Vai nedzīvojam ilūzijās ?

Vai nedzīvojam ilūzijās par to , ka būs tas ideālais - otrais kurš atbildīs izsapņotam tēlam?!
Ilūzijas neļauj redzēt realitāti , iepazīt otru kurš nav kopija vēlamajam tēlam .

Kurts69  Katrs no mums meklē tieši tādu otro pusīti, kāda mums patīk. Nez vai te ir runa par ilūzijām. Var protams samierināties ar to, kas pa rokai, bet vai ir vērts tā darīt? Cita lieta, ka derētu arī tā kritiskāk palūkoties uz sevi un novērtēt savas izredzes attiecību tirgū...

Felde  14.39 100%
14.26 vairums sieviesu pasas sev rada stabilitati un drosibu! -un netaisamies maksat.....ar sevis ierobezzosanu! -jo...-par visu varam maksat pasas! Te nu virietim jasaprot,ka vienkarsi jabut lidzvertigam,cilvecigam,ar savu pienesumu kopdziivee-bez noraadem-klusee sieviete,jo virietis esmu es! Musdienas starp virieti un sievieti ir vienlidzibas zime.... Vienadas iespejas,vienada uztvere,lidzvertigi pienakumi un atbildiba! vismaz pusmuza cilvekiem vajadzetu to saprast,ka nekas nav jadala-ssi dzive jabauda,katrs mirklis! Un nevajag kaadu vilkt liidzi,(staiguli un mireeji nav jaatur).vai skriet pa prieksu....sagatavot zelta kaudzes ar kuraam kaadu uzpirkt.... Un paarveidot-ne tik!

Heleena4  Kamēr nav realitātes, ir ilūzija.

4004  O jā.. es dzīvoju ilūzijās, ka ir kāds brīvs, smuks, veiksmīgs un spēcīgs (bet ne resns) vīrietis, aiz kura platajiem pleciem es, skaistā un vārgā sieviete, varētu justies drošībā. Bet nu realitāte ir citādāka. Neveicas :(.

Geisha  Vecu runci neatradināsi čībās čurāt, ja viņš visu savu mūžu šo lietu ir piekopis.

Discreta  Esmu aizsūtījusi kosmosam sava ideālā tēla aprakstu. To, vai reiz satikšu, nezinu. Bet man visu izšķir dzirkstele un vēlme viņu iepazīt.

Karkade  Es, laikam dzīvoju ilūzijās. Domāju, ka vai nu tik traki ir, ka te oho vīrieši visi slikti un ar kautkādām vainām, man nepieņemami. Ieskatos, nu gatavais ārprāts-pēc fotografijām vien spriežot-nodzertas nelaimes, / pēc 45.Nopīpējušies,precēti kautko pa kluso meklē, prostitūtām maksāt negrib. Citi iztaisās, saliek 10 un vairāk gadus senas smukās fotografijas, bet dzīvē jāmūk pa gabalu. Ir daži izņēmumi, bet tie ir daži.

Karkade  Paldies! Šitās oho realitātes man nevajag, nepretendēju ne uz vienu. Tālāk no nelaimēm.

av2  Katram cilveekam ir savs sapnnu ideaals, arii viiriessiem, arii sievieteem ir. Tikai, nu piemeeram, ja esi atradis pareizo pieeju sievietei.....liela daalla sievietes sapnnu ideali/prasiibas paliek....paliek mazsvariigi. Kaadai tas ir te mineetais drossums, kaadas forss sex, kaadai vienkaarssi aizbrauc jumtinnss no...atieksmes, no taa, ka peekssnni vinna var justies...kaa sieviete....
Tikai mana pieredze, tas viss.
Taapeec nevajag paraak satraukties, ja sievietes sseit, savaas anketaas, ir sarakstiijussas nezin kaadas ...prasiibas. Tas viss ir...mazsvariigi. Iepaziisti sieviete, atrodi pieeju, ja veel buus miilestiiba, viss buus forssi.Taa luuk.

Felde  av2 Tev taisniba,pie katra cilveka ir sava pueeja... Un anketaas sarakstito var tulkot dazadi! Jebkuram skaidrs,ka visi visiem neder,tomer komunikacija,sarunas-pat loti labi raksturo cilveku,tapec nevajag saakt ar tekstu-cau,sexu gribi? Saadi nevienu nevar iepazit! Un tukss smaidins ari nav perspektivs. :)

raina1970  Cik nu ir sanācis papļāpāt ar šejieniešiem, un arī ar ne- šejieniešiem, tad tā dikti strikti neviens neaizraujas ar ideālā dzīvesdrauga gaidišanu vai meklēšanu..ar uzsvaru-ideālā...Jā, vienmēr un katram no mums būs kādas svarīgas īpasibas, svarīgi momenti, lai attiecbas varētu sākties, turpināties,..bet tas jau ir pavisam normāli-tā nav ilūzijas. Zināt, ko vēlās, un zināt arī to, kas nebūs pieņemami otra cilvēka - attieksmē, darbos..-tas ir apsveicami..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu