Kā domājat,cik daudz vīriešu audzina varbūt pat ne savus bērnus?

Kādam manam manam paziņam bija tāda situācija ka dzīvoja ar sievu un bija viņiem 3 bērni.Tad nu dzīvē gadījās tā ka čomaks iemīlēja citu dāmu un no sievas aizgāja,bet nu par bērniem protams rūpējās un alimentus maksāja.Ar jauno dāmu arī šamie sagribēja sīko,bet lai kā centās nekas nesanāca.Aizdomas krita uz dāmu ka vrb viņai kaut kas nav kārtībā,jo šamam tak iepriekš jau bija 3 sīkie,nu dāma aizgāja pārbaudīties un viss kā izrādijās bij ok.Tad pārbaudīties gāja čoms,kaut par sevi bija 100% pārliecināts,jo kā gan citādi būtu uzradušies 3 sīkie,bet liels bija viņa pārsteigums ka izrādijās ka viņam vispār sīko nevar būt-(neiedziļināšos medicīniskās niansēs)bet fakts nu bija tāds ka viņam bija tāda diagnoze ka nekad sīkie nav varējuši būt.Tad jautājums no kurienes viņam pirms tam bija uzradušies aš veseli 3 sīkie?Čomaks ir šokā,jo ko darīt tādā situācijā-bērni ir iemīļoti,bet KĀDS TRIECIENS.Vai pēc taisnības viņam būtu jāmaksā alimenti?Un ja padomā-cik daudz ir vīriešu kas pat nemaz nenojauš ka audzina ne savus bioloģiskos bērnus?Vai arī maksā alimentus pavisam ne saviem bērniem?

av2  Ja tu esi izaudzinaajis beernus, vinni lieli, savaas dziivees, viss iet labi, tad tu esi vinnu teevs, lai kas tur. Un arii beerni taa juutaas, un nekas tur neko nemainiis.Punkts.

Snowagain  ASV ir statistikas pētījums, tur šāds daudzums ir 30%. Pie mums varētu būt līdzīgi.

Dvinsky  Ļoti jau nesmuka rīcība no sievas puses. Vienīgais - ja zināja vai nojauta par vīra neauglību, tad gan viņu var saprast. Bet citādi - guli ar ko gribi, bet parūpējies, lai nav seku.

preilene  Stāstu, protams, esi izdomājis, jo:
1) par paziņu šādu informāciju nezinātu;
2) ja pārim ir problēmas ar auglību, pirmo vienmēr pārbauda vīrieti (ir tam savi iemesli).

Bet tas čalis, Tavs “paziņa”, tagad beidzot var sākt baudīt dzīvi – nekādu gumiju – vīrieša sapnis. Un arī bērnus neviens īsts vecis taču negrib, jo tie piesaista vienai sievietei (kaut gan ar šo eksemplāru kaut kas nebija lāgā – ceturto gribēja, neskatoties uz to, ka par trīs bērniem jau alimentus maksā).

Karkade  Jā ir zināmi gadījumi. Kamēr vīrs ārzemēs strādā, tikmēr sieva ar čigānu salaiž, vīrs atbrauc dzemdībās blakus pastāvēt, piedzimst čigānēns, pieņem, audzina, skolo un lutina. Ko svešiem spriest, nosodīt citu dzīves un ko vel skaitīt cik ir īstie, cik neīstie, cik adoptētie.

animato  Mani atbildēs šis tas pārsteidz. Proti tas, ka lielākās nosodītājas ir sievietes. Vīrieši/ izņemot Fargo/, uzskata, ka nav nekāds grēks izaudzināt cita vīrieša bērnus. Es arī domāju, ka tam vīrietim tomēr labāk lai šie bērni viņu par tēvu uzskata, nekā večuks paliktu vispār bez bērniem.
Vēl nesaprotu, kādēļ katrā topikā tik svarīgi uzzināt, ir tas konkrētais gadījums no dzīves, vai tomēr nav. Nu kāda tam nozīme. Ja šis nav iepazīšanās portāls, bet kaut kas līdzīgs Cālim, kādēļ nevar tāpatās apspriest kādu tēmu.

burleska  Iespējams, tā sieviete vēlējās bērnus, ilgi nespēja sagaidīt un apzināti pieņēma šādu lēmumu, lai neievainotu vīra pašapziņu un saglabātu ģimeni. Ļoti iespējams, ka tas tiešām liecina par to, ka viņa to vīrieti patiesi mīlēja, lai cik absurdi tas nešķistu. Esmu dzirdējusi stāstu no tāda donortēviņa, kam bija pat laikam 3 tādi bērni, cik atceros, kad viņš bija izpalīdzējis visādās situācijas sievietēm. Ar nosacījumu, ka viņš nekad piestādīs nekādas pretenzijas uz tiem bērniem.

preilene  Es arī zinu gadījumu, kad vīrietis, šķiroties no sievas, uzzināja, ka viens no abiem bērniem, kas dzimuši ģimenē, nav viņa bērns. Bet tas ir viens bērns un viens gadījums.
Ja ģimenē ir trīs bērni un visi no citiem vīriešiem, tad nekādas ģimenes tur nemaz nav bijis, ja sievietei visu laiku bijušas attiecības ar citiem vīriešiem.
Es domāju, ka nav nemaz tik ļoti daudz vīriešu, kuri audzina "svešos" bērnus, to nezinot. Vismaz gribu tā domāt.

Time_Lock  11:41
"Es domāju, ka nav nemaz tik ļoti daudz vīriešu, kuri audzina "svešos" bērnus, to nezinot. Vismaz gribu tā domāt."
Ne velti ir tāds teiciens, ka jo mazāk zini, jo labāk guli. Nelolosim ilūzijas, katrs trešais/ceturtais bērns ir no "svešā" vīrieša.

fargo  ja kādam ir izbrīns par sieviešu daudzumu, kas šito cūcību grib aizkrāsot rožainākos toņos un attaisno, tad aicinu likt aiz auss sekojošo:
1. pierādītais šādu gadījumu daudzums ir aptuveni 3%;
(bet tie ir tikai dns testos pārbaudītie gadījumi)
2. domājamais daudzums ir 30%;
(tas veidojas no pētījumiem, kas balstīti novērojumos, piemēram brūnacains bērns zilacainiem vecākiem utt)
3. to visu nosummēt un padomāt, kur tad tās brīnumainās un tiklās sievietes, kas sadzīvo bērnus pa kaktiem, patiesībā apgrozas? kaut kur taču viņas ir, vai ne? mhm... kaut kur ir, jā.

par to dānijas likumu. ja nemaldos, tad tas bija anglijā. tur ir likums, kas liedz izdarīt dns testu bērnam, ja māte to nevēlas. interesanti, vai ne?

kuks10  Tas vīrietis ir super star kā tētis saviem bērniem,bet sieviete tipiskā kuce..

burleska  Bumpastik, vispār jau viņai ar to "spermas donoru" vajadzēja pārgulēt tikai 3 reizes. Tiešām nekad nav dzirdēts, ka sievietes to mēdz darīt arī tikai tāpēc, ka grib bērnus? Un ka tā reize paliek vienīgā ar konkrēto cilvēku? Pie tam nekādi alimenti netiek pieprasīti un neviens par par to neuzzina, izņemot iesaistītos cilvēkus. Nu jā, par to tiešām reti kāds uzzina, nav nekāds brīnums, ka Jūs neesat dzirdējuši par tādiem gadījumiem. Es zinu, teiksim, gadījumu, kad dēls par īsto tēvu uzzināja tikai neilgi pirms mātes nāves, kad arī īstais tēvs jau bija miris.

una32  Latvijā diemžēl ir ļoti liels vīriešu neauglības procents, tāpēc ka, ja vīrietis pusaudža gados sāk smēķēt, tad ir liela iespēja, ka kļūs neauglīgs. Tādu agro smēķētāju Latvijā ir daudz ...
Sievietes grib ģimeni un bērnus, tad nu risina šo jautājumu vīram nezinot, pārsvarā gan ar mākslīgo apaugļošanu.

Snowagain  Pēc visa šī topika, neliels kopsavilkums:
1) Ja sieviete grib bērnu, tad vīrietis var izsargāties visādos veidos, vienalga sieviete iemanīsies palikt stāvoklī, ja ne no šī vīrieša, tad izmantos ārpakalpojumu;
2) Izskatās, ka palielai daļai sieviešu ir vienalga, kas maksā par bērna uzturēšanu, galvenais tikai lai maksā. Šai sieviešu daļai cieņā ir tikai maksāt spējīga publika, kādā veidā iegūts kapitāls - vienalga. Tas arī izskaidro, pa lielam, korupcijas līmeni valstī.

Kurts69  jā, nu tādas tās latviešu sievietes ir...,pilnīgi trakas:D Bet uz problēmu ir jāskatās valstiski - demogrāfiskā krīze ir un katrs bērns ceļ valsts labklājību. tāpēc nav ko čīkstēt un jāpriecājas, ka kāds ir pilnīgi nesavtīgi bijis gatavs atdot savu sēklu svešai sievietei! Es pat ieteiktu kaut kur pie Ministru kabineta pielikt plāksni visiem anonīmajiem spermas izplatītājiem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu