Veiksmīgas iepazīšanās priekšnosacījumi

Vai jūsuprāt ir kādi apstākļi, kuru ietekmē varētu pieaugt iespējas iepazīties ar sev tīkamu cilvēku? Piemēram - regulāras pastaigas parkā, pucēšanās, vienmēr sejā smaids, piektdienas vakaros tusēšana klubos utt. Varbūt apkopojot idejas var palielināt izredzes un patukšot Oho dīkdieņu rindas?

Karkade  Vienai daļai cilvēku ir tendence citus nosodīt, apsaukāt,tikai tapēc, ka nerīkojas, nedzīvo un nedomā kā kā ir,, pareizi,,. Pasaule ir krāsaina, arī cilvēki. Ja cilvēks nestrādā no rīta līdz vakaram, tad skaitās dīkdienis? Padomju laiku domāšana. Varbūt viens otrs te oho biežāk ieskrienot pelna vairāk, nekā tas, kurš aizņemts darbos. Un kurš var noteikt to vai te drīkst vai nedrīkst atrasties, kur nu vel kā ir pareizi vai nepareizi dzīvot.

Karkade  Tad jājautātā- kādas attiecības autore domā ir veiksmīgas? Cik cilvēku tik saprašanu.

C_hloe  :D katrs otrais aicina uz velorandiņu :D tas tagad trendā. Banāli un garlaicīgi manā skatījumā:D bet, mēdz būt atšķirīgi izteikts aicinājums un es piekrītu pat tādam formātam.
Bet visa pamatā ir vēlme iepazīties.

almants  Par tiem dikdieniem tad ir tada cilveku kategorija kura nemaz negrib iepazities vai nu uzstada sev tadus kriterijus kur ar tadiem nemaz seit nevar but. Vini vienkarsi neapmekle sadus portalus. Vajag drusku nolaisties uz zemes un saprast ka mes seit neviens neesam ideali katram ir savi defekti citadi mus seit nebutu. Un kaut vai minimali sakt cienit vienam otru un kaut vai atbildet uz vestulem kaut ari cilveks neskiet istais.

Raivis_1977  Iepazīties toč nekur nevar ... Tas ir jau iziets lauciņš! Piedodiet! Visi iepazīstās tikai caur blatiem! Vel retāk varbūt kādā darbā ...
Vai ir vēl kādi piemēri tam?? ... Gaidu kādu atbildi šim gadījumam ...

Agate24  Kurš tad iepazīstas ārpus interneta? Nevaru iedomāties. Piemēram, autobusa pieturā vai veikala rindā.

Raivis_1977  ir vienmēr labāk tur kur mūs nav ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu