Jūs balsotu par?

Jūs balsotu par, ja portāls _manabalss_ vāktu balsis par personu sodīšanu par atrašanos uz ielas un citās sabiedriskās vietās manāmā reibumā, teiksim virs 1 promiles (līdzīgi, kā tagad autovadītājiem no 0.5 promile)? Vai jums patīk, ka neatdekvāti cilvēli uz ielas plātās rokām, uzrunā svešus garāmgājējus, aizskar tos, galu galā vnk smird stāvot veikalā rindā jums aiz muguras? A tā pieiet policists - _Iepūties trubiņā! Tā, jums sods 100 EUR par sabiedrības necienīšanu_ :)

Deavids  Vai esi ko dzirdējis par paranoju?
Tā ir neiecietība per apkārt esošajiem cilvēkiem. Jūtoties aizskartam par maznozīmīgiem sīkumiem no apkārtējo puses, pasniedzot tos sīkumus kā milzīgu problēmu.

Apzinies, ka tev šī slimība piemīt un sāc trenēt savu iecietību pret apkārtējiem.

Tava vēlme justies aizskartam, nedīkst nēkādi ierobežot apkārtējo tiesības baudīt savu dzīvi.

Deavids  balsotu Pret...
Pārāk daudz tie upuri, kas ik par katru sīkumnu aizkarti ir saradušies.

enia  Daudzi arī ar 0 promillēm aizskar, nesakarīgi uzrunā garāmgājējus, smird jums aiz muguras. Ko ar tiem? Būtība nav promillēs, bet uzvedībā.

Flints  Pretjautājums godājamam topika autoram. Vai es drīkstētu pamatoti iebilst un sūdzēties, ja veikala rindā stāvošais līdzpilsonis ostu, piemēram, pēc sviedriem vai līdzpilsone - pēc šķebinoša parfīma? Tā taču arī var izpausties sabiedrības vai vismaz manas personiskās gaumes necienīšana. "Chris", nevajag jaukt kopā dažādas lietas - atrašanos sabiedriskā vietā un transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibuma stāvoklī. Ceļu satiksmē iesaistīts transporta līdzeklis nav veikala iepirkumu ratiņi, bet gan paaugstinātas bīstamības avots.

amors_mors  Kaut kāds, slēpti slimais, izveido tēmu, lai citi ņirgātos! Gan jau pats ir liels atkarīgais - no aliņa un bieži apmīzies stāv rindā!

Labrador  Vispaar vajag sadistisku diktatuuru - kaads lielveikalaa peerk alkoholu - uzreiz aresteet visu rindu , jo to pieljaavushi. Uzreiz cietumaa un iipashuma konfiskaacija. Bet taa buus , strauji tajaa virzienaa dodamies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu