Prostitūti.

,, Vai nevēlies padraiskoties?Vai negribi erotisko masāžu, seksu. Vai nevēlies pamaigoties?,,Šādi, līdzīgi un brutāli piedāvājumi tiek sūtīti pirmajās vēstulēs sievietēm oho no vīriešiem. Manuprāt, tas liecina to, ka ir arī vīrieši prostitūti, kuri piedāvā intīmus pakalpojumus šeit. Vai tā ir?

saulite34  AivarsN,tu patiešām dzīvo dziļā fantāzijas pasaulē,varbūt pārmaiņas pēc aizbrauc kādā ekskursijā uz kādu vietu,kur ir saglabājušās to laiku ēkas ar visām iedzīvēm un apskaties,kā cilvēki dzīvoja un strādāja simts gadus atpakaļ,nevis caurām dienām raksti savus murgus internetā un meklē vainīgos savā dzīvē.

preilene  Šie vīrieši ir filantropi un tā, starp citu, ir ļoti cienījama nodarbošanās.

elsa  Nedēļu veca anketa - prikola pēc ierakstīju mērķi- neķītrs sekss un ticiet vai ne, neviena paša piedāvājuma. Jātaisa virtuāls suecīds vai? Značit viņi nemaz to zeksi tik izmisīgi negrib, vnk pamuldēt.:D

Vizmonta  te ir kā dzīvē
maini makšķeri vai dīķi.

Drole  Tjotjai cinnijai pat sveetdienaa vaiga sviedros jaarukaa ar 4 nikiem...

preilene  Aivar par šo (2019-07-13 21:28) “Tomēr interesanti, kāpēc vīrieši negrib pastāvīgas attiecības ar sievietēm? Varbūt viņas pārstājušas pildīt savas primārās funkcijas? Ir laiks atgriezties pie senajām tradīcijām,lai kļūtu laimīgi,nevis izmirtu kā mamuti.”

O jā – gribu gan zināt, cik daudz ir tādu vīriešu atlicis, kuri ir spējīgi ģimeni uzturēt, lai sieviete varētu pildīt tikai savu primāro funkciju?

AivarsN  Saulīte,nejauc ar pēc okupācijas laiku,kad jau tika ieviesta dzimtbūšana un brīvie cilvēki tika padarīti par vergiem. Par spīti verdzībai,cilvēki turpināja nodot no paaudzes paaudzē senās zināšanas un tradīcijas. Tā saglabājās arī Dainas. Tikai 20.gadsimta sākumā iesākās vispārējās debilizācijas ēra. Kad tik rūpīgi glabātās zināšanas,tika aizvietotas ar modernajām izkropļotajām un visu cilvēcīgo iznīcinošajām,pie kurām aprobežotākā tautas daļa vēl tik izmisīgi cenšas turēties.
Jā,parazīti jau pagājušajā gadsimtā nolēma samazināt vīriešu darba samaksu, lai piespiestu strādāt arī sievietes. Tas deva iespēju pietiekami agri izraut bērnus no ģimenēm, lai viņu nenobriedušos prātiņus pakļautu rūpīgi izstrādātajai debilizācijas programmai,kura vēl joprojām tiek pilnveidota un uzlabota,sekmīgākai paklausīgu vergu sagatavošanai. Un sievietes funkcijas ne tuvu neaprobežojas ar seksu un kotletēm. Lai gan,arī strādājošai sievietei nekas netraucē labi pildīt visas sievas funkcijas, lai nodrošinātu savu un ģimenes laimi un labklājību. Nevienā skolā to apgūt nevar,bet vecvecmāmiņas diez vai būs atstājušas dienasgrāmatas. Atliek tikai Vēdas,vai gudrs un ļoti pacietīgs vīrietis,kurš gatavs uzņemties nepateicīgo izglītošanas darbu.

saulite34  AivarsN,arī tiem brīvajiem cilvēkiem ir bijis smagi un grūti jāstrādā,lai būtu paēduši un apģērbusies ,tā tikai tev te ir daudz brīva laika slinkot un caurām dienām savus murgus rakstīt,un tev pašam jāiemācās vienkāršas lietas,tad te nevajadzēs čīkstēt caurām dienām par savu grūto likteni.

AivarsN  Es jau arī mācos,kā savu dzīvi padarīt vieglāku un interesantāku. Pirmo gadu apstrādāju savu dārzu bez tehnikas. Viss aug lieliski un pārstrādājies arī neesmu. Bet vēl ir tik daudz seno zināšanu,kuras gribu pielietot ikdienā! Bet visam jau savs laiks.

saulite34  Tev taču ir tik daudz brīva laika un tik maz zemes,ka tehnika nav vajadzīga,tikai ražu neaizmirsti visu novākt.

AivarsN  Nav jau nekas daudz, tikai 22 sējamās kultūras. Pārējo dārzu aizņem augļu koki un ogulāji,kuri tik daudz darba neprasa. Taču savām vajadzībām visu izaudzēju bez kādām papildus izmaksām un jāpērk nav. Nu labi,ne visam biju ievācis sēklas,šogad būšu čaklāks. Taču ja es strādātu ar tehniku,minerālmēsliem un visu to,ko liek tā saucamā modernā lauksaimniecība,tad tiešām būtu izdevīgāk visu nopirkt veikalā. Ja industriālā lauksaimniecība netiktu lobēta,to sen jau būtu izkonkurējusi dabīgā lauksaimniecība,kura nav nekur pazudusi arī negodīgajā sacensībā. Var jau internetu lietot tikai izklaidēm. Bet tik pat labi ar to var piekļūt informācijai,kuru neatrast oficiālajos informācijas avotos, lai pilnveidotu sevi un uzlabotu dzīves kvalitāti. Var jau arī iegūt nepieciešamās zināšanas stipras un laimīgas ģimenes izveidošanai. Taču to lai mācās jaunā paaudze,tai tas ir ļoti aktuāli.Man jau ir bērni un mazbērni, kuriem jāveltī daudz laika un uzmanības. Ko nu es vairs noņemšos ar svešu,nejauku sievieti,kura nevienam citam nav derējusi.🤔

Vizmonta  /tikko izmet miskastē dienišķo korespondenci no aivara/

saulite34  AivarsN,pirms tu ar tādu nicinājumu izsakies par sievietēm,labāk pats uz sevi paskaties,gudrai sievietei arī nav nekādas vajadzības ar tādu kā tevi,svešu un nejauku vīrieti ņemties un dzīvot nabadzībā,un ,kuru vēl piedevām jau trīs sievas pametušas.

Kurts69  tie kas sūta vēstules ar piedāvājumu nodrāzties, tieši to domā un grib. Tas nav naudas pelnīšanas veids un ar prostitūciju tam sakara nekāda nav. Tas tāds vīriešu iedzimtais racionālisms. Uzreiz ķeras pie lietas.
Un nav jau tā, ka sievietes nesūtītu līdzīgas vēstules. man piemēram šeit no vīriešiem seksa piedāvājumu vispār nav bijis, bet no sievietēm gan:D, tāpēc mana statistika rāda, ka tādas vēstules sūta beibes:)

rihtigais  Nepatīk lasīt garus tekstus - laikam laika zīme :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu