Veiksmīgas iepazīšanās priekšnosacījumi

Vai jūsuprāt ir kādi apstākļi, kuru ietekmē varētu pieaugt iespējas iepazīties ar sev tīkamu cilvēku? Piemēram - regulāras pastaigas parkā, pucēšanās, vienmēr sejā smaids, piektdienas vakaros tusēšana klubos utt. Varbūt apkopojot idejas var palielināt izredzes un patukšot Oho dīkdieņu rindas?

DanaL  Manas labākās iepazīšanās bijušas draugu draugu/paziņu tusiņos

RRAGANA  Saullēktā nevajag iepazīties.
Saullēktā vajag dziedāt!

SpoguliitisTM  Arii te var sastapt sev tiikamus cilveekus (abpuseeji), ar kuriem ir patiikami komuniceet. Komuniceet arii citur, aarpus virtuaalaas vides.

SpoguliitisTM  To 16:45 Veelmes... iespeejas... pasha riiciiba... :)
Man personiigi iesaakums ir te. Bet piekriitu arii Aivara saciitajam.

sauljuks  Nu mana jaunākā pieredze liecina, ka atliek nopeldēties jūrā īsi pirms vētras un - olalā - iepazīšanās uzskrien virsū! ;) :))

Pludmale bija gandrīz tukša, nepeldējās neviens. Nu tā man tajā brīdī šķita, kad bridu jūrā...

sauljuks  Kurts69, /nosarkst/ klau, kā uzminēji?
Tā bija nūdistu pludmale un kas gan var būt labāks par viļņiem pirms vētras, kad nekas netraucē tos izbaudīt?! Tiesa gan, tā rīta turpmākie notikumi gan bija pārsteigums! ;))

krumuzagis  ko lai dara?

Tinte  Te var disertāciju aizstāvēt, spriedelējot par iepazīšanās vietām, veidiem un laikiem, vienalga notiks kā teicienā:
"человек предполагает бог располагает".

Felde  15.28 par to jau runaju,ja butu godiigi-taadu masku nemaz nebuutu! -Tas no fantastikas... :)
Sobrid,kad iepazistamies,visi tik labi,tik tiiritik kustiigi un lustiigi.... un kur rodas tie slinkie,netiirie kretiini? :) No seerijas,virietis apprec princesiiti-un kaadu dienu,pamostas blakus raganai....

mairita1971  Tikai te var izprast cilvēku.Veikalā un citās vietās saskaries tikai ar ārējo veidolu.Tā ka dodu priekšroku sarakstei.

aktiva56  Peldos plika,bet neka........

Vizmonta  Ledus hallē lielākas iespējas, nekā bibliotēkā, fakts. Jaunībā gluži ka Anekdošu šovā mēdzu iepazīties vilcienā, līdz diezgan labi pieslīpēju atklanīšanās iemaņas / Vislielākā muļķība esot teiciens-Kāds es toreiz biju muļķis!:))
Bet tēmas sakarā mana pārliecība ir, ka skaistu cilvēku pamanīs visur. Un otrādi.

Paula6  Priekšnoteikums ir tikai viens - interese un vēlme iepazīt šo cilvēku, sarunās un klusējot atrast vienojušos dzīves momentus, nezaudēt nekādos apstākļos interesi par otru, tad nekādu citu apstākļu ietekme nebūs vajadzīga.

av2  Ok, ok. Labi...biezzi vien kopeejas intreses hobijus veido noturiigas iepaziissnaas. Arii...likteniigaas. Piemeeram, laizzot ar moci vari pilniigi nejaussi satikt kaadu meiteni, kas arii laizz ar moci. Vai kalnos sleepojot, vai veel ko patiikamu darot. Pat braucot ar autinnu pa ielu. Visapaar, tas ur liels pluss, ja saskan hobiji , arii tehniskie.

Avatars30  Nav prieķšnosacījumu! apriori!

Mekleeju_viiru  Lielveikalā !!! Rimčikā vai stokmanī ! :) Pašiem jābūt atvērtiem sarunai un ne akmens sejām.
ja vīrietis ir bailīgais tad gan... atliek vien filozōfēt kā būtu, ja būtu.

C_hloe  Tikai tad, kad skaidrs, ko īsti gribam, ir iespējams realizēt.
Protams smaids un labs noskaņojums piesaista vairāk, bet es ticu arī nejaušības principam

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu