Vai nedzīvojam ilūzijās ?

Vai nedzīvojam ilūzijās par to , ka būs tas ideālais - otrais kurš atbildīs izsapņotam tēlam?!
Ilūzijas neļauj redzēt realitāti , iepazīt otru kurš nav kopija vēlamajam tēlam .

preilene  Nedzīvojam ilūzijās. Esam reāli.

AivarsN  Jo pašam piezemētākas prasības pret dzīvi,jo vieglāk sastapt atbilstošu dzīves pavadoni. Materiālā labklājība,populārās izklaides un hobiji ir ļoti daudzu cilvēku dzīves standarts. Taču jo eksotiskāki putni,jeb nestandarta domāšana,intereses,pasaules uztvere,jo grūtāk atrast sev līdzīgu. Un tad nu sanāk tā,ka dzīve jāpavada vienatnē ar savām ilūzijām. Par cilvēku interesēm var iegūt visai pilnīgu priekšstatu, tikai aplūkojot aplikācijas viņu telefonā. Reizēm pašam noder veikt revīziju. Vai nav tikai tādas,kuras saistītas ar pamatnodarbošanos? Bet varbūt tur ir tikai lērums visdažādāko spēlīšu un reālajai dzīvei neatliek laika?

Felde  Aivar,diivainas tev taas teorijas.Saprotu,ka merkim jaabut-buut prastam,tad arii kadu prastu atradisi! :) Bet,ja velies simpatisku,darbigu,neatkarigu un godigu-taa jau ir animalija..?!
Vairums sseit esoso viriesu man paarmet,ka anketaa nerealas prasibas.... Lasu,lasu,un nespeju saprast,kas tajaa nereals? -taatad man ir nestandarta domasana,ja reiz velos godigu,tirigu,stradajosu virieti??? :)

Raivis_1977  Dzīve mums dažreiz piespēlē brīnumus, vistiešākā, nereālākā fonā!
Vai par to arī esat maz padzirdējuši??? ...

Felde  daziem piespelee,citiem nee! :) Arii te ir dabiga atlase.... Ir cilveki-veiksminieki (es) :) - un neveiksminieki-tie,kam vienmer viss ir slikti... :)

saulite34  Te visi tic brīnumiem un tāpēc pacietīgi gadiem gaida ,ka tiks piespēlēts brīnums.

siikaa16  Kādas vairs ilūzijas manā vecumā. Ziemā jau no manis smiltis birst.

zurikaats  kamēr vieni sapņo, citi kopojas. neviens nav pati pilnība, arī sapņotāji. katram jādara kā gribas, nevis kā uzspiež sabiedrība:)

AivarsN  Felde, pārāk uzstājīgas tev tās prasības. Iespējams,tas atvaira ne vienu vien vīrieti. Un savādi,ka simpatizē skūtgalvji. Matainie var padomāt,ka gribi viņus pilnībā pakļaut un salauzt,kā armijā,klosterī. Bet tie,kuri vienmēr staigā noskūti,mazāka ticamība,ka spēs tevi ieinteresēt sarunā.

C_hloe  Aivar, a sievietēm patīk vīrieši, kas redz mērķi un iet uz to :) delikāti, maigi, bet neatlaidīgi

AivarsN  Es mēģinu iztēloties skinhedu,vai skapim līdzīgu apsargu,kurš delikāti,maigi un neatlaidīgi dodas pretī mērķim!

Eheeei  Varbūt nevajag izdomāt abstraktus tēlus un sapņot, bet dzīvot, ļauties dzīvei ;) tad nebūs, ar ko salīdzināt un par ko vilties.... izbaudi laiku, kas Tev dots, jo tas paskrien zibenīgi ātri :)

supergirl  Tās nav ilūzijas. Tās ir konkrētas iezīmes, kam būtu jābūt, lai kaut kas vispār sanāktu:) Iepazīstoties iedarbojas tāds kā skeneris, kurš caurskata sev nozīmīgus faktorus. Tie pat var būt nenoformulēti, nekonkrēti, intuitīvi...bet skeneris jūt- ir vai nav. Ja kaut ko saskenē, runājam tālāk, ja ne - visu gaišu:)

Vaukskis  Dzīvoju, esmu pieradis, bet vienalga gribās..!

Felde  Aivar,nav vairs laiki,kad tatu un skuta galva bija nolemtie.... Un aiz teksta-skutgalvji,ir smailiks... :) Bet,ja nopietni,jaa,patik,bet tas tak neizsledz citus variantus! (svarigak,lai regulari apmekle frizieri,un staiga tiiru galvu...spekkainie ir fu... :) ) Un paklaut neveelos nevienu-tur jau taa lieta,ka mekleju speecigu,viriskigu-kurss nelokas kaa apsu lapa,ir spejigs domat- pienemt lemumus,un ja nepieciesams-dot padomus man....man nevajag virieti,kura vietaa jadomaa! pati esmu sieviskiga,gan vizuali,gan visadi citadi. Protu atbalstit,radit svetkus,gaidit majas....viss ir sakopts,romantisks.labi gatavoju... un nekad nesap galva... :) Neesmu valdoniga,bet skaidri zinu,ko veelos! Un kad man pasaka-taadu viriesu nav!-tas skan tik nozelojami... Vai tiesam? (zinu,ka ir,tikai aiznemti....) Un tad ir skaidrs,kapec virietis ir brivs-gadiem.Bet,ja taa-labak esmu viena!

Geisha  Man ir draudzene kopš jaunības. Viņa visu savu mūžu (60 gadi) meklēja savu ideālo vīrieti. Pašai viņai ir jau izteikts vecmeitas sindroms. Un ar katru gadu šis sindroms ir kļūst arvien vairāk izteiktāks. Jaunība teicu, lai vismaz bērnu piedzemdē - būs dēļ kā dzīvot. Nē taču nedzemdēs. Tagad visi un visa pasaule slikti, jo dzīvē ir palikusi viena (sakašķējusies ar visiem).
Varbūt tomēr, ja gribi peldēt tad vajag lekt ūdenī.

AivarsN  Mati nav tikai izskatam,bet nu labi. Ja tas viss,kas pēdējā komentā, būtu aprakstīts anketā,tad kas zina, varbūt atklātos,ka ne visi īstie vīrieši jau ir pie vietas.

ube  Te pilns ar "pie vietas esošiem" kungiem. Realitāte. Bet, kad tie vēl sāk iestāstīt kāpēc viņi ir lieliski mīļākie, kāda rinda uz viņiem stāv, un nedrīkstu palaist tādu laimi garām...gribās saukt: "zeme atvēries!"!

AivarsN  Pie vietas esošie ir kopti,apmazgāti,bet sieva kā varēšanas garants. Savvaļā esošos vēl jāpieradina,pašai jāsakopj un varbūt viņš nemaz vairs nevar.😆

rokons  Savus sapņu tēlus jau daudzi padsmitnieki sevī nēsā. Parasti - vizuālā veidolā. Reālajā dzīvē, vēl vairāk, sadzīvē, viss ir daudz citādāk.
Tad pamatkritērijs sievietēm ir stabilitāte un drošums. Bet par to ir "jāmaksā" ar savu attieksmi, vēlmju ierobežošanu vai to koriģēšanu.
Rezultātā bieži dzirdēts, ka sievietes vīrus cenšoties izvedot pēc savas gaumes, kaut vidēja vecuma gaume atšķiras no jaunības sapņu tēla, bet vienalga - paliek vēlme PĀRVEIDOT..... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu