Piemiegt ;)

Nu un ko uz šādu atbildēt? Miegt pretim?
Nav bik infantili?

Kurts69  C_hloe, es te jau ne pirmo reizi lasu, ka ir "Jāpacenšās", bet atļaušos pajautāt - kāpēc? Atmetīsim pavisam klīniskus gadījumus, kad vīrietis ir gatavs komunicēt ar jeb kuru, ka tikai būtu iespēja tikt pie seksa. Tāds vidēji statistisks saprātīgs vīrietis nekad nebūs absolūtā sieviešu badā un tad nu paskaidro - kas piemēram Tavā anketā ir tāds, lai kādam būtu vēlme "Pacensties". Vairumā šeit sastopamo sieviešu un arī vīriešu anketās nav nekas tāds, kas būtu pelnījis vairāk par standarta izlūkvēstulīti. Ir atbilde - ok. Nav? Nu nav liela bēda. Mērķim ir jābūt pielikto pūļu vērtam. Visi mēs te sevi uzskatam par lieliski superīgiem, bet nevajadzētu gaidīt, ka citi spēs nekļūdīgi saskatīt šo neatkārtojamo izcilību standarta pelēcīgā anketā.

Kurts69  patiesi vienalga

sauljuks  tiem, kas atsūti kādu no smaidiņiem vai vairāku smaidiņu kombināciju - atbildu tieši tāpat! :) Nav jau grūti! ;))

Ir bijis, kad vispār nav skaidrs ko respondents mēģinājis darīt zināmu, tad esmu atbildējusi ar vairākām jautājuma zīmēm. Nevairos veidot arī ļoti īsas vēstules. ;)

Vairāk kaitina tie salkanie - jauko randiņu solītāji...

Mekleeju_viiru  cepās un ņemās par neko ....
ja visus tā noliksi paliksi viena .
Varianti ir dažādi,(sarunas sākšanai), bet ar tādu negatīvo viss tiek nokauts jau saknē.
ja es būtu vīrietis es tādu sievieti negribētu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu