Kad sieviete uzraksta pirmā...

Sievietes, vai mēdzat uzrakstīt vīrietim pirmās? Ja jā, kādi panākumi?
Vīrieši, vai jums patīk kad sieviete uzrunā jūs pirmā vai tomēr dodat priekšroku paši izvēlēties, kam uzrakstīt?
(Savu viedokli pateikšu pie komentāriem, bet nesasteidzot).
=))

Stika  1 mana draudzene, kas jau 5.gadu ir attiecībās, iepazinās ar savējo portālā OP, - IT KĀ uzraksot pirmā. "It kā" tāpēc, ka pirmo solīti tomēr paspēra vīrietis, apskatot vinjas profilu un saliekot bildēm komplimentus.
Piekrītu autoram, ka interesei un izvēlei jābūt abpusējai, tikai tad var izveidoties attiecības.👫

Stika  Nabaga Aivaronkuls.😀 Sieviešu - odžu sadzelts, kā izrādās.

Rouzita  Svarīgākais, kas sievietei galvā un ko viņa raksta. Pirmā vai pēdējā uzraksta- tas nav tas būtiskākais.

PaisumsBegums  Gunitaa, jā, esmu tāds kāds esmu, manī apmierina viss vairāk vai mazāk. Ja neredzu iespējas attiecību veidosanai, arī netaisos rakstīt. Bet labprāt varu pakomunicēt, vai īsi atrakstīties.

preilene  Esmu rakstījusi pirmā. Reti gan, bet ir bijusi tāda lieta. Ja anketa uzrunā, kāpēc gan neuzrakstīt? Panākumi – pagaidām nekādi, tāpat, ka ar tiem, kas man pirmie raksta :D. Bet nu - nav vēl īstais bijis - ilgstoši manu interesi neviens nav spējis noturēt :D.
Izvēle tāpat notiek abpusēji – viens uzraksta, otrs atbild/neatbild. Manuprāt, vienalga, kurš pirmais raksta tāpat kā ir vienalga, kurš pirmais uzsmaida. Man nožēlojamāk šķiet stāvēt pie sienas ar pārakmeņojošos seju un besīties, ka neviens klāt nenāk.

Kurts69  dažreiz es rakstu, citreiz man. Vēlme komunicēt nav vājuma pazīme vai nepieklājība. Ja sieviete ir par sevi pārliecināta un zina ko grib, tad ņems un aizrakstīs vīrietim, kas viņu ir ieinteresējis. Lai saprastu vai ir vērts tam kadram veltīt savu laiku. Racionāli.

nazis  Tā kā es esmu kūtrs vēstuļu rakstītājs, tad man laikam biežāk sievietes ir rakstījušas pirmās, vismaz ;) atsūta. Neuzskatu to par ko ārkārtēju vai nepieklājīgu.

Chris1986  nu ja, es ar nezinu, ko viņām rakstīt un ko teikt - man nav ko viņām teikt, nu, vismaz nekā laba nav, ko pateikt. Nesaprotu, kāpēc mocīties un mēģināt no sevis kko izspiest

ZeeBee  Es vienmēr rakstu pirmā, un katru reizi vīrieši mani pārliecina par to, cik viņi komunikācijā spēj būt nepatīkami. Rakstu valoda ieturēta augstpratībā pret sarunu biedru, kura caurausta izsmējīgiem un sarkastiskiem tekstiem. Pats teksts nereti ieturēts pubertātes vecuma posmam atbilstošā manierē. Parasti tie ir ironiski saukļi, arī aicinājumi uz dzimumaktu. Nereti savu ģenitāliju demonstrēsana cm vai fotoattēlu izteiksmē.

Astronaute  Esmu rakstījusi pirmā. Rezultātā bijusi uz daudziem randiņiem un galu galā puisi dabūjusi.

Jason  Kāda vispār starpība, kas pirmais uzraksta? Kam pirmajam radās interese, tas arī raksta. Muļķīgi ir nevis uzrakstīt, bet neuzrakstīt un, iespējams, palaist garām savu izdevību.

Karkade  Mjā, traki ir cilvēkiem. Grūti, ja vieni, nav atraduši savu otro pusi. Lai veicas!

kvarts  Man ik pa brīdim kāda uzraksta un uztveru to normāli... ja ir ko teikt, kāpēc neuzklausīt...

Mavs  Ja sieviete uzraksta pirmā, tad viņa ir resna ! :)

DaLila  Nu tā, pilnīgi pirmo reizi uzrakstījusi pirmā laikam esmu tieši vienu reizi :D Baigi iepatikās profila bilde :) Un apraksts:) Čalis gan bij sākumā dikti aizdomīgs, bet beigās jau tīri jauki parunājām:)

a pazīstamiem.... laikam diezgan bieži rakstu... jo - kāda starpība :) Ja man gribas komunicēt vai kaut ko pateikt, tad ko - gaidīt pusgadu, kad atrakstīs? :D Tiesa gan, rezēm paliek tā jocīgi - a moš uzmācos ar savām muļķībām....:) Bet tieši tāpat jau tad jābūt arī otrā pusē... nu cik var izrādīt uzmanību, ja viss pazūd kā melnā caurumā, vai ne? :)

quimera  Ļoti reti kāda uzraksta. Dažas vēstules un pazūd. Labāk pašam uzrakstīt.

Mekleeju_viiru  Esmu rakstījusi, jo vīrietis paticis diemžēl nekas nesanāca. Jo sarakstes laikā atklājās un sapratu, ka mums ir atšķirīgas vērtības un dzīvesstils. Pārāk dažādi lai kas sanāktu.
Varbūt tā , ka dod pirmo impulsu, bet tālāk lai vada viņš ! Tas man der.

Eheeei  Esmu rakstījusi pirmā. Pa retam šeit, bet biežāk tur, ārā, kad kāds ieinteresē. Rezultātā esmu piedzīvojusi daudz fantastisku brīžu. Un nē, ne tikai par seksu ir runa. Drosme atmaksājas, ja ir abpusēja interese.

SpoguliitisTM  Ja sakariiga veestule, tad vienmeer ir patiikami. Bet taadas ir retums. Vairums no veestuleem ir ar smacinju.
Ja ir kas aizkjer, tad rakstu. Bet arii taas kuras aizkjer, ir retums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu