņdūrienā vai adīs zeķes).[c]

Tās laimīgās sievietes,kas ir savā dzīvē satikušas tos sapņu prinčus,arī kaut kādi bez OHO nevar iztikt un tāpat ar dubļiem aplej vīriešus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu