Vai ir iespējams iegūt jaunus draugus baznīcā?

Laiku pa laikam skatos youtube learning english, lai uzturētu valodu un ko jaunu apgūtu, un atradu vienu interesantu vīru, kurš cita starpā stāsta šādas lietas: kā iegūt draugus jaunā vidē (citā valstī) vai vispār. Un viena no versijām ir baznīca. Piemēram apmeklējot katru svētdienu baznīcas ar nelielām draudzēm, kur tevi ievēro un pamazām tiek iegūti jauni draugi.

AivarsN  Tur jau tas āķis,ka mūsu senčiem bija ticība,kura balstīta uz zināšanām. Ar reliģijām ir tāpat kā ar politiskajām partijām. Jo skaidrāk un ticamāk melo,jo vairāk atbalstītāju.

fargo  protams, ka iespējams! draudzēs ir labākie cilvēki, kādus esmu dzīvē sastapis.

Vizmonta  Jā, piekrīt, ka draudzēs ir labākie cilvēki, kādi vispār ir sastopami.

Letija  Sajūtas, kuras rakaturojas ar "vairāk kā garāmejot", ir diezgan tipiski, iegūstot paziņas šajos gados. Nav lielas cerības, ka baznīcā sapazīstoties, būs cita veida sajūtas.
Viss atkarīgs no tā, vai cilvēks vēlas šīs garāmejošās attiecības.

AivarsN  Daudziem jau tagad arī īstās attiecības būtiski neatšķiras no Oho. Pa dienu katrs savā darbā,tad vēl katram savi hobiji, vakarā atkal viens skatās seriālu,vai hokeju, tikmēr otrs sēž Oho,vai Draugos. Kopīgs ir tikai sekss un varbūt vēl vakariņas.

Vizmonta  vai vai cik romantiski...ko tad lai tās saka, kas kā pāži tā i visu mūžu prinčiem draugos fb nodežūrē, un nemaz ne sliktāk neizskatās kā tā sieva, par karjeras saniegumiem nerunājot (nerunāju tagad par sevi). Viņu nemaz plānajam ledum nav žēl? DDD
par sievām ņem tās, kuras nav žēl lietot nost, un tā nākotne turpinās caur neglītajām nekauņām (citāts)

puuuka  Vispār jau uz baznīcā meklē Dievu,nevis draugus.Draugi...vai paziņas uzrodas paši:)

AivarsN  Dievu vispār neviens nekad nav redzējis. Cilvēku celtās baznīcās,kur simboliski tiek piekopti kanibālisma rituāli,glabājas cilvēku pīšļi un bildēs attēlotas ciešanas,ir ideāli apstākļi,lai saistītos ar infernālo pasauli un atdotu tai savu dzīvības enerģiju. Tie enerģijas donori,kuri neiet uz baznīcu,tiek laipni aicināti sporta hallēs,manēžās,rok un pop koncertos. Katrai aitai cirpšanas vieta pēc pašas izvēles. Demokrātija taču.

dodekaedrs  Var, bet vai tas tiešām ir pašmērķis?!

saulite34  AivarsN,tu taču esi taisni tāds pats aitu cirpējs.

Piparkuka  Jā. Francijā vai Vācijā es arī to varu iedomāties. Bet Latvijā.
Nu varbūt laukos, ok. Jā, laukos varētu, tur cilvēkiem patīk parunāties!

AivarsN  Saulīte. Es nevienu necērpu,bet gan tieši otrādi, cenšos vēl kādu pamodināt. Jo pamodināto,jo cirpējiem lielāks aplauziens.😄

saulite34  AivarsN,tā kā tevis teiktie vārdi nesaskan ar taviem darbiem,tad esi taisni tāds pats aitu cirpējs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu