Ko darīt ja neesi neviena gaumē?

Kā man dzīvot ja esmu satikusi daudz vīriešus un neesmu neviena gaumē?
Kā dzīvot un kā uzlabot pašapziņu?

Karkade  Ja 34gadi,tad tikai īstā, superīgā dzīve sāksies.Ja bērni tad ir lieli, nav jāauklē. Pati savas dzīves saimniece. Priekškam vel kādu tēviņu mājās. Pati jauna, smuka. Lai biezie veči brīvdienās lutina.

Sanija013  Iepatīcies sev, iepatiksies citiem!

DaLila  Eh, nu ko darīt, ko darīt... tā jau izplatīta problēma. Es, piem. pieņēmu lēmumu ne ar vienu vairs nesatikties. Atsakos iepazīties un jūtos labi ;)

Vizmonta  Uzliec meikapu, ja tas nepalīdzētu, tad puspasaule to tik plaši neliktu

Ievinjata  Kāda gaumē noteikti esi, esi bijusi vai tikai būsi. Ja par gaumi, es arī neesmu skaistule un man ir savi niķi, bet palaid grožus mazliet vaļīgāk, ieskaties to vīriešu profilos, kas varbūt vizuāli nav tavā gaumē, saņemies un uzraksti pāris teikumus. Aiz dažiem no viņiem slēpjas tīri jauki vīriešu kārtas pārstāvji! Vismaz tāda ir mana pieredze.

uzplanaledus  Internetā jau tiešām var neatrasties.
Viss atkarīgs, kāda līmeņa vīrieti gribi. Iegriezies būvmateriālu veikalos, santehniķi majās izsauc, suņa staidzināšana, makšķerēšana, padarbini fantāziju, kur varētu būt meklējams tavs sapnju princis? Galvenais būs ieinteresētai, ieskaties acīs, pasmaidi (ja labi zobi), utt :)

Vizmonta  es domāju, ka 1. vieta jādod ieteikumam Pasmaidi, ja labi zobi.
Enter.

DaLila  Piekrītu - ieteikums par smaidu vnk.nogāza no kājām :))))

mezmalis  Bildi studijā - objektīvi novērtēsim kas tev par problēmu!

uzplanaledus  Zobi jāliek Vācijā, kā es sapratu, izravē bojātos un ieliek jaunus, un tad uzreiz kādu var nogāzt zemē :D Vairāk, ko gāzt, arī.

av2  Taa nemeedz buut. Iemesli ir citi. Tavs raksturs varbuut, dziives bagaazza Tava , varbuut aizspriedumi dziivee, sex jomaa, vai veel kas.

krumuzagis  es domāju, ka ir tā, katrs cilvēks ir palicis atmiņā no skolas un darbu laikiem, interešu pulciņiem un sadzīviskiem notikumiem, bet ja grib veidot kopdzīvi, tad jau jāskatās un jādomā, ir jau daži skuķi, kas no skolas laikiem iekrituši bija itkā acīs, kad vienreiz skolas disēnē aicināju uzdejot nosmējās savā bariņā un viss, nu neko, līdīgi kā ankedotē, viens saka otram: "Rekur tā meitene uz mani paskatijās un smaidija.", otrs, saka: "Es kad tevi ieraudziju arī smējos.:, izdomāju braukšu prom no Latvijas, aizbraucu, tur ar visādi prātvēderi, neko atbraucu atpakaļ, tagad datorā zīmēju ornamentus, moška ir kādām interese izkopt šo nodarbošanos, taisīsim darbnicas interešu pulciņus un dzīvosim

krumuzagis  av2 dzīves bagāžu parasti cilvēki paši velk sev līdzi, es domāju tas, kas bija vakardien, tas bija vakardien, un katra diena ir kā pirmā diena, lai kā gribētu šodien pat kokiem lapas krīt uz ziemeļaustrumiem, ja ne pat dienvidrietumiem, baznīcā arī saka, ka nevajag ieciklēties, ka kautkas slikts kādreiz notika vai tika izdarīts, tētis ar saka, ka vot tagad sēdēšu un domāšu kā man toreiz tur sanāca, ko lai tagad dara, bet tagad jau mēs daram kautko citu, nekā toreiz

dodekaedrs  Tava komēta Tev garām nepaskries! ;)

Vizmonta  tad jābrauc uz Gruziju.

mezmalis  Jāmaina raksturs ,jāpiedomā pie savas uzvedības , tad arī kādam iepatiksies!

Vizmonta  ĀRPRĀTS. manai māmiņai laikam ir arī profils iekš oho! DDD

Karkade  Tad vajag sist dibenu pret zemi un saukt... Urrā!

Caune  Galvenais, pašai būt savā gaumē. Jādzīvo sev, savam priekam, jādara tas, kas patīk un dod enerģiju. Dzīšanās pēc svešām patikšanām vai būšana ērtai citiem tikai tērē un noplicina enerģiju.

uzplanaledus  Ļoti ilgstoši dzīvot tikai savam priekam ir pagrūti, ir jādalās ar savu enerģiju, ir jābūt savējiem, lai varētu justies laimīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu