Kāpēc latviešu sievietes precas ar ārzemniekiem

Ilgākā laikā esmu novērojis, ka daudz vairāk ar āŗzemniekiem precas latviešu sievietes nekā vīrieši. Tātad, tas nav globalizācijas efekts. Kas ir tas dzinulis, kas jaunas sievietes mudina par dzīvesbiedriem izvēlēties ārzemniekus, par ar pasaules otrā galā dzīvojošiem, citu kultūru un reliģiju pārstāvjiem?

laukroze  tak statistika liecina, ka LV vīriešu visām nepietiek, tāpēc ar precas!!!
skaidrs , ka nākotnē latviešus piemeklēs lībiešu liktenis..:(

burleska  Nezinu. Nevienu, kas būtu apprecējusies ar ārzemju vīrieti un kam varētu šo jautājumu uzdot, nepazīstu.

Kurts69  "tak statistika liecina, ka LV vīriešu visām nepietiek" - 2018.gadā vīriešu 46%, bet sieviešu 54%. Nav jau tik diža tā atšķirība. laikam jau vairāk šoreiz ir runa par kvalitāti...

meenesgaisma  Jo ir vīlušās latviešos. Bieži vien ārzemnieki labāk pauž savas jūtas, apber ar komplimentiem, daļa nav skopi, ir galantāki, nesūdzas par dzīvi. Iet un iekaro latvieti ātri, uzreiz. Tas tā, kas no citām ir dzirdēts.

DanaL  Atslēgas vārdi nav "ārzemnieks", bet tas, vai viņš tai sievietei foršākais.
Un jā, ķipa tie "gudrie džeki", kuri. .."tādus ap pirkstu neaptīs un smadzenes neizskalos - ātri tiks noliktas pie vietas ", kāda mārrutka pēc tādi sievietei būtu vajadzīgi??? Sievietei vajag normālu ğimeni, nevis kaujas lauku, kur kādam kāds jānoliek pie vietas.

Kurts69  re ku Māris Štrombergs atbraucis uz Latviju ar glītu meiteni, kas nav latviete. Laikam jau abu dzimumu pārstāvji nav neaizvietojami. Tāda nu tagad tā dzīve...

SaulLi  Dana, ko nozīmē normāla ģimene? Vai tāda, kur sievietes vislaik uzstāda noteikumus? Vai tāda, kur ir tā, kā vīrietis pasaka? Kādam vienmēr jāpiekāpjas, un pieredze rāda, ka sievietēm LV to ir grūti izdarīt.

AivarsN  Pēc tiem modernajiem rietumu principiem,jau pat teorētiski normāla ģimene nevar būt. Mūsu tālie senči lieliski zināja,ka starp vīrieti un sievieti ir vairāk atšķirību, kā kopīgu īpašību. Tāpēc veidojot ģimeni,tas viss tika ņemts vērā. Pēc modernajiem rietumu principiem,abi dzimumi ir novienādoti un tāpēc nespēj pilnvērtīgi pildīt savas funkcijas. Tur arī iemesls dzimumu kariņiem.

DanaL  SaulLi, man žēl, ja tev nav gadījies redzēt ğimenes, kur valda savstarpēja cieņa un kur katrs pats, bez bakstīšanas un savstarpējiem kariem, zina savu vietu. Tieši tāpēc jau sievietes izvēlas ārzemniekus, lai nav uz visu mūžu jāpaliek kaut kādā karastāvoklī. Jo latviešu vīrietis diemžēl par citādu ğimenes modeli nekad nav pat dzirdējis.

preilene  SaulLi, par šo "Kādam vienmēr jāpiekāpjas, un pieredze rāda, ka sievietēm LV to ir grūti izdarīt." - nav jau problēma LV sievietēs vai LV vīriešos. Vienkārši, ja Tu esi izmēģinājis tik daudzas un konstatējis, ka Tev viņas neder, jāmaina medību vieta - tik vienkārši ;) Jo sievietes pašas par sevi ir foršas, tāpat kā vīrieši, bet nu nevar visiem derēt viens un tas pats. Jāmeklē atbilstošākais priekš sevis ;). Stipri šaubos, ka ar bisi uz mežu iesi lasi ķert ;)

Snowagain  Viss ir vienkārši - visas sievietes vēlas sev vīrieti koptu, materiālu nodrošinātu u.t.t.. Diemžēl šajā banānu republikā tādi ir aptuveni 10% no populācijas (ieskaitot vidusslāni). Un līdz ar to viņiem ir gandrīz bezizmēra izvēles iespējas, kas sievietēm nepatīk, jo nav stāvokļa noteicējas.
Tāpēc arī dodas uz ārzemēm (Rietumeiropa), jo tur ir daudzskaitlīgāks vidusslānis, kā arī neglītākas un feminizātākas sievietes. Bet nu jau ir jāiztur sīva konkurence starp čehietēm, slovākietēm, ungārietēm, kas arī devušās vieglākas dzīves meklējumos. Krievietes un ukrainietes ir atsevišķs stāsts.

laukroze  nu tieši tā, Viss ir vienkārši - visas sievietes vēlas sev vīrieti koptu, materiālu nodrošinātu u.t.t.. Diemžēl šajā banānu republikā tādi ir aptuveni 10% no populācijas ... tie , kurus jāvelk, vai ieķērušies mammai brunčos, kam tādi vajadzīgi.. statistika tik un tā te nepielūdzama, un tie daži % vairāk te neko nedod kurts!

mezmalis  12:56,

-Mans ir dzirdējis ,ka letiņpuikas ir vēl lielāki malači par ārzemniekiem - viņi iekaro meitenes zibenīgi - laiku netērējot un visu romantiku ietērp vienā daudzsološā teikumā - čaukāietkodariseksugribi?
Viņi nav skopi - mēdz arī kailbildes pievienot , bet dāmas tik izlutinātas ,ka nevar izvēlēties un pēc tam pie visa ,redz,esot vīrieši...

Letiņus nepāršaus neviens ārzemnieks , letiņš nezaudē laiku vienai pakaļ skrienot , viņš ekonomējot laiku uzreiz šauj pa harēmu...

Viņām komplimentus sagribējies - bet nedodat tiem mirstīgajiem sevi nemaz iepazīt , jo redz jāskatās uz visādiem pārpumpētiem narcisiem un viltus biezajiem ,no tiem komplimentus nedzirdēt kā savas ausis...

Viens otrs letiņš tik ātri apseglo gultas ,ka statistiķi nespēj izsekot ,tādēļ trūkst statistikas ,cik ātri tās dāmas tiek iekarotas - ir tikai dāmu izdomātā puse!

Izlepušas princeses neko vairāk nav pelnījušas ,kā kaut kādu rietumu kājslauķi , jo tas uz pieprasījuma darīs visu ,ko vien šim prasīs , jo redz tāda laime rokās iekritusi - viena latviešu mātes meita!

-Kad es no visas sirds sāku apbērt ar komplimentiem ,tā pretī nākas dzirdēt - ko glaimo? Tā ka pāriet visa gribēšana , retā tikai spējīga komplimentus uzklausīt...

Mums ziemeļniekiem tāda daba , nu nebūsim nekad tik atvērti kā dienvidnieki , vai dienvidnieku piebāztie rietumi!

williii  nezinu nevienu veci,kas par sievu panemis negierieti,bet siev.no negieriem neatsakas! Paradoks, vai liela milestiba?!

Tinte  Kāpēc precas? Nu laikam tāpēc, ka bāleliņi nav sajūsmā par pastaigāšanos līdz altārim vai dzimtsarakstu nodaļai. Uzskata, ka "zīmogam pasē" nav nekādas nozīmes. Redz, ka ir gan.

Kurts69  Tinte, Tu tiešām tici, ka tas zīmogs kaut ko mainīs? Piedod, bet tās ir muļķības. Ja vīrietis nevēlas precēties, tad pat ja viņš to izdarīs, savā būtībā no tā nemainīsies. Galu galā, netrūkst piemēru, kad dažādi kadri, kam vajag iegūt iespēju dzīvot ES ir gatavi skriet pie altāra palēkdamies. Un ko tad sieviete no tā iegūst? Domā ideālu vīru un laimīgu dzīvi? Atļaušos apšaubīt.

rihtigais  Latvijā, vispār Baltijā ir skaisti cilvēki, kāpēc, lai nepatiktu ārzemniekiem. Domāju, ka primārs iemesls tomēr ir nodrošināta dzīve. Trakākais bezprāts ir, kad latvietes sapinas ar musulmaņiem, tas ir vāks.

DanaL  Kur tev, rokons , tāda statistika? Es tikpat pārliecināti varu pajautāt, kāpēc latviešu vīrieši tik kāri uz krieviešu precēšanu?
Iespējams, ka mēs mentāli neesam radīti viens otram, latviešu vīriešiem vairāk piemērota krievu mentalitāte, bet sievietēm - rietumu?

rihtigais  Krievietes zažigaet. Man draugs apņēma divas sievas, protams ne uz reiz :) esmu pārliecināts, ja precētos trešo X, tad arī būtu slāviete

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu