Uz ko dāmas būtu gatavas dēļ savas lielās mūža mīlas?

Jaunas dāmas vienmēr ir aktīvākas un elastīgākas.Nebaidās veikt savā dzīvē kādas pārmaiņas-vai tā būtu dzīvesvietas maiņa vai kas cits.Ar gadiem dāmas sāk ierūsēt un neko savā dzīvē īpaši mainīt negrasās,jo ir pieradušas pie sava piepirstā dīvāna,pie sava darba, kaut arī varbūt tas būtu cetrālatejas kasieres darbs un protams ka tādā garā nesanāk tikt pie ilgi kārotā prinča ja nu tikai baigi nenoveicas un tas nedzīvo blakuspadjezdā.Mana dāma bija izņēmums un mainija visu,gan dzīvesvietu,gan darbu un ir vinnētāja,jo beidzot tika klāt pie savas lielās mūža mīlas!Tad uz ko dāmas būtu gatavas dēļ savas lielās mūža mīlas?Vai arī dāmas gaida lai tikai kungi ir kaut kam gatavi?

Chris1986  nu ja, palasot Geishas tekstu, rodas jautājums, vai tiešām Vācijā atrodas vīrieši, kas uz tik lētām manipulācijām vēl uzķeras? :D Kaut gan - kas tur daudz ko brīnīties - pēc gadu desmitiem zem feministu presinga jau no bērnu kājas - viņiem visu ko var ieliet - piemēram, ka visu Āfriku vajag pārvest uz Eiropu un tad visi dzīvos laimīgi un priecīgi tā teikt tautu draudzīgajā saimē .. :)
Nē, nu, kā teica metrs VR, tas jau ir ielikts sievietes dabā, jebkādiem veidiem izdabūt pietiekoši lielu ziedojumu no vīrieša, jo no viņas pašas to pieprasa Dieviete (velns) par to, ka devusi viņai maģiskās čaras. Bet nu nezinu - kkā gudrāk to visu vajag darīt, kkā ietīt arī vīriešus motivējošos tekstos, nevis kā Geisha kā ar āmaru pa pieri - "atdod naudu!" :D

AivarsN  Ar minimālām pūlēm un simbolisku ieguldījumu,pie lielās mīlas netikt. Tā ka,aprejošie komentāri ne tikai neies mazumā,bet piebiedrosies vēl jaunā paaudze.😆

merlina200  Ja sievietei nav laba darba, dzīvesvietas, draugu, ģimenes, karjeras, tad noteikti būs ar mieru doties jebkur, lai tikai būtu labāk, un jebkurā vecumā.
Ja sievietei tas viss ir, tad varētu tikai dalīties ar savu dzīvi, laiku....

AivarsN  Tad jau sanāk,ka to lielo mīlu jāmeklē nevis šeit,kur bagātās mātes meitas,bet drīzāk kādā patiltē,vai vārtrūmē,kur nabaga sērdienītes.

Felde  15.16 Ja virietis ir taa verts,var mainit gan dziivesvietu,gan darbavietu,ggimene nezudiis,ja esi tai piederigs ar sirdi...un draugi-atsijasies tie,kuri nemaz taadi nav! Un ir jau vel variants,ari virietis var mainit dzivesvietu... Vienu no diviem mitekliem var iziiret.,kopigi izvertejot ko veelas! |Nevajag visu mainit del pirmaa pretimnaceja,bet,ja tiesam satiec kaadu,kura del ir verts mainit un mainities-tas jadara!
Ja cilveks nav miilejis un milets,nekad nesapratis-ko var iegut vai zaudet...

Epifanija  Uz kaisligu seksu protams, vēl jautā!

Geisha  Cris, mīļumiņ, tā tevis sūri grūti pelnītā naudiņa ir viens liels lāsts. Tāpēc vajag vienu negantu sievišķi kura Tevi atbrīvotu no šī lāsta.

Vizmonta  būtu gatava uz to, kas tiek sagaidīts, kas savukārt ietekmē to, vai vispār būtu gatava((

Piparkuka  Nepieklājīgi un netaktiski uzrakstīts, tāpēc- nav ticama ne tēma, ne tas, ka uzdevejs ir vīrietis.
Lai gan... Var jau būt. Jebkurā gadījumā- tik nepieklājīgi uzrakstīts, ka nav jāatbild (par tēmas "jautājumu").

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu