Kā domājat,cik daudz vīriešu audzina varbūt pat ne savus bērnus?

Kādam manam manam paziņam bija tāda situācija ka dzīvoja ar sievu un bija viņiem 3 bērni.Tad nu dzīvē gadījās tā ka čomaks iemīlēja citu dāmu un no sievas aizgāja,bet nu par bērniem protams rūpējās un alimentus maksāja.Ar jauno dāmu arī šamie sagribēja sīko,bet lai kā centās nekas nesanāca.Aizdomas krita uz dāmu ka vrb viņai kaut kas nav kārtībā,jo šamam tak iepriekš jau bija 3 sīkie,nu dāma aizgāja pārbaudīties un viss kā izrādijās bij ok.Tad pārbaudīties gāja čoms,kaut par sevi bija 100% pārliecināts,jo kā gan citādi būtu uzradušies 3 sīkie,bet liels bija viņa pārsteigums ka izrādijās ka viņam vispār sīko nevar būt-(neiedziļināšos medicīniskās niansēs)bet fakts nu bija tāds ka viņam bija tāda diagnoze ka nekad sīkie nav varējuši būt.Tad jautājums no kurienes viņam pirms tam bija uzradušies aš veseli 3 sīkie?Čomaks ir šokā,jo ko darīt tādā situācijā-bērni ir iemīļoti,bet KĀDS TRIECIENS.Vai pēc taisnības viņam būtu jāmaksā alimenti?Un ja padomā-cik daudz ir vīriešu kas pat nemaz nenojauš ka audzina ne savus bioloģiskos bērnus?Vai arī maksā alimentus pavisam ne saviem bērniem?

elsa  Ticamības moments sižetam 0%. Lab, ar vienu kinderu onkuls var iekrist, bet ja ar trim, tad viņš ir auns un ko dara ar auniem? Kārtīci cērpj.

fargo  kāds tu mums... es pieņemu, ka tu savus ārlaulības bērnus, ieperinātus svešās ģimenēs un tos vīrus arī informēji par saviem varoņdarbiem, vai ne? vai tikai te plāties?

uzplanaledus  Bērnus mēdz ieņemt arī no svētā gara, cik zināms. Tikpat labi iespējams, ka kāds aktīvs spermatozoīds, kas neko nav zinājis par neauglību, atrāvies un paveicis savu uzdevumu.
Bet, ja nopietni, man arī ir zināms kāds stāsts, kur ģimenē auga 2 cita vīrieša bērni. Tas stāsts gan beidzās citādi, nosacīti laimīgi.
Tomēr vienmēr būtu jāuzklausa arī sievietes argumenti.

Skarlete  Nu filmas cienīgu sižetu Bumpis ir uzražojis!:)) Visi iesaistītie varoņi ir sava veida grūtā situācijā, katrs saņem to ko pelnījis.
A kas būtu ja Čoms jau sākumā būtu zinājis par savu neauglību??! Būtu viņam uzreiz visa dzīve sagruvusi... Sieva stipra - tādu informāciju nav viegli turēt slepenībā. Bērni, ne pie kā nav vainīgi, auga aprūpēti ģimenē. Jaunā dāma pavedināja precētu vīru, arī dabūja "ko gribēja". Galīgi nav informācijas par sēklas sējējiem, ja vien tas nav mūsu Langstiņš.
Šokā esmu par Fargo...ja bija drusku cieņa pret šo tēlu, tad vairs nav!

Samila  Vistulbāk ir tad, ja tas notiek ar Tevi, jebkurā lomā - tēva vai bērna!
Un nav ko Dievam lekt acīs, ja tā notika, tad tā arī vajadzēja ;)

hiacintee  situācija, ja reāla, tad diezgan incanta. par 1x saprotu, bet 3!!!!!!!!!!!!

kvarts  Ne jau tas ir tēvs, kurš uztaisījis, bet gan tas kurš uzaudzinājis un dzīvē palaidis... Var gadīties, ka bioloģiskais ātrāk uz ragaviņām uzsēdina un uz mežu aizvelk, bet "svešais"pat pēdējo kreklu novilks, lai par tevi parūpētos.

kur_tu_esi  Ja paskatās uz citiem zīdītājiem, redzams, ka pie vairošanās tiek mazs procents tēviņu, bet gandrīz katra mātīte. Sievietes vēlās vienus un tos pašus vīriešus, taču katrs vīrietis var būt pielaulāts tikai vienai un lielakajai daļai dāmu jāsamierinās ar ne tās augstākas kvalitātes tēviņu. Laulība drīzāk ir ekonomiska savienība, nekā bioloģiska. Galu galā katra organisma mērķis ir radīt vislabākos iespējamos pēcnācējus, krustojoties ar iespējami labāku partneri. Bet vīrieši ir gatavi radīt bērnus ar zemākas kvalitàtes sievietēm, jo viņiem tajos ir mazāk jāiegulda. Turpretim grūtniecība rada lielu slodzi.

siikaa16  Neatceros kurai, bet vienai no Krievijas imperatorei vecākais dēls (troņmantinieks) bija ar psiholoģiskām novirzēm. Viņa jautāja vedeklai, kādēļ nav viņiem bērni. Viņa atbildēja, ka viņa viņam neinteresē, viņam labāk patīk ar klucīšiem spēlēties. Pajautāja viņa vedeklai: "Kas tev galmā vīriešu trūkst?" Pēc tam piedzima jaunais troņmantinieks.

Felde  Nelasu gluzi visu,bet-viennozimigi,esmu viriesu pusee-ja berns nav biologiskais....virietim tas jaazina! Un alimenti nav jamaksa,ja tiesam nav vina. Ja virietis,kopa dzivojot iemilejis bernu,pienemis,tad ari paliidzes-ja kas....
Bet par savejiem-jaamaksaa!

rokons  Vispirms par pašu faktu. Ir jābūt izteiktai pataloģijai, lai apgalvotu, ka bērni nekad nav varējuši būt. Tad tas, ka 3 bērni viņu par tēvu atzinuši, ir vīrieša milzu ieguvums. Neviens necieš, jo nevar izveidoties alternatīva bijušajai/ esošajai ģimenei.
Par alimentiem - bērni virtuālā tēva rūpes un gādību novērtēs. Tas nekas,ka ar citu sievieti sasaistījies, bērni ir un paliek bērni.
Bet vispār man šī tēma liekas no vienas nesenas anekdotes uzkonstruēta.... :D

rihtigais  Vispār labi, ka ir bērni tam kam nevar būt :) Šis gadījums pēc atstāsta nepārliecina, jo tiešām pastāv DNS iespējas. Domāju, ka sabiedrībā šī tendence nav tik izplatīta, lai celtu nacionālu trauksmi.

Paula6  Ticamības % par 3 bērniem (nav zināms kāda vecuma) no cita vīrieša ir mazs, jo vīrietim varēja būt kādas veselības problēmas šai laikā vai arī var būt DNS noteikšanas kļūdas, viss var būt. Bet lai izprastu situāciju, tad var uztaisīt DNS (tagad ir ļoti daudz iespēju) kādam no bērniem pavisam anonīmi un nemanot. Vaimanāt par alimentu maksāšanu bērniem, kuri ne pie kā nav vainīgi, nav vīrieša cienīgi...šiem bērniem varbūt vēlāk pats teiks paldies.

langstinsh  nAV SPĒKA un intelekta komentēt.
Šeit ir tikai sarkani pirkstiņi.....................
Komunisma nav-tagadējā dzīve nav lababa.
Jaunu saimnieci dabūt nevaru!

nazis  Situācija kādreiz bija ļoti izplatīta. Pēc statistikas 10% vīriešu bija neauglīgi bērnībā pārslimoto slimību dēļ. Sievas prata, ne jau sava prieka pēc, šiem vīriem bērnus sagādāt.
Arī šajā situācijā sieviete dzemdēja bērnus savam mīļotajam vīrietim (un sev arī). Nebūtu izšķīrušies, nebūtu gribējis bērnus ar citu sievieti, dzīvotu laimīgi līdz mūža galam. Pārāk daudz zināt ir kaitīgi.

antikrize  Ir, ir tādas ģimenes, kur vīri audzina ne savus bērnus un paši to nenojauš. Ieteiktu DNS, sirds mieram.

abols23  Viens ginekologs stāstīja no savas prakses to,ka ļoti daudz sieviešu lūdz viņu,lai slimības vēsturē/ kartiņā/ ieraksta citu bērna ieņemšanas laiku ...

Epifanija  Tad jau būs ieņēmusi no svētā gara.. atkal viens pierādījums, kā večus var apvestt ap stūri, bet visas jau tādas nav, tikai tās, kurām ir liela piekrišana, ka pat svētais gars nevar atturēties...

langstinsh  Skarlet...Paldies-Atgriezi 1985 gadu.
Tas tāds ražīgs bija!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu