Vai ir iespējams iegūt jaunus draugus baznīcā?

Laiku pa laikam skatos youtube learning english, lai uzturētu valodu un ko jaunu apgūtu, un atradu vienu interesantu vīru, kurš cita starpā stāsta šādas lietas: kā iegūt draugus jaunā vidē (citā valstī) vai vispār. Un viena no versijām ir baznīca. Piemēram apmeklējot katru svētdienu baznīcas ar nelielām draudzēm, kur tevi ievēro un pamazām tiek iegūti jauni draugi.

Vizmonta  vai aivarsN strādā uz saulīti34? tad tas ir nepareizi, jo DD jābūt augstākam IQ, nekā DŅ, kā tas šajā gadījumā nav! jo aivars vismaz spējis izdomāt niku, nelietojot ciparus (starp citu, labs idiotu filtrs:))

Agate24  Baznīca ir cilvēki....bet viņi visi ir liela masa, man laikam nepieciešami mazi, intīmi grupējumi. Un tādus ir grūti atrast.

AivarsN  Kāpēc nesaskan? Nevienu neesmu solījis precēt.

saulite34  AivarsN,tādiem tukšu salmu sludinātājiem,kāds esi tu, nav vienkārši laika saskaņot savus vārdus ar darbiem,jo citos visu laiku skabargas jāmeklē.

Piparkuka  Kāpēc lai baznīca kā tāda būtu slikta?! Devs jau ir katrā pašā, uztverē. Ja tu viņu dzīvē saskati, saredzi, visdažādākajās dzīves lietās, tad arī baznīca būs tkai īpasa skaista vieta.
Visspilgtāk man atmiņā ir viena baznīca, sena, mazā Francijas pilsētiņā.
Tukšs, kluss, daži cilvēki pastaigājas, apskata. Es nošķīros un staigāju viena, atradu tumši brūno baznīcu, iegāju.. Smukas kartiņas, kāds rotājums. Kluss...
Un mazā pilsētiņā- rozes, parks, upīte no klana, senas mājiņas.
Biju/esmu laimīga par šo brīdi.
Un- ja tur būtu iepazinusies ar kādu cilvēku (sievieti, piem., autori, - kāpēc gan ne).

Kurts69  un vispār, baznīcu draudzēs mēdz būt aktīva saviesīgā dzīve.Kur tik nevar iepazīties...

AivarsN  Saulīte. Es neaiztieku atsevišķus cilvēkus,bet gan cīnos pret sistēmu kopumā, cenšoties parādīt tās īsto būtību un palīdzēt citiem izvairīties no parazītu rūpīgi izliktajām lamatām. Cenšos apgūt pirmsokupācijas laika izglītību,diskutēju ar domubiedriem. Tāpēc reizēm arī šeit nenoturos neiekomentējis, lai gan labi zinu,ka šajā klubiņā man ir ļoti maz domubiedru. Draugos ir tieši otrādi,man tur ir tikai daži pretinieki un es arī labi zinu, kāpēc. Toties līdzīgi domājošu cilvēku ir ļoti daudz un viņi ir no visdažādākajiem sociālajiem slāņiem. Par cik šeit Oho visi slēpjas aiz izdomātiem vārdiem un profilā neko būtisku neatklāj,tad varu tikai minēt, kāpēc Oho publika tik krasi atšķiras no Draugiem publikas.

saulite34  Tagad gan laukos laba dzīve,var caurām dienām sēdēt internetā un cīnīties pret sistēmu.

AivarsN  Draugos esmu dažādās grupās,paturu acīs arī nejaukāko pretinieku aktivitātes. Lasu un komentēju savu draugu rakstus un ieteikumus,domubiedru skaits strauji aug. Šodien pat mani uzaicināja trīs cilvēki. Agrāk tik daudz nepievērsu uzmanību,bet tagad pirms kādu apstiprinu, rūpīgi iepazīstos ar profila informāciju, interesēm un aktivitātēm, lai vairāk neuzķertos uz kādu tirgotāju,reliģisko fanātiķi,vai popularitātes alkstošu blogeri. Man ir ļoti dažādas intereses, tāpēc arī draugi daudz un dažādi. Tomēr pa lielam ir kas vienojošs,tā ir vienkārši cilvēcība,kuras šodien tik daudziem trūkst,vai nepiemīt vispār.

SpoguliitisTM  To 00:07 Pirms kaadu apstiprinaat, ir jaapacheko profils. Ja nu vieniigi nekraaj masu. Bet sarakste notiek arii tad, ja nav apstiprinaajuma. Var iztikt bez taa oficiaalaa statusa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu