Gadu starpība (liela gadu starpība)

Zinu, zinu, ik pa laikam uzpeldošs un ļoti apžļembāts jautājums. Pēc idejas - ja ir labi, kāpēc ne? Vai ne?

Un tomēr - kam ir jānotiek, vai kādos apstākļos, vai situācijā pieļaujat iespēju uzsākt attiecības ar cilvēku, kurš ir aš divus gadus jaunāks par jūsu bērnu?
Pilngadīgs! :)
Izrāda uzmanību, aplido. Izturas kā pieaudzis cilvēks un 22 gados daudzi no mums jutās kā pieauguši, vai ne? Ir patiesi valdzinošs. ;)

Nē, es jau zinu kā rīkošos. Bet ir interesanti uzzināt Jūsu domas! ;)

Aurora  Garlaicīgi.

av2  daudz domaasi, atri....buusi taja grupinnaa te, kas nonstopaa lamaa viiriessus, un gaudo uz meenesi :(
Nekas ne Tev nenotiks slikts, ne vinnam, ja arii buusiet kopaa. Taa luuk ir iisteniibaa.
Un, jaa, man jauniiba bija...arii ar diezgan vecaaku sievieti reiz. Nekas, izdziivojaam :)

Letija  Pēc daudzu komentāriem spriežot, liekas, ka eventuālais attiecību modelis ir tik ļoti pārpārēm iztēli raisošs, ka (vismaz man tā šķiet) nepamanīju, ka komentētāji aizdomātos par savu bērnu (jauniešu) sajūtām un, visticamāk, kaunu, uzzinot par savu vienaudzi kā māmiņas (vai tēta) "mīlestības" objektu.

mierigais1  Piekrītu,ka vienalga,ko citi domā,bet atkal...ja uzzinu,ka mana potenciālā kandidāte pinas ar krietni jaunākiem jaunākiem jeb precētiem...šajā vecumā konkurēt,meklēt problēmas...it īpaši,ja jau ir pieredze ar šādiem variantiem :)

Piparkuka  Letija, jokaina esi?! Kāds tur kauns?!
Nu, piemēram, ja ņemam no otras puses- ja bērnam būtu vecāks partneris vai vecākiem jaunāki partneri- NU UN??!! Kāds sakars ar kaut kādu kaunu?! Ja viņiem patīk, kur nu vēl- ja mīl un apprecas.

veeja_roze  Tā tik ir tēma! Atver jebkuru OHO lapu, jau otro dienu mēģina Sauljuku vest pie prata un pamest jaunu mīļāko. Nez, ja pašiem un pašām paspīdētu šāda iespēja, cik patiešām atteiktos. Bet vārdos visi tik svēti.

Lobo  Sauļuk, sargi maciņu.

Karkade  Tā ir cita paaudze, cita domāšana, nekad ar mazgadīgiem nepītos.

Kurts69  Aiz garlaicības var vēl pamuldēties par tēmu...,nu ja runā par večiem, tad manuprāt uz būtiski jaunākām skatās pārsvarā tie, kas nevar dabūt psiholoģiski nobriedušas sievietes. Mazgadīgajām vieglāk sagrozīt galvu ar dažādām spīdošām lietiņām. Džipu, kuteri utt.
Kā tur ar sievietēm es bez šaubām nezinu, bet vai tik nav tā, ka uz jaunākiem sāk skatīties jo ir vilšanās sev piemērotāka vecuma vīriešos. Kad nav sanācis atrast kaut ko piepildītu ar saturu, tad met aci uz gados jauniem eksperimentu cienītājiem. čalis pēc tam saviem draugiem varēs palielīties, ka ir bijis sekss ar baigo tanti, bet kas paliek sievietei man grūti spriest. Domāju ka vairumā gadījumu tukšums.

Piparkuka  Kurts, nu nez vai, nez vai.
Salīdzini intensitāti tiem, kam ap 20 un tiem, kam ap kaut vai 34 (sevišķi, ja iedzer utt.)/40/45 par vairāk vēl jo vairāk, tur ir diezgan liela atšķirība, apmēram 1-2 pret 12 :) vai pat 0 : 3, kaut vai.
Sievietei paliek piedzīvojums, patīkamas sajūtas un vienkārši- aizrautīgs mūžs. Varbūt tas ir tikai kāds posms (piem., gads, divi, kad ir viena), taču tas izkrāso dzīvi un rada, šķiet, prieku! Dzīvesprieku.

fata  Nu gan... izskats, sex, stereotipi par to cik kurš cik gados pieaudzis... Ir gadījies satikt piecdesmitgadīgus un senākus vīriešus, kuriem caurvējš visās vietās, spriest spēja kā pusaudzim u.t.t. un gadījies apmainīties viedokļiem ar divdesmitgadniekiem, kad nespēj vien brīnīties no kurienes jauneklim tāds dziļš pasaules redzējums, viedums, dzīves un lietu izpratne.
Kā teica mana omīte: cilvēki ar gadiem nepaliek gudrāki, viņi tikai kļūst piesardzīgāki...

Ja ir laimējies sastapt pilngadīgu "savu cilvēku", tad kādi vēl gadi, izskati, stereotipi un citu domas! Protams, dari kā esi nolēmusi, bet novēlu izbaudīt laiku ko dzīve jums atvēlējusi.

Kurts69  Piparkuka, skatoties kas šeit notiek, es teiktu ka te ir pilns ar vientuļām sievietēm pēc 40, kurām nekas no tevis pieminētā nespīd. vairumam te nav iespēju dabūt neko sakarīgu nevienā vecuma grupā. Dzīve nav pasaka. Ar sevis žēlošanu, čīkstēšanu un liekā svara audzēšanu pie sapņu vīrieša netikt. Arī pie sakarīga gados jaunāka piedzīvojumu meklētāja netikt.

Fata, piedod, bet nefantazē. tas ka ir daudz 50gadnieku ar astoņklašu izglītību ir fakts, bet nu nestāsti man par 20 gadīgiem viedajiem. tas nav nopietni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu