Gandrīz

Kā dzied Ilmārs Dzenis:
_Un es gandrīz jau biju
Gatavs aizmirsties, lepnums lai krīt.
Gandrīz jau biju
Gatavs sirdsapziņu dubļos mīt_
Vai tāda situācija, kad vīrietis ir gandrīz jau pavests, bet tomēr kkādā brīnumainā veidā noturējies, ir vai nav uzskatāma par krāpšanu? Nu, iespējams, ka nākamreiz viņš vairs līdzīgā situācijā neradīs sevī dvēseles spēkus neuzkāpt pavedējai? Nu, iespējams, ka viņa būs skaistā un kkā tā ..

Kurts69  sāp tikai tas, par ko zini. Tāpēc problēmas ar krāpšanu nav, bet ir problēma ar mutes turēšanu un veselo saprātu...

SpoguliitisTM  Gaumes jau var atshkjirties. Taa pat ir labi, bet taas nedriikst buut daudz un krasi atshkjiriigas. Es par Dzeni un Siksnu.
Ja nav seksa, tad nav kraapshanas? Nepiekriitu. Kjeceriigu domu, kura iemaldaas galvaa veel varu saprast - visu citu nee.

nazis  Ja nav seksa, tad nav krāpšanas? Krāpšanas nav arī, ja ir sekss.

177.pants. Krāpšana

(1) Par svešas mantas vai tiesību uz šādu mantu iegūšanu, ļaunprātīgi izmantojot uzticēšanos vai ar viltu (krāpšana), —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

(2) Par krāpšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

(3) Par krāpšanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi organizēta grupa, vai ja tā izdarīta, iegūstot narkotiskās, psihotropās, stipri iedarbīgās, indīgās vai radioaktīvās vielas, sprāgstvielas, šaujam­ieročus vai munīciju, —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

SpoguliitisTM  To 18:27 Kaa ir citiem vai peec oficiaalajiem papiiriem - mani neinteresee. Man ir savs kodekss. Un peec taa tad arii veerteeju.

Raivis_1977  Unn, vispār ko nozīmē tāds vārds kā grēks, un tam tā patiesā nozīmes (pielietojuma nolūks)???! D)
Pēc Bībeles aplisēm grēkot tikai nozīmē to, - tik vien tad, kad ja tu kādam pāri dari!
- Tikai un vienīgi tad!! Un nekad savādāk!

Izvirtība, ķecerība, vai tikumība un šķīstība ir jau kas cits!

Vizmonta  ja tu pasūti sēnēs vecu, gudru vīrieti, gaidi problēmas ar ierēdņiem :

jurks  Dzīvi var salīdzinoši iztēloties kā veļas muļāšanās procesu veļasmašīnā, vai arī, kā betona maisītājā viss sajaucas vienveidīgā putrā. Un tikkai laiks liek paskatīties uz šo procesu itkā no malas, un uz savas pieredzes balstoties izdarīt izvēli par turpmāko dzīves ceļu, un ko izvēlēties par prioritāti! Vienkārši, sāc sevi pasargāt no kārdinājuma uzbrukumiem, kas šajā laikā ir aktivizējies! Un, kad tas ir iezadzies sirdī, uzdod sev jautājumu, ieslēdz analītisko domāšanu, kā atsaucoties šim, šķietami, saldajam kārdinājumam būsi pievilts un vīlies, līdzīgi kā ar alkoholu, brīnišKīgs sākums, daudzsološ, bet rezultāts- paģiras un nekārtība! Ir jāmācās skatīties un redzēt gala rezultātu, kurp tas aizved! Bet, protams, tas ir laika jautājums!

jurks  Grēks- darot otram pāri! Bet tikpat nopietns pārkāpums ir iespējams attiecībā pret sevi- nodarot sev ļaunu! Izmantojot savu ķermeņi kā līdzekli dažādu baudu gūšanai- grēks!

Vizmonta  ar vārdsakot, turieties tālāk no grēka. jurks zinās labāk, ko ar šo grēku iesākt.

DaLila  Sausais atlikums - nu slikti darīja tas dzejoļa galvenais varonis, ka paskatījās uz to dāmu. Ar pretējā dzimuma pārstāvjiem pēc laulībām jau vispār grēks komunicēt.... laikam jau tapēc tas gejisms mūsdienās tik popuārs... kā bezgrēcīga alternatīva ;)

Vizmonta  bagāts dara, kā grib, nabags-kā sabiedriskā doma nosaka.

mezmalis  Nav ko iedziļināties tik smagos tekstos , jāsāk ar ko vieglāku , piemēram - Dzeņa ´´Mātei meita´´ vai ´´Kā pa miglu´´...

Tagad klausos Larisas Mondrusas "Svešā zemē stādu rozes" , un domāju par mūsu cilvēkiem svešumā...

mezmalis  Tiem ,kam nenāk miegs - Lādezers "Gula Meitīna"...

DaLila  Ai....tā tak ir raudu dziesma par nāvīti.... tā skarbi...

DaLila  Dziļāk par galu neskaitās, tā tak sen zināma patiesība :D

Dvinsky  Es ar savu dzīves pieredzi pateikšu konkrēti - labāk nožēlot to, kas izdarīts, nekā garām palaistās iespējas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu