Kad sieviete uzraksta pirmā...

Sievietes, vai mēdzat uzrakstīt vīrietim pirmās? Ja jā, kādi panākumi?
Vīrieši, vai jums patīk kad sieviete uzrunā jūs pirmā vai tomēr dodat priekšroku paši izvēlēties, kam uzrakstīt?
(Savu viedokli pateikšu pie komentāriem, bet nesasteidzot).
=))

krumuzagis  es parasti rakstu ar mēŗki, lai veidotu saraskti, bet laikam cilvēkiem viss ir apnicis, ka vienkārši grib būt vieni, man atpakaļ maz kura raksta

Raivis_1977  Tad jau uz ielas arī varētu kāda piestaigat man klāt??! ... Nebūt jau nemaz tik slikti!
Taču loģistika darbojās pirmā, jo pirmajam kaut kāda vēsts ir jādod puisim!

mairita1971  Nerakstu pirmā.Te jau ja apskati anketu,jau uzbrauciens.Nedod dievs vēl uzrakstīt.Tomēr pirmajam ir jābūt vīrietim,un lai arī kā patiktu,lepnumu nezaudēšu.

DaLila  Tas par to lepnumu un lepnuma zaudēšanu vispar ir labs temats :D

Tā var lepni... daudz ko dzīvē palaist garām... :)
Bet latvistis jau vispar lepns putns...lepns un kautrīgs:)

mairita1971  Gribu ko atstāt vīriešiem.Un zinot ka viņiem ir izveidojies savs sievietes tēls,kuru viņi vēlas redzēt sev blakus,jo vizuālais viņiem ir noteicošais.Tad tomēr gribu sev blakus vīrieti,kam patīku arī vizuāli.

quimera  Labāk rakstīt pašam. Jā 90 % neatbild. Bet arī labi kā neatbild. Tie kas atbild, vienmēr ir īpaši cilvēki.

Ievinjata  Man ar bijušo draugu iznāca kuriozs, jo sapazināmies vienā citā iepazīšanās saitā (Otra puse, vai kas līdzīgs). Pēc pusotra gada pazīšanās šis saka, ka es pirmā esot uzrakstījusi. Es - ka viņš pirmais. Beigās sapratu, ka "es" biju paša iepazīšanās portālā automātiski izsūtītā uzruna it kā no manis. Redz´ kā tas dažreiz tīri labi nostrādā.

Aurora  atbalstu, sevišķi, ja vīrietis ir kaut kādā ziņā ļoti foršs. bet noteikti jābūt rotaļīgai pieejai. jāatcerās, ka tāda padarīšana tomēr ir dāmu deja, kur uz nākošo viņš drīkst uzlūgt to, kura pašam sirsniņā.
noteikti nevar gūt laimi, ja sieviete iet uz priekšu kā buldozers un visu liek uz to, lai vīrieti dabūtu. ok, ja laba ēsma+puišelis, par laimi uz to ķerās, tad dabū to. Pēc tam abi sēd oho vēl n-desmit gadus, jo bez emocijām no ārpuses tāda divvientulība pastāvēt nevar. un, ja pavisam godīgi, tad oho viņi sēd tāpēc, ka nozvejotā vīreļa bijusī te apgrozās. Apgrozītos citā saitē, pārvāktos visa saimniecība uz turieni P;

Tinte  Pašos piereğistrēšanās pirmsàkumos uzrakstīju vienam vīrietim, kura anketa+bilde "uzrunăja". Viņš gan bija kādus 10 cm mazāka auguma, un mani tas kaut kā neuztrauc, bet pieļauju, ka daudziem tas ir šķērslis.
Atbildi nesaņēmu, paraudāju kādas 3 dienas, un vairs nevienam pirmā nerakstu.

Eneile  Kas interesanti - tie, kuri publiskajā vidē sevi ir parādījuši kā sakarīgus cilvēkus, par sieviešu uzmanību sūdzēties nevar :)

_Krasula_  Esmu mēģinājusi-gadus 10 atpakaļ/aha/. Kādiem 10 anketu īpašniekiem. Sapratu, ka tas nav priekš manis. Labāk tīk sēdēt "ierakumos", pat, ja tas nevainagojas ar vēlamajiem panākumiem. Jo nav slikti arī tā kā ir.

DaLila  Bet es esmu šokā... lasot komentārus... izrādās rakstīt pirmajai nav labais tonis... kurš gan būtu iedomājies...😶🙄

Nu ok... ka nav, tad nav.

neko  DaLila: labais tonis tas nav pēc 50. Tak katrai paaudzei savas īpatnības, Tu tomēr pēc anketā norādītā spriežot no citas esi. Labais tonis nav arī identificēt sevi ar paaudzi, kurai nepiederi:)

aija_69  Mēdzu rakstīt pirmā. Salīdzinājums ar dāmu deju, manuprāt, ir vietā. Vīriešu attieksme te ir pozitīvi galanta. Protams, sievietei ir jājūt, vai konkrētais vīrietis "prot dejot", lai nerastos neveikla situācija abiem.

mezmalis  Sēžu ar sirmiem matiem un gaidu ,kad kāda beidzot uzrakstīs , tad kārtējo reizi uzmetu acis pulkstenim , dziļi nopūšos un turpinu gaidīt!

Pārsvarā raksta tikai tās ,kas grib kaut ko notirgot!

DaLila  :) hmmmm... Es... parasti neskatos cik kuram gadu... poe tam tiem gzddkaitļiem, kas te ir, uzticēties nevar - diez vai tik daudz astoņdesmitgadnieku te čato, kā tiek uzrādīts:)
Bet paaudzēm noteikti ir iezīmes, taisnība...

Bet tā kā ar mana vecuma meitenēm parasti grib runāt piecdesmitgadnieki, tad pieņemu zināšanai:) ka rakstīt nedrīkst:)

Vaukskis  Jā, man patīk, ka sieviete uzraksta pirmā, taču šeit trūkst tādu progresīvo ! :(

ZZemene  Kāda starpība, kurš uzraksta pirmais!? 😊 Ja, spēj uzturēt saraksti, ieinteresēt! 😊

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu