Vai dzīvnieku mīļi ir arī labāki cilvēki? Vai tiešām ir tik liela atšķirība?

Letija  Domāju jau , vai tad iztiksim bez Hitlera pieminēšanas?!

Bet, interesanti - daudzi uzraksta pētījuma cienīgus apcerējumus, tā vietā, lai vienkārši saprastu to, ka nepieciešams ir palīdzēt dzīvnieciņam un mazam bērnam, glābt viņu dzīvību, ja viņi nonākuši tādā situācijā (kur parasti ir iesaistīti "mīļie" līdzcilvēki ar savu bezatbildīgumu un nežēlību).

Nevis salīdzināt suņus un kaķus ar maziem bērniem (Geisha!).
Starp citu, tieši bērni ir jāaudzina izturēties ar cieņu un mīlestību pret visu dzīvo radību, lai neizaug par vienaldzīgiem un cietsirdīgiem subjektiem.

kosrem  Ir labi, tikai no ārpuses. Dzīvoju rajonā kur katrā sētā ir no 1-5 suņi. Daudzi tiek pieķēdēti un turēti tikai signalizācijas zvana funkcijai. Kaimiņiene bez mūsu piekrišanas savāca rejošu krančus no personām, kas gribēja tikt no tiem vaļā. Un tagad no5-6 rītā līdz 10 vakarā jāklausās suņu rejas. Pēc ģīmja redzams, ka pati nelaimīga. Bet laikam jau saņem kaut kādu naudiņu par pansiju.
Otrs kaimiņš tur lielu suni,- saka skolojot, socializējot, bet reāli ir ko nolamāt, kājām nospārdīt.
Vēl viena kaimiņiene tur divus sīkuļus, bet voljērā patstāvīgi tur lielu suni, kurš netiek pat uzrunāts. Vienā no vetārstu apciemojumiem suns, jauns gados, izčibēja. Un visiem stāsta, kā viņa mīl sunīšus.
Esmu ,,vissliktākais,, suņa turētājs. Uzturu pienākuma pēc. Māju jāsargā. Bet ēd labāk par mani. nekādu voljēru, nekādu ķēžu, pat kala siksnas nav. Par rakšanu un puķu apčurāšanu rāts netiek.
Viss pakārtos pēc viņa ritma. Ēšana pēc grafika, 3 reiz dienā. Speciāli gatavojam. Dara ko grib. Pat es nevaru atļauties daudz no tā, ko sunim drīkst. Vārdu sakot luteklis. Mēs dzīvojam pie suņa, nevis otrādi.

sisqo  Atcerējos vienu intresantu bildīti...
https://spi4.itvnet.lv/upload2/articles/78/784080/images/Uzjautrinosas-bildes-12-12.jpg

Geisha  Dzīvnieks nenodos? Hā!!!! Jāsmejas. Man bija dalmācietis. Nodevējs.
Vācijā uz ielas redzēju tikai vienu kaķi. Vienu ar siksniņu. Pagalmos dzīvo zaķi nevis klejojoši kaķi. Mazs kaķēns maksā 80 eiras (ideja biznesam).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu