Alimenti.

Jautājums vīriešiem. Ko Jūs domājat par alimentu maksāšanu savam bērnam, vai nemaksāšanu? Cik jūs maksājat? Atbildes liecinās kas Jūs esiet un kādi.

kruela  AivarsN ......beidzot varat pastāstīt kāda tad ir vīrieša loma ģimenē!!!!!!!!

AivarsN  Varbūt diskusijas PA man ir paņēmiens jaunapgūto zināšanu un atklāsmju pārbaudei un nostiprināšanai? Ikdienā strādāju fiziski un ne jau visu laiku prāts ir piesaistīts darbam. Tāpēc ir pietiekami daudz laika apstrādāt citu informāciju. Un darba pārtraukumos pietiek ar dažām minūtēm,lai te ko iekomentētu.
Kruela,pat vīriešu lomas galvenos punktus būtu pagrūti izklāstīt vienā komentārā. Tas taču ir viens no galvenajiem vīriešu dzīves uzdevumiem. Jau par bērnu audzināšanu vien vajadzētu vairākas lapas pierakstīt. Kur nu vēl visas attiecību nianses un jomas,par kurām vīrietim vajadzētu uzņemties atbildību,ja reiz tradicionāli viņš ir ģimenes galva. Lai gan man pašam tas vairs nav aktuāli,vismaz jaunākos dēlus gribu sagatavot patstāvīgai dzīvei,cik vien labi to spēju. Sagatavot skolas gaitu uzsākšanai,man izdevās teicami. Taču ar dzīvi nav tik vienkārši. Ja pašam šis tas nav izdevies,tad kāpēc lai viņi pieļautu tās pašas kļūdas? Mātes nekad neizaudzinās savus dēlus par pilnvērtīgiem vīriem. To var paveikt tikai tēvs. Un patiesībā jau arī meitu būtu jāaudzina tēvam. Kā māte var zināt,kādu sievieti patiesībā vēlas vīrietis? Ja meita nav pietiekami labi sagatavota sievas lomai,tad vismaz vēdiskajā kultūrā pie tā tika vainots vienīgi viņas tēvs,kurš bija vienīgais atbildīgais par bērnu audzināšanu. Šodien bērnus parasti audzina tikai sievietes,gan mātes,gan skolotājas. Tāpēc jau sabiedrība degradējas,bet tiem,kuri šo bardaku noorganizēja,tāds rezultāts arī bija plānots.

Pilskungs  Neko nemaksāju.

av2  Un cik ir mazbeerniem jaadod, a?
Aptaujas te , ibj...:(

SKUTERS  Pēc šķiršanās līguma maksāju 30% no algas. Bija noruna, ka es maksāju it kā jaunākajai, kura mācās Mediņos, bet bijusī palīdz vecākajai beigt Stradiņus. Pēc kāda pus gada es uzzinu, ka vecākajai viņa nedod ne kapeikas, bet jaunākajai nedēļā dod 7 eiro nedēļā. VTF! Rīgā! Uzturam 7 eiro nedēļā! B...ģ! Bērns badojas, bet viņa tusē gandrīz katru dienu. Sacēlu skandālu, parādīju meitai cik es alimentos pārskaitu un uz kādu laiku viss pieklusa. Šomēnes atkal bijusī mēģināja apzagt savu bērnu, jo sataisījās uz kūrortu, pat nepadomājot, ka meita šobrīd ir pie manis un es parādīšu rēķinus. Suka! Maijrozīt, manu alimentu bērnam pietiek ar atliektiem galiem un es negribu apmaksāt kucei Rīgas izklaides un kredītu par dzīvokli. Kādas konfektes! Un kā tad ar otrās puses ieguldījumu? Ja jau nolēma dzīvot šķirti, tad bērnu apgāde uz pusēm.

Tessa  akdies, cik jus esiet noželojami. labi, ka ir oho. citadi nezinatu, ka ir tadi "stipra dzimuma" parstavji. nesaukšu nikos, bet tak skaidrs, par kuriem es.

SKUTERS  Tessa, sūkā pi...pi! Nožēlojamas ir kuces, kuras dzīves realitāti smadzenēs nomaina ar TV redzēto. Fināls vienmēr būs viens.

Tessa  Skuter, tava fraze ljoti daudz ko par tevi pastasta. normalu sievieti tev neredzet ka savas ausis. paldies diestesam, ka mans bijushais viirs ir adekvats cilveks un mums nevajadzeja nekadus papiirus, liigumus vai tiesas, lai vinjsh dotu bernam naudu. nestados prieksha, ka man butu berni no tamliidziigiem jefinjiem.

Dvinsky  Atbildes liecinās kas Jūs esiet un kādi - visa sāls ir šajā tekstā :D

SKUTERS  Tessa, normālu sieviešu jau arī tik pat kā nav. Vīriešus ar adekvātu dzīves uztveri sastopu ik uz soļa, bet sievietes... Nu tā ir, kā ir. Es jau arī īpaši nemeklējos. Portālā pierakstījos pēc draugu uzstājības, ne uz ko īpaši necerot, bet tie čati kaut kā ievilka, jo ne kur citur soctīklos nepiedalos. Normālas sievietes man raksta diezgan bieži, tikai problēma ir tajā, ka viņas dzīvo 100- 200 km no manis un darba specifikas dēļ es nevaru kursēt tādos attālumos bieži. Attālums attiecības nokauj, bet Tu Tessa sūkā pi...pi!

SvKurmjakgs  vot dīvainas radības tie vīrieši, sapazīstas, saprecas, sataisa bērnus...un tad kā no plaukta nokrituši, izrādās to visu darījis ar kuci.
tad ko, varbūt pats tik ar 3,14mpi spēj domā??? Ja jau sapinās ar kuci!


a kā, tēviņi, un cik daudz jūs iesaistaties bērnu ikdienā?? Cik skolas sapulces apmeklējat?
esmu bijis skolas sapulcēs, tur par no ģimenēm reti kad tēvs ierodas, kur nu vēl no šķirtajām ģimenēm!
bērns nav tikai uturlīdzekļi! un uzturlīdzekļi nav tikai apģērbs un bonbonkas!
tas ir arī dzīvojamās platības daļa, par kuru ir jāmaksā, tas ir ūdens ko bērns patērē utt

Piparkuka  AivarsN- sieviete šķiroties nedomā par alimentiem, bet drīzāk par savu nākamo turpmāko dzīvi. Kā arī bieži vienkārši nekādus alimentus neviens oficiāli nemaksā- vienkārši viņš uztur, palīdz, dod visu ko saviem bērniem. VISU mūžu. Ne sievai, bet dod bērniem.
Sieva īstenībā par to nedomā...

Piparkuka  SKUTERS ir pats tas, kā viņš apsaukā sievietes.
Nožēlojami.
Vispirms padomā par to, ko TU savai sievai NEDEVI! Un kā viņu neapmierināji.

Piparkuka  Tieši tā- tēvs visu ko dara bērnu labā, ko viņiem savajagās un palīdz viņiem, viņu nu jau ģimenēm. Kaut ko vajag- paprasīs tētim. Braukā ar tēti, dara visu ko kopā utt. Kā 5 gadiņos, tā 30 gados:) Un tētis arī gāja uz visām vecāku sapulcēm un tml.
Šķiet, ka biju apmēram 1 vecāku sapulcē.:)

(nabaga sievietes, kam bijuši/ir tādi vīri, kā te....)

kruela  ....ārprāc.....un šitie sevi vēl lepni dēvē par vīriešiem???????

Laila14  Daudzas sievietes ir izaudzinājušas bērnus bez alimentiem.Lepnums nepieļauj ņemt ziedojumu.Ja nav ,tad nav.Bērnam nemaz tik daudz nevajag,ja viņu pareizi audzina.Nav ko lutināti un pirkt liekas mantas.Sieviete vienmēr atradìs iespēju papildus nopelnīt,un izaudzināt savus bērnus.Es nekad neko neesmu lūgusi un gaidījusi no citiem.Paļauties vajag tikai uz sevi.Un..berni parasti izvēlas vecākus un dzimst mīlestība.Tas .. starp citu no vēdām. Vajag piedot cilvēkiem un atlaist..naidu un dusmas.Dzīve turpinās..un ir jauki dzīvot saticībā un miera ar savu iekšējo Es.

siikaa16  Ir sievietes, kuras nemaksā alimentus. Sievietes, kuras kontrolē vīrieti, neļauj satikties ar bērniem. Vīrieti apvārdo, lai bērns pēc iespējas mazāk dabūtu. Ka tik pašas bērniem būtu vairāk, jo vīrietim jārūpējas par viņas bērniem.

SKUTERS  Piparkūka, es savai sievai apmaksāju studijas, pa to laiku pieskatīju meitu un beidzu mājas būvi + pelnīju tam visam. Tā ka sūka, suka! Jums pat ne mazākās sajēgas nav, ko vīrietim maksā jūsu uzturēšaņa. Ka tik nadziņi salakoti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu