Kāpēc latviešu sievietes precas ar ārzemniekiem

Ilgākā laikā esmu novērojis, ka daudz vairāk ar āŗzemniekiem precas latviešu sievietes nekā vīrieši. Tātad, tas nav globalizācijas efekts. Kas ir tas dzinulis, kas jaunas sievietes mudina par dzīvesbiedriem izvēlēties ārzemniekus, par ar pasaules otrā galā dzīvojošiem, citu kultūru un reliģiju pārstāvjiem?

Avatars30  Lai ka sieviete mīlētu latvju bāliņu,tomēr daba to irveidojusi tā,lai būtu stabilitāte un tada vai citadā ārzemniekā viņa šo stabilitati saskata vairāk ,nu un tad protams arī laulība!

druskupagrozishos  Ārzemnieki neatļaujas sievieti apsaukat par tanti pat 70 gados, prot teikt komplimentus, nebaidās būt laipni, ar prieku un pateicību cenšas sievieti iepriecināt. Mūsu vīrieši ir lieliski, tomēr attiecībās mēdz būt ciniski (sievietes arī) un notiek nepārtraukta cīņa attiecībās. Gudram vīrietim ir viegli pakļauties, kompleksu nomaktajam un ciniķim - neiespējami.

Avatars30  Muļķības,tas varbūt Šveices itāļu kantonā tādu teātri spēlē,nosauks ne tikai par tanti ,tas nav būtiskais,būtiskais ir tas ko iepriekš teicu un ar gudrību arī te nav nu nekāda sakara.

ube  Avataram taisnība. Ārzemju vīrieši ir stabili un atbildīgi, uz viņiem var paļauties. Tieši tas, ko meitenes gaida no vīrieša ģimenes veidošanai. Tāpēc tos arī iemīl. Latvijā tādu maz, bet labu meiteņu daudz.

Karkade  Kapēc tikai jaunas sievietes? Un kādas ir jaunas? Kurā brīdī ir vecas? Pensijas vecumā, pāri 70?Viens no iemesliem jaunākām, manuprāt ir tas, ka nav valodas barjeras, ir iespēja komunicēt angļu valodā,ir iespēja dotos ceļojumos, darba meklējumos, strādāt ārzemēs, kur iepazīstas. Cittautieši dzīvo arī Latvijā. Arī krievi nav latvieši.

Karkade  Viens no galvenajiem iemesliem, uzskatu ir tas, ka cittautieši ir izlēmīgāki, uzdrošinās, riskē un ja sieviete patīk, tad rīkojas, nevis gari domā. Latviešu vīrieši, tie, kuri nav trūkuma cietēji, 10reizes pārdomās, izdevīguma meklētāji, tad pa tālu dzīvo, tad nav laika, bērni traucē, katram savas mājas, darbi un vel sazin kas. Nekāda izlēmība, muļļās attiecības gadiem, vāvuļos ilgi.

Jason  Acīmredzot, cer uz labāku dzīvi...

derevnja10  Mūsdienu sievietei vajag visu, gatavu un uzreiz. Pasarg dievs, būs pašai rokas jāpakustina, manikīrs nokritīs. No tā ar izriet, labāk skābs piens ledus skapī, nekā govs ķēķī.

Karkade  Cittautietis teiks... Es tevi mīlu, precu un dzīvosim kopā, kamēr latvietis rakstīs dzeju, ilgi domās vai tas viņam ir izdevīgi, vai var atļauties. Ne jau visas sievietes ir slinkas, ar gariem nagiem cacas.

Dvinsky  @miglaina_plava - "Uz vienu vīrieti 10 gribošas sievietes" ... lūdzu parādi man, kur viņas ir. Man ar kādām 3 gribošām pietiktu + sieva :D

SpoguliitisTM  To 01:33 Taam kuras uzskata, ka nav - no manas puses ir arii atbilstosha attieksme. Njemiet tur kur ir.

ube  Mīlestībai nav robežu. Un tagad pasaule ir atvērta, paveras daudz iespēju....galvenais, lai ir laimīgi un dzimst veseli bērni...

derevnja10  Nedaudz piemirsās. Vācu ģimenes idille. Brīvdienās sasēdina ģimeni mašīnā. Izbrauc uz pilsētas ringu. Pastāv štavos, iebrauc piemīztā parkingā atēst līdzpaņemtās maizītes un uz mājām. Redzēts n-tās reizes......:D:D:D

preilene  Vairs nav nozīmes, no kuras valsts otrs cilvēks – pasaule ir palikusi tik maza, ka viegli sasniedzams jebkurš nostūris. Sieviete izvēlas to, ar kuru pievilkšanās abpusēja un kurš viņai izrāda savu interesi.

Kurts69  acīmredzot citu valstu vīriešiem piemīt tas, kas brīvajiem vietējiem pietrūkst. Vai zināmai daļai sieviešu šķiet, ka citur būs labāk. Kā rāda prakse, tad mēdz būt visādi.

AivarsN  Vai tikai vienai otrai nav tāpat kā ar tiem sunīšiem? Ar vietējo bezšķirnes kranci neērti iziet sabiedrībā,lai cik tas arī būtu labs kā suns. Taču ar kādas retas aizjūras sugas suņa parodiju,viņa visur varēs doties ar lepni paceltu galvu un lielīties draudzenēm.

Chris1986  nu ja - senči izcīnīja brīvības cīņas par Latviju, atdeva savas dzīvības, a sievieC tagad ar vieglu roku aizmēž latvju tautu vēstures mēslainē - pilnīga bezatbildība un galējs egoisms

ube  Lasot šejienes dažu veču dumības, vēl vairāk saprot kāpēc meitenes tā dara.

Chris1986  nē, nu, ube, tipiski sieviešķīgi - argumentāciju aizstāt ar apsaukāšanos - ".. un nav nekā jauna šai pasaulē" :D

preilene  Visur ir lieliski vīrieši – gan Latvijā gan ārpus Latvijas. Vienkārši tagad Latviešiem nav vairs nekādu bonusu tikai dēļ tā, ka viņi ir Latvieši – ok, varbūt starp vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuriem ar valodām problēmas. Bet cilvēkiem zem 40 ir vienalga, kādā valodā ikdienā sarunāties, kurā pasaules valstī dzīvot – ja ir brīnišķīgs partneris.

Un šaubos, ka ir kāda sieviete, kura lepojas tikai ar to, ka partneris Latviešu valodā nerunā (tas par Aivara komentāru). Vismaz es lepojos ar partneri, ja viņš ir izskatīgs, veiksmīgs, kopts un jauks pret mani. Un man ir pilnīgi vienalga, kādā valodā viņš runā. Protams, jaukāk būtu, ja partneris būtu Latvietis, bet ja nav, tad nav – jāskatās citur.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu