Piemiegt ;)

Nu un ko uz šādu atbildēt? Miegt pretim?
Nav bik infantili?

ViltusCepums  Tas ir debīli, ignorēt vai atbildēt, ej dirst!

ViltusCepums  Keel jau tam ir īpašs varonis, parasti oponē, kuriem ir daudz niki :D
Lūk, tāpēc izcepu 3 niku, lai arī līdzīgu tēmu paķidātu :)

nazis  Nekas! Viss vēl priekšā.

Paies gadi, norims ilgas,
Acīs uguns nodzisīs,
Dvēseli kā sausas smilgas
Saltas, tukšas dienas tīs.

Un tā gribēsies kaut jel kāds būtu vismaz piemiedzis

AivarsN  Šeit ir pietiekami daudz pēc skata simpātisku dāmu,ar kurām vīrietis būtu gatavs iepazīties,lai klātienē jau noskaidrotu, būs tā saderība,vai nē. Pa kuru laiku lai vīrietis visām simpātiskajām paspēj uzrakstīt tās interesantās vēstules? Visticamāk, tikai pāris no viņām atbildēs. Bet ja nu tomēr notiek brīnumi,ka atbild daudzas? Ko tad? Pamēģini tajā barā izdarīt pareizo izvēli,jo visas tak uz randiņu neaicināsi. Piemiegšana,kā jau te rakstīja,ir darīt zināmu,ka tāds te esi,ja nu gadījumā viņa pa to baru nav pamanījusi,neko konkrētu nepiedāvā,bet labprāt tuvāk iepazītos. Uzreiz svešai sievietei rakstīt vēstuli ir ļoti sarežģīti. Uzmini nu,kas viņai patīk,kas nav pieņemams,vai ir laba humora izjūta,vai nav? Ar vislabākajiem nodomiem var viņu aizbiedēt,ja ne tā uztvēruši domu.

AivarsN  Redzot tikai bildi vien,vīrietim vēl nav ne jausmas,ko ar to sievieti gribēs iesākt,vai vispār nesākt neko. Pat veikalā izvēloties preci starp vairākām līdzīgām, vispirms taču jāiepazīstas ar to funkcijām un parametriem. Un ja neiepatiksies, vēl būs iespēja atdot atpakaļ. Izvēloties pavadoni visai dzīvei no šeit milzīgā piedāvājuma,kur foto nav tik izteiksmīgs,kā gadžetiem katalogos,ir ļoti grūti izlemt,vai vispār sākt iepazīties. Ja uz piemiegšanu sieviete atbild,tas nozīmē,ka vismaz iepazīšanās būs iespējama. Ja vīrietis nav īpaši iekārojamo statusā,tad lielākā daļa simpatizējošo sieviešu,viņam nemaz nedos iepazīšanās iespēju.

Epifanija  Ar aci miedz rīcībnespējīgi vīrieši kuri arī turpmāk nebūs spējīgi uz rīcību bet to gaidīs no sievietes aizbildinoties - tu jau pati tā gribēji, nav vērts uz tādiem tērēt laiku un miedz ar aci viņš visām, nešķirojot

AivarsN  Kā jau rakstīju, iespēja,ka noskatītajai sievietei vispār radīsies interese,ir visai niecīga. Kāpēc viņai lieki nopūlēties ar atbildēšanu uz rūpīgi sacerēto vēstuli? Ja tikai piemiegts,var arī nepiepūlēt sevi ar atbildi,ja nav intereses.

AivarsN  Ja nebūs pa prātam ienākumi un izskats,tad ieinteresēt neizdosies pat ar Puškina cienīgu poēmu. Dzejnieku un romantikas laiku sen nomainījis patērētāju kults.

AivarsN  Būs jau kāds laiciņš pagājis, kopš neesmu nevienai uzrakstījis. Dzīve tā iegrozījusies,ka zudusi vēlēšanās iepazīties.Piemiegšana nav manā stilā, par to rakstīju vispārināti. Taču es jau vispār esmu rets eksemplārs,ar ļoti eksotiskiem putniem. Tagad rūpīgi izlasīju anketu. Jā,ne tikai dēļ aizlieguma,tādai sievietei būtu jāraksta,nevis jāpiemiedz. Taču cilvēki ir ļoti dažādi un ja attiecībām nepievērš padziļinātu uzmanību,bet pieiet tā ļoti praktiski,tad piemiegšanai nav ne vainas. Par vīriešiem nezinu,bet sievietes to praktizē.

av2  A kaapeec Tu domaa, ka miedz...visaam ? Dariit nav ko te kaadam, vai kaa?
Ex....ta iisteniibaa nav te ko pat runaat. Cilveeks ieliek anketu iepaziisasnaas vietnee, un uzmet luupu, ja kaads pamana vinnu? Tiessam?

av2  C_hloe - Aizchaapoju - smuka bilde. Labu veiksmi.
Tikai ja Tu domaa, ka viiriessi nemeklee to..... miilestiibu, tad lloti, lloti maldies.

Kurts69  nevaru iedomāties nevienu, pilnīgi nevienu uzrunas variantu, ko varētu raksturot kā pozitīvu oriģinālu un interesantu. viss ir apzelēts. Ja vispār ir interese par otru cilvēku, tad var jau mazliet paciesties, jo jel kāda saprātīga komunikācija sākas pēc pirmo murgu pārlaišanas.

SpoguliitisTM  To 12:57 Ja intereseejosh cilveeks ir devis man iespeeju pie kaut kaa piekjerties, tad var meigjinaat. Ja taadas nav, tad pozittiivs rezultaats ir apshaubaams. Ja vispaar tikshu liidz meigjinashanai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu