Ko darīt ja neesi neviena gaumē?

Kā man dzīvot ja esmu satikusi daudz vīriešus un neesmu neviena gaumē?
Kā dzīvot un kā uzlabot pašapziņu?

SpoguliitisTM  Paarplees uz kruutiim kruushturi, nobljaujies, ka viss Tev dziivee ir OK un sevi dikti miili, ka esi par rubli daargaaka un gaidi tramvaju, tobish te tikai izklaideejies un iestaajies taadu pashu pasazhieru pulcinjaa.

Nate  Spogulīt, vēl vajagot sapņot par izredzēto. Tad viņš noteikti nākšot :) Bet sevi uzskatīt par zebest jā, tas obligāti. Tās visas ātri tiekot izķertas :)

SpoguliitisTM  To 15:18 Vinjsh jau IR! atnaaacis, un viss notiek.

Nate  Tad jau esi dubultlaimīgs, jo arī VIŅŠ ir atnācis. :)

SpoguliitisTM  Ja cilveekam ir izgliitiiba, tad vinjsh nejauc atbildi uz komentaaru un pashu komentaaru.

Vizmonta  nate=riebekle

Vizmonta  tam nav nekādas nozīmes, ko mēs te rakstam.kāds garastāvoklis, to ar uzraksta. ir cilvēki, kuri ieviesuši 18 nikus un piedomā pie tā, lai katrs no tiem rakstītu savā stilā. jēga? izņirgāties par tiem, kam tas viss nopietni. tad nu tie, kam tas nopietni, aicināti neņemt oho par pilnu un runāt dzīvajā. nav svarīgi, ar kuru dāmu, svarīgi - dzīvajā, aci pret aci, jā vai nē. tad jūs nekad nevazās aiz deguna. oho tikai izjauks attiecības, pie tam, ar jebkuru no jūsu dāmām. izjauks ātri, profesionāli, efektīvi un neuzbāzīgi. belcebula talants.

SpoguliitisTM  To 21:25 Par veelu! Es jau veestuli "cau seksu gribu!!!" - nosuutiju.

Drole  > 21:49

dazhaam ir 36 niki, bet plate viena, cinnij. Nav talanta ne stilu, ne teemas varieet.

Vizmonta  nav niku, jo aija un gints mauķelsoni tūlīt visus izdzēš atstājot vienu@

virietis1973  Tā arī dari,mīli sevi un nevienu citu,un tevi vēl vairāk neviens negribēs.Kuram vajadzīga sieviete kura mīl tikai sevi?Nevienam.

Karkade  Kā lai sveši cilvēki var dot padomu, nepazīstot cilvēku. Katram pašapziņa var celties citādāk. Man pašapziņa ceļas, kautvai paskatoties uz sevi spogulī, vai uz ielas izejot, ja vīrieši atskatās, ja ar to ko protu un daru kautkā izceļos, ja dzīvoju tā kā man patīk, nevis lai pasaulei izpatiktu. Vel pašapziņa ceļas, kad varu iedot kurvīšus tiem, kuri man kautkādā ziņā nepatīk. Vesela grozu, kurvīšu, spaiņu kaudze un pašapziņa augsta. Nu bet ja neesi neviena gaumē, tad tāds liktens. Ja tas ir ņemts, tas kautkas cits ir dots un ar to arī ir jāceļ pašapziņa. Tikai neviens nezin, kas tas cits ir, pašai ir jāzin.

Piparkuka  Nu šoreiz skaidrs, ka Jurijam 1. komentārā taisnība!!:)
Kur ir bilde, kur ir kas.
Un uz jautājumu atbildot- vispirms esi pati savā gaumē. Patīc sev! Tad jau arī uzradīsies....

Vizmonta  amn sāk patikt vīrietis1973 komentāri. tiešām tā ir, cilvēki mēdz mīlot savu atspulgu otra acīs domāt, ka paši mīl to otru. šī "mīlestība" ir kā slimība-jo agrākā vecumā sākas, jo smagāka norise.
karkade, labu ideju pametis-ne visiem obligāti jābūt sexbomb, lai dzīvotu piepildītu dzīvi. gudrība un talanti dara skaistu.

swan10  Ja sieviete ir no dabas veidota kā seksmaśīna ar lieliem pupiem un resnu pakaļu un ja vēl tai patika orālais sekss tad tāda nekad nebūs viena!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu