Gadu starpība (liela gadu starpība)

Zinu, zinu, ik pa laikam uzpeldošs un ļoti apžļembāts jautājums. Pēc idejas - ja ir labi, kāpēc ne? Vai ne?

Un tomēr - kam ir jānotiek, vai kādos apstākļos, vai situācijā pieļaujat iespēju uzsākt attiecības ar cilvēku, kurš ir aš divus gadus jaunāks par jūsu bērnu?
Pilngadīgs! :)
Izrāda uzmanību, aplido. Izturas kā pieaudzis cilvēks un 22 gados daudzi no mums jutās kā pieauguši, vai ne? Ir patiesi valdzinošs. ;)

Nē, es jau zinu kā rīkošos. Bet ir interesanti uzzināt Jūsu domas! ;)

Aurora  "kas vinnēs, prāts vai sirds"
aš kā no kāda pritona nākuši)) Ja neviens nevienu negrasās apčakarēt, tad pretrunai nevajadzētu būt ? /nesaprot pieaugušas meitenes, kas sirsnīgi iemīlās vīriešos, kuri precējušies, bet ne ar viņām./

Mekleeju_viiru  jaunēkļi vecākas sievietes izmanto seksam ...un tikai !

Attiecības, ģimeni ar jaunākām vai vienaudzēm.

neratni_stasti  Man par laimi, tāds vēl nav piedzimis. Teoretizēt neņemos. Tik liela gadu starpība nav bijusi arī ar vīriešiem pretējā virzienā, kad esmu jaunākā no abiem.

VECA_PIEPE  Godīgi sakot, protams, ka arī man ir bijuši sirds (drīzak jau vāveres :D) pielūdzēji- jauni puiši, vecumā pat jaunāki par manu dēlu- gan kolēģi, gan dēla draugi.
Bet man ir paveicies šīs attiecības pilnīgi adekvāti novērtēt, norobežojot tās no seksa, saglabājot ar šiem puišiem no tiesas draudzīgu saikni,...kas faktiski ir pierādījis to, ka šādai draudzībai gadu starpība vispār nav nekāds šķērslis. Es šiem puišiem neliekos gados veca un šie puiši man arī neliekas pārāk jauni-
draudzīgās attiecībās gadu starpība nav šķērslis.

Jauns vīrietis, kurš ir tādā vecumā, ka varētu būt kā mans bērns,...nespēj manī izraisīt nekādas intīmi seksuālas vēlmes. Iespējams, ka tieši šī iemesla pēc, man atkrīt problēma lauzīt savu smadzeni: "kā jauneklim atteikt seksu, lai viņu neaizvainotu?"
Saprātīga, atklāta saruna tet-a-tet divu pieaugušu cilvēku starpā, neskatoties uz gadu starpību, noliek visu savās sliedēs un bez nekādiem pārpratumiem arī turpmāk saglabātajās attiecībās vīrietis/sieviete kā kolēģiem vai draudzīgā attieksmē pret dēla draugu.

p.s. šis ir mans personiskais viedoklis un tikai mana personiskā pieredze šajā apspriedē,
kas nekādā gadījumā nav jāņem vērā sievietei,...

kuru stipri par sevi jaunāki vīrieši iedvesmo uz seksuālu iekāri- kas, pēc būtības, ir pilnīgi normāla sievietes vēlme, tikai ar citādākiem uzskatiem intīmi seksuālās attiecībās.

runcs51  Nu tagad jau tādi varianti modē esot....dāmīte 40+ un joberis šai-knapi pāri 20...un vēl milzīgi lepna-sak,šai ti jauns drāzējs..Tiesa gan,ar ko šādi ´´romāni´´ parasti beidzas-to gan kaut kā publikai nemīl stāstīt...oho dāmu publikas vidū šī parādība esot diezgan izplatīta...

Ziemeljblazma  Man nav bijusi šāda pieredze, bet zinu paziņu, kura bija labu laiku kopā ar savas meitas draugu loka puisi. Viss jau mūsu galvās.. Neko "slimu"šajā faktā nesaskatu. Ja abiem tas ir pieņemami, tad pilnīgi vienlaga, ko domā apkārtējie.. Jo visbiežāk cilvēkus uztrauc apkārt esošo viedokļi, domas, reakcija. Bet citi viņu dzīves nedzīvos. Katram jādomā par savu dzīvi un jādzīvo savējā.

runcs51  Tiesa gan-pašam bij gadījums(ko tur grēku slēpt)....man tolaik bij 48(ja pareizi atceros)-un bija draudzenīte,kurai bija 25....tikāmies,viss bija štokos līdz laikam,kamēr sākās mājieni un runas,ka vajadzētu dzīvot kopā,vajadzētu bērnu(bet manam dēlam tolaik bija 24) utt u tml.Un tad man ieslēdzās prāts ar jautājumu:´´Ar ko tas viss beigsies?´´ -un izlēmu to romāniņu labak neturpināt....

Epifanija  Man tik jauni nepiedavājas neesmu vēl tik veca...

VECA_PIEPE  uz to #23:31

Pateikšu tā, iespējams, ka arī ne īpaši taktiski, bet tā nu viš i:

75gadīgs onkuliņš, kurš ir iedomājies, ka varētu būt makten iekārojams partneris intīmās attiecībās ar 57gadīgu Piepi,...ir pedofils, pardon my french!

(tīri personisks skatījums)

mezmalis  Pietiek sapņot ,viņam tikai seksu vajag...
Pēc tam bikses kājās un prom pie savas vienaudzes!

Jurijs1962Augums163  kas "aplido" ? kur ""aplido ? ja šeit, tad tas "puisis 2 gadu jaunākais par manu dēlu" var izradīties onkulis par 2 gadiem vecākais par tavu tēvu :( vai vispar sieviete

Felde  Gadas,ka lielaja gadustarpiba dazs labs tiesam jutas laimigs! Un lai taadiem veicas! Mans personigais viedoklis,katra dzives porma ssi saderiba ir atskiriga.Visvienkarsak saiet kopaa-dazados vecumos,dzives posma no kadiem 28-40... tad abpuseji,vainu viirietis jaunaks vai vecaags... sajaa posma ir dazadi nobriedusi,miesiski-simpatiski,gana lidzvertigi var gadiities,pat ar gadu starpibu. Patejos posmos jau juutas atskiriba,gan,ja 50 gadigs sagrib35g,gan 20 g-40... Lai kurs nebutu vecaks,sieviete-virietis! Starpiba vairs nav simpatiska! Pasai pieedze-nepilni 9g jaunaks... Ilgi kopdzives gadi...milziga viriesa izaugsme.briedums,atbildiba,milestiba. Tapec ari ticu,ka 10gadu ietvaros vel var but ok! Bet tie,kas uz vecumu-45+ saak meklet jaunus....vienalga viietis vai sieviete-izskatas perversi.... Ja jau gadu desmitus ir dzivojusi kopaa-pielagojusies,tad taa nejuutas,bet sakt mekleet tada vecumaa-tiktiesam.kaa teevs ar meitu,vai maate ar deelu-manuprat-nevisai! Bet tas ir manas domas,iespejams,kaadam izdodas un ir laimigi.Lai veicas.

meenesgaisma  Man jau manos gados nerodas interese par 22gadus vecu puisi. Diez vai arī 40gados radīsies. Jutīšos kā puišeļa pavedēja. Diez vai tik jauns arī seksā ir labs. Reti kurš 22gados gribēs, ko vairāk kā ātru seksu ar 40gadīgu. Ja gribas, lai atbrauc, iesprauž, aizbrauc, tad uz priekšu.
Ja, tomēr nopietni izvēršas tādas attiecības un puišelis iemīlas, jo cepj gardas kotletes, esi kā seksa dieviete, jo iepriekšējā 20gadīgā vienkārši gulēja kā delis, gaidīja, lai ved uz restorāniem, tad nebūs kauns, neērti iepazīstināt ar savu bērnu? Es personīgi savos 20gados uzskatītu, ka mammai vai tētim jumtiņš aizbraucis, ja atvestu 22gadīgu, nespētu pieņem kā topošo radinieku.

karafe  Man ar reiz tā bija ,nu forši ,ko ai saka ...un tad sapratu ,ka jāļauj puisim dzīvot savu dzīvi ,nav ko bendēt ..Pēc pāris gadiem jauneklis tika pie savas ģimenes un mazas meitiņas ..es priecājos pa to..
Kad mums bija attiecības ,brīžos radās sajūta ,ka viņam pietrūkst mātes ,ģimenes ,un protams mīlestības...

JurisK  Paveelu tev beerns uzradies, taa kaa - nekaa tragjiska, knapi 20 gadu starpiiba. Viss OK, lai gan, protams, nedaudz mulsinoshi un diivaini pastaigaaties, rocinjaas turoties. es parasti ar tik jaunaam meiteneem taa nestaigaaju:D

dodekaedrs  Ja redzeslokā nav sakarīgu vienaudžu, bet dzīvot un mīlēt gribas, tad galvā rodas visādi scenāriji...

nazis  Cienījamie diskusijas dalībnieki!
Jautājums pēc būtības ir ļoti vienkāršs - sievietei labākajos gados no debesīm iekritusi dāvana tieši klēpī, bet komentāri šeit ...
Vai to drīkst? Kā tas izskatīsies? Ko ļaudis teiks? Vai man tas pienākas? Un vēl tālas nākotnes prognozes par iespējamām kopdzīves iespējām.
Kam tad jūs dzīvojat - sev vai cilvēkiem apkārt? Kam vispār kāda daļa gar jūsu laimi?
Šeit nekāda nākotne nav jāprognozē, nekādi plāni nav jābūvē - ir jādzīvo šodien, šeit, tūdaļ.
Tās kopdzīves iespējas ir tik pat iespējamas kā neiespējamas ar jebkura vecuma partneri, un jebkuru attiecību sākumā par tām vispār būtu vēlams aizmirst.
Izbaudiet taču katru dzīvē mirkli - viņš ir skaists!

Sanija013  Dzīve ir īsa! Jāizbauda viss, ko šamā sniedz! Ja kopā labi, kāpēc gan nē! Uz priekšu, neklausi citus/tas prātuļotājus - kā būtu ja būtu... utt, utp.

preilene  Tā kā man ar bērnu ir 30 gadu starpība, tad ar par viņu jaunāku cilvēku attiecības tiešām neveidošu :D Vismaz ceru, ka 50 gadu vecumā man smadzenēs kāds īssavienojums neradīsies, kā rezultātā 20gadīgais liksies īstais :D.

Bet tā – ar jaunāku – kāpēc ne, ja abiem labi. Bet sev blakus ilgtermiņā es nevēlētos cilvēku, kas jaunāks par mani vairāk par 5 gadiem. Bet nu labi.. neesmu neko teikusi. Jo agrāk vaibstījos par 10 gadus jaunākiem čaļiem, ka šie man par jaunu, un dabūju sev gandrīz 20 gadus jaunāku :D

Rouzita  Ir situācijas, kurās jālieto galva. Jo šitā prātuļojot, ka jāizbauda VISS, var sagādāt lielas rūpes sev un citiem ar.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu