Gadu starpība (liela gadu starpība)

Zinu, zinu, ik pa laikam uzpeldošs un ļoti apžļembāts jautājums. Pēc idejas - ja ir labi, kāpēc ne? Vai ne?

Un tomēr - kam ir jānotiek, vai kādos apstākļos, vai situācijā pieļaujat iespēju uzsākt attiecības ar cilvēku, kurš ir aš divus gadus jaunāks par jūsu bērnu?
Pilngadīgs! :)
Izrāda uzmanību, aplido. Izturas kā pieaudzis cilvēks un 22 gados daudzi no mums jutās kā pieauguši, vai ne? Ir patiesi valdzinošs. ;)

Nē, es jau zinu kā rīkošos. Bet ir interesanti uzzināt Jūsu domas! ;)

jotuns  Priecājies. Daudziem (kā redzams no komentāriem) uz ko tādu nav cerību :D

leijerkaste2  Es neparko negribētu sev jaunāku vīrieti. Pat 2-3 gadi man ir nepieņemami. Vīrietim jābūt vecākam. Tie, kas grib jaunākas par 20-30 gadiem grib sevi afišēt kā jaunu un potenciālu, bet neaizmirstiet, večuki, ka sievietes aka vienmēr slapja, bet jūsu akas vinda ne vienmēr paceļama :)) . Ja nepaceļama, tad tādai jaunai sievietei tu nebūsi vajadzīgs.

Nate  Nekādas garantijas ilgai kopdzīvei nav ne ar vienu, vismazāk, ja džentelmenis atrasts kādā iepazīšanās saitā. 43 gados sieviete izskatās ļoti labi, var arī rociņās saķērušies staigāt. Kāda kuram daļa. Vismaz sekss būs patīkams, ko 50 gadīgs princis diez vai nodrošinās.Vai tad kāds ar pirkstu rāda uz pāriem, kur vīrietis der gandrīz opīša lomai.

elsa  Manas domas ir tādas- kāda tev darīšana, ko citi par tevi domā? Ja ir abpusēja patikšana, tak kniebieties un darieties
Tik jāsaprot, ka tas nav ilgtermiņā.

Kurts69  ja par kopdzīvi ar gadus 20 jaunāku cilvēku, tad paldies - nevajag. Ceļš var būt īsāks, vai garāks, bet vienalga tas būs strupceļš. Ja interesē tikai sekss, nu tad protams atļauts ir viss, par ko nedraud likumā noteikta atbildība. Jebkurā gadījumā, mani neinteresētu attiecības ar cilvēku, kas vēl nav pieaudzis un savā būtībā nobriedis. Nevēlos nevienu aizvainot, bet jaunākus par 30 es par pieaugušiem neuzskatu.

Nate  Līdz 30 gadiem parasti jau ir sen kā precējušies, dažs pat pa 2 lāgi, ir vismaz 2 bērni, dzīvoklis, autiņš un sākas mīļāko meklēšana romantikai.

fargo  jūtīga tēma, maigi sakot.
ja es iedomājos meitu savu 16-18 gadīgu un ja uzrastos kaut kāds "kavalieris" 50 gadīgs....
mans impulss būtu sarīkot tādu armagedonu, ka tuvējei koki nosrmotu, laikam. močītu viņam ar slapju airi pa muguru kamēr man spēki izsīktu.
bet ja viņi kļūst vecāki, jau 25+, tad neko. sava dzīve, sava izvēle. bet esmu pret to, ka cilvēki no divām citām paaudzēm saietas. un tomēr, tomēr spēju iztēloties tīru mīlestību arī tad.
man tāda situācija būtu ļoti grūti sagremojama, ja personiski.

Piparkuka  Nu tieši kā mīļākais arī var būt! Noteikti iedomājos un pieļauju.
Vai ilgstosi- nu nez... Tas jau no viņa atkarīgs. Taču jaunībai, interesei, aizrautībai- protams! Un ja izrāda uzmanību- protams!:)
Kamēr vēl ir un kamēr vēl izrāda.

Kurts69  Nate, lai apprecētos un uztaisītu bērnu nevajag būt pieaugušam. Tieši tur arī rodas daudz problēmas, ka galvā vēl biezpiens, bet ir jau precējušies, ar bērniem, dzīvokli un auto. Un tālāk seko atklāsme, ka realitāte nav kā sapnis, ka prioritātes mainās, ka pieaugušo cilvēku dzīve ir ne tikai jumts virs galvas un sekss, bet arī atbildība.

Chris1986  Nevajag tantes nosodīt - šī ir viņām vienīgā iespēja tikt pie daudzmaz regulāra seksa

Nate  Kurts69-tieši tā. Tad nav par skādi, ka jaunekli no vieglprātīgiem soļiem attur pieredzējušāka sieviete. Un Torpēdim piekrītu, regulārs /labs/ sekss nāk veselībai par labu. Ja tas puisis mani grib, man viņš patīk, tad kādēļ lai es atteiktu.

uzplanaledus  Var būt arī gana nopietnas attiecības, ir jaunieši, kas nobriest ātrāk dazādu iemeslu pēc. Man pirms gadiem arī bija sarakste ar 20+, sākām foruma ietvaros, vēlāk pārgājām uz personisku saraksti, satikāmies, bet izlēmām, ka nesāksim.
Šis puisis bija izgājis cauri sāpju jūrai, daudz lasījis, pārdomājis. Tur nebija sajūtas, ka būtu gadu starpība. Pieļauju, ka tā bija sapratne dvēseliskā līmenī.

neiet  5-7 gadi jaunāks varētu būt. Bet varbūt 50 gados domas mainīšu.

straume22  Ja gadu starpība ir liela - nekas traks, pat uz ielas iziet nav kauns - visi domās māte. Ja jaunietim patīk sagrabējusi tanta, tad - ko nu. Naudu dod pārtikai, zeķes pērk. K-hem. Šo domu nepieļauju, pārējās, lai dara kā grib.
Jauniešiem viss nobriest aptuveni vienā laikā. Vecām tantām viss novīst arī aptuveni vienā laikā. Citai no apakšas, citai no augšas...Smadzeņu šūnas neatjaunojas.

Rouzita  Es ar brīnos par Francijas pirmo pāri. Labi, nauda dara brīnumus, var ķermeni salīmēt, pārlīmēt, nogriezt, bet tomēr 20 un cik tur gadu starpība mūža otrajā pusē .... Izņēmumi pastāv. Tīnai Ternere ar ir kopā ar jaunu vīru.

Drole  >14:10
Smadzeņu šūnas atjaunojas.

https://bebrainfit.com/brain-cells-regenerate/

Vilksatkal  Man kad bija 22 gadi , tad biju gatavs katrā caurumā iebāzt , pohuj, vai 30 vai 40 gadīga , bet 40 gados jau 50 , 60 gadīgas skaitījās vecas celulītpakaļas un reti uz kuru stāvēja ! ;-))

straume22  14:46 Man nē.

langstinsh  Jaunība ir pārejoša Kaite...!

jurks  Iemīlēšanās ir viena traka parādība, cilvēciņam, kā likums, norauj jumtu! Un, protams, gados vecākais un pieredzes bagātākais spēj piesaistīt gados jaunākā un tt. uzmanību! Patš vienreiz tiku savaldzināts, bet bez bēdīgām sekām. Visam savs laiks un vieta!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu